دوره زبان انگلیسی در انگلستان

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ 3,243 بار نمایش ۱۵ دیدگاه

دوره زبان انگلیسی در انگلستان

با توجه به شرایط موجود در دنیای امروز تسلط به زبان انگلیسی یکی از توانایی های لازم برای ساختن آینده ای بهتر و پیدا کردن موقعیت های مناسب در زندگی افرادی محسوب می شود که قصد تحصیل، زندگی یا کار در کشورهای اروپایی و آمریکایی را دارند.

» مطلب مرتبط: دوره زبان انگلیسی در مالزی

» مطلب مرتبط: دوره زبان انگلیسی در هند

» مطلب مرتبط: دوره زبان انگلیسی در تایلند

 

برای یادگیری زبان انگلیسی می توانید در کشور ایران به آموزشگاههای معتبر یا اساتید خصوصی مراجعه کنید، مزیت یادگیری زبان در ایران را می توان در زبان دوم مورد استفاده که فارسی است دانست زیرا برای درک مفاهیم اولیه زبان انگلیسی شما در ابتدا باید معنی آن را به زبان فارسی درک کنید. همچنین اگر قصد زندگی در کشورهای انگلیسی زبان را دارید می توانید برای یادگیری زبان در دوره های زبان انگلیسی در برخی کشورها شرکت کنید و در کنار یادگیری زبان با فرهنگ غربی آشنا شوید و با استفاده از زبان انگلیسی در محیط مهارتهای خود را ارتقا دهید. یکی از مناسب ترین گزینه ها برای یادگیری زبان، شرکت در دوره های زبان انگلیسی در انگلستان است که آن را می توان معتبرترین روش برای یادگیری زبان انگلیسی محسوب کرد.

چرا انگلستان ؟

هر ساله بیش از نیم میلیون نفر از سرتاسر جهان برای شرکت در دوره زبان انگلیسی در انگلستان به این کشور سفر می کنند که این موضوع با توجه به اینکه این کشور خاستگاه زبان انگلیسی است کاملاً قابل توجیه می باشد. دوره های متنوع زبان انگلیسی در انگلستان مناسب همه افراد با اهداف مختلف مانند یادگیری عمومی زبان، آمادگی برای دوره های دانشگاهی، یادگیری انگلیسی برای تجارت، دوره های تابستانه برای نوجوانان و غیره می باشد.

» مطلب مرتبط: تحصیل در انگلستان

 

با ثبت نام در دوره زبان انگلیسی در انگلستان این فرصت را خواهید داشت تا در کنار برخورداری از آموزش با کیفیت از طریق اساتید بومی Native، تجربه زندگی در یک محیط کاملاً انگلیسی زبان را داشته باشید که تمامی فعالیت های زندگی روزمره از ارتباط با همکلاسی ها و همسایه ها تا خواندن روزنامه، تماشا کردن تلویزیون و تفریحات دیگر به زبان انگلیسی انجام می شود که این موقعیت باعث ارتقای هر چهار مهارت زبانی شما می شود و در تسریع یادگیری زبان انگلیسی نقش شایان ذکری را ایفا می کند.

همچنین از نظر هزینه ها، دوره های زبان انگلیسی در انگلستان با توجه به کیفیت عالی و سطح بازدهی بالا و موقعیت زندگی در یک کشور مدرن و پیشرفته در مقایسه با دیگر کشورهای همطراز نسبتاً مقرون به صرفه تر است و برای افرادی که قصد یادگیری زبان انگلیسی را با بالاترین کیفیت دارند بهترین گزینه محسوب می شود.

شهریه دوره زبان انگلیسی در انگلستان با توجه به تنوع زیاد موسسات و کیفیت آموزش در شهرهای مختلف متفاوت است و هر فرد باید بسته به نیاز خود بهترین دوره را انتخاب کند اگرچه به صورت میانگین می توان گفت شهریه سالیانه این دوره ها در مراکز آموزش زبان بین ۲۰۰۰ تا ۸۰۰۰ پوند می باشد و شهریه کالج های دولتی ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ پوند در سال می باشد.

