آیا میتوان با مدرک دیپلم از دانشگاه های معتبر دنیا پذیرش گرفت؟

آخرین به روز رسانی: ۱۷ آبان ۱۳۹۷ 6,260 بار نمایش ۲ دیدگاه

پذیرش با مدرک دیپلم

امروزه با توجه به رقابتی تر شدن آموزش و تحصیل علم (که دلیلش میتواند ارتقای سطح فرهنگی جامعه یا مدرک گرایی یا … باشد)، متقاضیان یا به طور دقیق تر والدینشان، قصد دارند هرچه سریع تر مسیر درست را برای ادامه تحصیل بیابند تا در کوتاه ترین زمان به مقصدشان برسند. این مقدمه از این جهت گفته شد که میزان اهمیت اطلاعات در این مقاله روشن شود.

به طور قطع بهترین زمان برای فکر به تغییری اساسی در مسیر تحصیلی، لحظه ایست که مدرک دیپلم شما در دستتان باشد و به دنبال ادامه تحصیل در دانشگاهی معتبر برای ارتقای سطح علمی خود باشید که نتیجتا منجر میشود به داشتن مدرکی معتبر برای بازار کار.

در ابتدا اجازه دهید کمی درباره اصل مدرک دیپلم صحبت کنیم:

مدرکی که پس از ۱۲ سال تحصیل و در انتهای دوران متوسطه اخذ میشود مدرک دیپلم به حساب می آید. نکته در این بحث ۱۲ سال تمام است، به این معنی که مدرک دیپلمی که در سال سوم متوسطه اخذ میشود، در نظر اکثر کشورها و دانشگاه ها کامل نبوده و حتما به مدرک پیش دانشگاهی احتیاج است. واضح است که پایان سال سوم متوسطه، دوره تحصیلی شما ۱۱ سال تمام بوده است در صورتی که به ۱۲ سال تمام برای ادامه تحصیل نیاز است.

از دیگر مواردی که مدرک دیپلم را برای پذیرش در برخی دانشگاه های بین المللی سطح اول، معتبر میکند، سن دیپلم است. واضح تر اینکه متقاضی سریعا پس از پایان ۱۲ سال ابتدایی و متوسطه، باید برای پذیرش و تکمیل مدارک اقدام کند. سنی که این کشورها در نظر گرفته اند کمتر ۲۱ سال است. از جمله این کشور ها میتوان به انگلستان، امریکا، کانادا و استرالیا اشاره کرد.

از این رو اصرار داریم که اگر قصد ادامه تحصیل با مدرک دیپلم در خارج از کشور را دارید پیش از پایان دوره متوسطه اقدام به کسب اطلاعات در زمینه تحصیل در خارج از کشور کنید تا از گزینه های مهم در لیست دانشگاه های معتبر محروم نمانید. گفتنی است که مدرک دیپلم شما باید در کشور مقصد مورد تایید و شناخته شده باشد پس از این رو حتما پیش از هر اقدامی با مشاوران معتبر در این زمینه مشورت داشته باشید.

برای روشن تر شدن مسئله در اینجا به یکی از کشورهای معتبر و شرایطش برای پذیرش دانشجو با مدرک دیپلم اشاره میکنیم:

یکی از کشورهای پرمتقاضی برای تحصیلات عالیه، کشور انگلستان است. این کشور این شانس را برای متقاضیان با مدرک دیپلم قائل شده که پس از اخذ مدرک دیپلم (۱۱ سال تمام)، آماده تحصیل در دوره کارشناسی شوند. اما پیش از پذیرش باید برای طی دوره پیش دانشگاهی وارد دوره ای با نام foundation شوند. متقاضی برای ثبت نام در این دوره باید زیر ۲۱ سال باشد.

به همین ترتیب می توان بیان کرد که برای ادامه تحصیل در اکثر کشورها باید مدرک پیش دانشگاهی نیز دریافت کرده باشید تا بتوانید وارد دوره کارشناسی شوید، هر چند که برخی کشورها در رشته های علوم پزشکی، متقاضیان با مدرک دیپلم را نیز پذیرش می کنند و این دانشجویان باید در دوره پیش پزشکی (pre-medical) که توسط دانشگاه برگزار می شود شرکت نمایند که این دوره به عنوان پیش دانشگاهی محسوب خواهند شد.



ارتباط با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر)
۸۸۸۸۳۶۵۳ - ۸۶۰۸۶۵۸۰ - ۸۶۰۸۶۷۲۴
"ملاقات و مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"


در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


همچنین می توانید در پایین همین صفحه سوالات خود را از مشاور بپرسید.


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

  1. Zeyno گفت:

    سلام.من میخوام با مدرک دیپلم بورسیه شوم شرایطش چیه و کدوم کشورا رو میتونم برم.تو هیچ دانشگاهی هم ثبت نام نکردم

    1. سلام
      سه شرط اولیه داره که پیش نیاز بورس در مقطع کارشناسیه:
      ۱٫ معدل کتبی سال ۱۱ و ۱۲ بالای ۱۸ در مواردی ۱۹
      ۲٫ مدرک زبان ایلتس حداقل ۶
      ۳٫ قبولی در آزمون ورودی دانشگاهها