دکترا در اسپانیا

دکترا در اسپانیا

دکترا در اسپانیا

تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا را می توان یکی از مقاصد مناسب برای هموطنان ایرانی نامید که خواهان اخذ مدرک دکترا از یکی از کشورهای معتبر اروپایی هستند. در مطلب این هفته به بررسی شرایط تحصیل دکترا در اسپانیا می پردازیم و مزایای آن را به اختصار شرح خواهیم داد.

مزایای تحصیل دکترا در اسپانیا

  1. تحصیل در اسپانیا در دانشگاههای معتبر بین المللی مانند دانشگاه کاتالونیا، مادرید، بارسلونا و …
  2. بیش از 30 دانشگاه مورد تایید وزارت علوم در ایران
  3. فرصت تحصیل به زبان انگلیسی در اسپانیا
  4. بدون نیاز به ارائه مدرک زبان برای اخذ پذیرش
  5. هزینه های اندک و مقرون به صرف در مقطع دکترا
  6. امکان دریافت بورسیه تحصیلی
  7. اجازه کار 20 ساعت در هفته
  8. امکان تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی پس از ورود به اسپانیا
  9. امکان دریافت گذرنامه در صورت اقامت بیش از 5 سال در اسپانیا

شرایط تحصیل دکترا در اسپانیا

مقطع دکترا در اسپانیا یک دوره 5 ساله می باشد که به دو بخش تقسیم می شود: 2 سال اول برای گذراندن واحدهای اختصاصی و کلاسی و 3 سال دوم برای انجام پایان نامه و دفاع می باشد. پیش شرط ورود به مقطه دکترا در اسپانیا داشتن مدرک کارشناسی ارشد معتبر و تسلط به زبان انگلیسی است. هزینه تحصیل در اسپانیا در مقطع دکترا به صورت میانگین 500 تا 700 یورو در سال می باشد که به نسبت اکثر کشورها هزینه مقرون به صرفه ای محسوب می شود.

مطلب مرتبط: تحصیل در اسپانیا

همچنین امکان دریافت بورسیه تحصیلی اسپانیا در مقطع دکترا نیز فراهم می باشد اگرچه رقابت برای دریافت بورسیه نسبتاً بالا است ولی متقاضیانی که دارای معدل بالای 16 در مقطع کارشناسی ارشد، نمره بالا در آیلتس، مقالات و کنفرانس های بین المللی، سابقه کار مرتبط و همچنین تاییدیه یک استاد از دانشگاه مربوطه به عنوان استاد راهنما باشند می توانند از بورسیه تحصیلی در اسپانیا برخوردار شوند که شامل شهریه رایگان و حقوق ماهیانه تا 2000 دلار است.

مدارک مورد نیاز برای پذیرش دکترا در اسپانیا

  • ترجمه رسمی کلیه مدارک تحصیلی ( دانشنامه و ریز نمرات )
  • ترجمه شناسنامه
  • اسکن از صفحه اول پاسپورت
  • رزومه تحصیلی
  • سابقه کاری ( در صورت وجود )
  • انگیزه نامه شخصی SOP
  • ارائه پروپوزال
  • توصیه نامه
  • مقالات و کنفرانس های بین المللی در صورت وجود
  • مدرک زبان انگلیسی در صورت وجود ( TOEFL – IELTS )
قابل توجه متقاضیان

امکان ادامه تحصیل در مقطع دکترا نیازمند بررسی دقیق از سوی کارشناسان مجموعه می باشد لذا از متقاضیان درخواست می شود آخرین رزومه تحصیلی خود را به آدرس phd@omidar.ir ارسال نمایند.
همکاران ما طی 7 الی 10 روز کاری نتیجه ارزیابی درخواست شما را فقط از طریق ایمیل به اطلاع تان خواهند رساند.
تذکر مهم: لطفاً تا قبل از دریافت نتیجه ارزیابی از سوی همکاران ما از تماس تلفنی با مجموعه خودداری نمایید.

سوال خود را در این قسمت مطرح کنید:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 پاسخ
  1. بهمن .ف
    بهمن .ف says:

    سلام بنده میخواستم برای همسرم در رشته روان شناسی از کشور هلند یا ایتالیا پذیرش بگیرم فقط ایا همزمان من و دوتا دخترم همم میتونیم ویزا بگیریم و همزمان بریم برای کشور ایتالیا و یا انگلستان ….منونم ….خانومم 41 سال سن دارای 24 سال سابقه کار و معدی 19.6 ارشد …

    پاسخ دادن
  2. حبیب اله ملکی
    حبیب اله ملکی says:

    با سلام بنده دارای لیسانس معماری و ارشد مدیریت پروژه هستم.برای دوره دکترا کجارو پیشنهاد می کنید؟ سنم 30 سال مدرک زبان ندارم ولی سابقه بیمه و کار دارم

    پاسخ دادن
  3. مهدی علیاری
    مهدی علیاری says:

    با سلام
    برای دکترا ضروری نیست مدرک زبان بدید یعنی دوره زبان دارن و یا ببینن زبانت خوبه مدرک نمیخوان و یجورایی بنظر استاد بستگی داره دیگه درسته؟

    پاسخ دادن
  4. هوشیار اکبری
    هوشیار اکبری says:

    سلام
    بنده دارای مدرک کارشناسی ارشد میکروبیولوژی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد با معدل 17/5 می باشم ( فارغ التحصیل 1390)
    کارمند دولت بوده و دارای 20 سال سابقه کار به عنوان مدیر آزمایشگاه های کنترل کیفیت آب می باشم
    از طرف دانشگاه علوم پزشکی رزومه ای مناسب و حتی قوی در زمینه رشته تخصصی خود دریافت نموده ام و از طرف انجمن بین المللی آب IWA برای ارائه مقاله به کشور استرالیا دعوت و و مقاله خود را ارائه داده ام و گواهی نامه مربوطه را نیز دریافت داشته ام
    در زمینه میکروبیولوژی آب مدت بیست سال است که بطور مستمر و مرتبط فعالیت و تحقیق کرده و دارای ترجمه ها و مقالات داخلی متعدد بوده و ثبت مقاله خارجی نیز دارم .
    در زمینه کار با تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی بخصوص در بخش کنترل کیفیت میکروبی و شیمیایی آب از تجربه بسیار بالایی برخوردار می باشم
    ضمنا در حال حاضر جهت اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی نیز اقدام کرده که موفق به اخذ آن شده ام دارای ویزای شینگن اروپا بوده به کشور های آلمان هلند و اسپانیا سفر کرده ام و سفرم به اسپانیا طی یک ماه گذشته بوده ( همراه با همسرم)
    دارای یک فرزند پسر 18 ساله می باشم
    سابقه کار بنده 20 سال بوده و از تمکن مالی نسبتا خوبی برخوردار هستم
    تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع دکتری در کشور اسپانیا می باشم و درصورت امکان همراه با ارائه خدمات پژوهشی و دریافت فان از یک استاد
    لطفا درصورت امکان بنده را راهنمایی فرموده که چطور می توانم مدارک و رزومه خود را به سمع و نظر مراجع ذیصلاح دریک دانشگاه معتبر در کشور اسپانیا برسانم
    با تشکر

    پاسخ دادن
  5. مریم.ج
    مریم.ج says:

    سلام و عرض ادب
    من خانمی 48 ساله هستم
    می خواستم بدونم امکانش هست که دکترای روانشناسی در اسپانیا بخونم .

    پاسخ دادن