باید توجه داشته باشید شهریه دوره زبان انگلیسی در انگلستان عموماً به صورت هفتگی محاسبه می شود و متقاضیان ایرانی برای بالا بردن احتمال دریافت ویزا بهتر است در دوره های ۲۴ هفته ( ۶ ماهه ) به بالا شرکت کنند. این دوره ها در سرتاسر سال به غیر از هفته آخر سال و دو هفته اول برگزار می شوند.

ویزای دوره زبان انگلیسی در انگلستان

در حال حاضر ۲ نوع ویزا برای متقاضیان دوره زبان صادر می شود که عبارتند از:

ویزای دانشجویی عمومی که برای دوره های ۶ ماه به بالا صادر می شود و معمولاً برای شرکت در دوره آمادگی پیش از مقاطع تحصیلی در دانشگاه کاربرد دارد. این ویزا پس از اتمام دوره زبان و آغاز دوره تحصیلی در کالج یا دانشگاه قابل تبدیل می باشد. برای اخذ این ویزا باید قبل از مراجعه به سفارت مدرک آیلتس با نمره حداقل ۴ در هر مهارت را دارا باشید.

ویزای دیداری دانشجویی یک ویزای ۷ ماهه است که قابل تمدید تا ۱۱ ماه می باشد که معمولاً برای دوره های تابستانی و نوجوانان صادر می شود و فرد پس از اتمام تاریخ ویزا باید کشور انگلستان را ترک کند. برای اخذ این نوع ویزا نیازی به ارائه مدرک آیلتس نیست.

برای دریافت ویزای انگلستان عواملی مانند تمکن مالی مناسب، داشتن ملک و متعلقات مانند همسر، نامزد و فرزند در ایران، ارائه نامه گردش حساب بانکی به میزان تعیین شده برای هر ماه اقامت در انگلستان که باید حداقل یک ماه در حساب بلوکه شده باشد، سابقه سفر به کشورهای اروپایی و انگلستان در گذشته می تواند شانس شما را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

شیوه های افزایش شانس دریافت ویزا

سفارت انگلستان صدور ویزا برای دوره های زبان را با سختگیری های زیاد بررسی می کند و معمولاً برای دوره زبان به تنهایی ویزا صادر نمی کند به همین دلیل این دوره ها میبایستی در کنار دوره ای دیگر به صورت تکمیلی اتخاذ شوند. این دوره های جانبی که برای متقاضیان زیر ۱۷ سال ارائه می شوند شامل مدارس دوره ابتدایی و متوسطه و همچنین کمپ های تابستانی مانند مدرسه فوتبال، مدرسه تنیس، مدارس هنر و موسیقی می شود که متقاضیان می توانند با شرکت در این دوره ها در کنار یادگیری زبان انگلیسی از دیگر مزایای این دوره های نیز برخوردار شوند.

متقاضیان بالای ۱۷ سال که قصد ادامه تحصیل در دانشگاههای انگلستان را داشته باشند در صورتی که برای اخذ پذیرش از مهارت کافی در زبان انگلیسی تعیین شده توسط دانشگاه مقصد برخوردار نیستند (معمولاً ۰٫۵ تا ۱ نمره آیلتس) می توانند با اخذ ویزای زبان در دوره های آمادگی پیش از دوره اصلی دانشگاه شرکت کنند و نمره کافی را برای ورود به مقطع تحصیلی مد نظر کسب نمایند.



ارتباط با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر)
۸۸۸۸۳۶۵۳ - ۸۶۰۸۶۵۸۰ - ۸۶۰۸۶۷۲۴
"ملاقات و مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"


در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


همچنین می توانید در پایین همین صفحه سوالات خود را از مشاور بپرسید.


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

  1. ارمین بهبودی گفت:

    سلام من ۱۶ سالمه و مدرک ندارم .ایا به من ویزا می دهند؟و کل خرج یک دوره کلاس ها مثلا دوره ۶ ماه چقدر هستش؟ممنون می شم اگه جواب بدین.فقط برای اموزش زبان نه تحصیل؟؟؟؟؟؟؟جوابم ۳ یا ۴ کلمه هستش

    1. مشاور گفت:

      سلام
      بله میتونید
      بین ۱۰ تا ۱۵ هزار پوند

  2. مهدی گفت:

    سلام من ۱۷ سالمه یعنی زیر سن هستم و مدرک ایلتس ندارم میخوام دوره زبان تابستانه برم احتمالش چقدره؟

    1. مشاور گفت:

      سلام
      برای اطلاع از شرایط انگلستان با شماره های دفتر ما تماس بگیرید

  3. رضا گفت:

    سلام من ۱۷ سالمه و برای اموزش در دوره زبان چجوریه چون هیچی زبان بلد نیستم

  4. الهه گفت:

    باسلام. ببخشید میخواستم بدونم برای اخذ پذیرش در دانشگاه کمبریج ، برای دوره دکترا ، حتما باید ارشد من در دانشگاه دولتی خوانده باشم ؟ یا فرقی نداره ؟

    1. مشاور گفت:

      سلام
      خیر . تفاوتی نمیکنه. در واقع الزامی برای دانشگاه بخصوصی ندارید.

  5. مریم گفت:

    سلام
    برای شرکت در دوره های کالج زبان بدون مدرک ایلتس هم امکان پذیر هست؟

    1. مشاور گفت:

      سلام
      متاسفانه خیر
      افرای که قصد دارند برای دوره های زبان اقدام کنند و بالای ۱۸ سال هستند شانس بسیار ضعیفی برای ویزا خواهند داشت.

      با تشکر

  6. مریم گفت:

    سلام و خسته نباشید
    میخواستم بدونم من میخوام برای ویزای تحصیلی برای انگلستان اقدام کنم ، فقط سوال مهم اینه که بنده متاهل هستم میخواستم بدونم بعد از اینکه بنده ویزا گرفتم همسرم میتواند برای کار همراه من به انگلستان بیاید ؟
    با تشکر

    1. مشاور گفت:

      سلام
      سوالتون کلی است . اما بله همراهتون هم میتونه در شرایطی ویزا دریافت بکنه.

  7. رويا اميني گفت:

    سلام. من برای سپتامبر پذیرش ام بی ای از چند دانشگاه دارم. میخواستم قبلش حدود شش ماه تو انگلیس زبان بخونم. غیر از هزینه شهریه که گفتید برای اینکه شما برای من ثبت نام مدرسه زبان وامور ویزارو انجام بدید وخود هزینه ویزاا چقدر هست ومن باید چیکار کنم. همجنین دوره های مشابه زبان در میلان اینالیا هم دارید؟چون من همیشه ویزای شینگن دارم واونجا برام راحتتره. با توجه به اینکه الان میلان هستم تا هفته دیگه اگه اینو زودتر بهم بگید ممنون میشم

    1. مشاور گفت:

      سلام
      شما میتونیدتو همون دانشگاهی که پذیرش گرفتید دوره های زبان رو بگذرونید
      برحسب تعداد کلاسهاتعدادساعات وشهرهزینه ها بین ۵۰۰پوندتا۵۰۰۰ پوند متغییره

  8. علی شیخی گفت:

    با سلام ببخشید من با ویزای توریستی میتونم برم انگلستان و در اونجا بعد اینکه تو کالج زبان ثبت نام کردم، همونجا برام ویزا را تمدید میکن یا حتما باید از انگلیس خارج بشم؟

    1. مشاور گفت:

      سلام
      بله میتونید برای داشتن اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در تماس باشید.
      تماس باما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *