دکترا در اسپانیا

آخرین به روز رسانی: ۱۸ آبان ۱۳۹۷ 565 بار نمایش ۱۱ دیدگاه

دکترا در اسپانیا

تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا را می توان یکی از مقاصد مناسب برای هموطنان ایرانی نامید که خواهان اخذ مدرک دکترا از یکی از کشورهای معتبر اروپایی هستند. در مطلب این هفته به بررسی شرایط تحصیل دکترا در اسپانیا می پردازیم و مزایای آن را به اختصار شرح خواهیم داد.

مزایای تحصیل دکترا در اسپانیا

  1. تحصیل در اسپانیا در دانشگاههای معتبر بین المللی مانند دانشگاه کاتالونیا، مادرید، بارسلونا و …
  2. بیش از ۳۰ دانشگاه مورد تایید وزارت علوم در ایران
  3. فرصت تحصیل به زبان انگلیسی در اسپانیا
  4. بدون نیاز به ارائه مدرک زبان برای اخذ پذیرش
  5. هزینه های اندک و مقرون به صرف در مقطع دکترا
  6. امکان دریافت بورسیه تحصیلی
  7. اجازه کار ۲۰ ساعت در هفته
  8. امکان تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی پس از ورود به اسپانیا
  9. امکان دریافت گذرنامه در صورت اقامت بیش از ۵ سال در اسپانیا

شرایط تحصیل دکترا در اسپانیا

مقطع دکترا در اسپانیا یک دوره ۵ ساله می باشد که به دو بخش تقسیم می شود: ۲ سال اول برای گذراندن واحدهای اختصاصی و کلاسی و ۳ سال دوم برای انجام پایان نامه و دفاع می باشد. پیش شرط ورود به مقطه دکترا در اسپانیا داشتن مدرک کارشناسی ارشد معتبر و تسلط به زبان انگلیسی است. هزینه تحصیل در اسپانیا در مقطع دکترا به صورت میانگین ۵۰۰ تا ۷۰۰ یورو در سال می باشد که به نسبت اکثر کشورها هزینه مقرون به صرفه ای محسوب می شود.

» مطلب مرتبط: تحصیل در اسپانیا

 

همچنین امکان دریافت بورسیه تحصیلی اسپانیا در مقطع دکترا نیز فراهم می باشد اگرچه رقابت برای دریافت بورسیه نسبتاً بالا است ولی متقاضیانی که دارای معدل بالای ۱۶ در مقطع کارشناسی ارشد، نمره بالا در آیلتس، مقالات و کنفرانس های بین المللی، سابقه کار مرتبط و همچنین تاییدیه یک استاد از دانشگاه مربوطه به عنوان استاد راهنما باشند می توانند از بورسیه تحصیلی در اسپانیا برخوردار شوند که شامل شهریه رایگان و حقوق ماهیانه تا ۲۰۰۰ دلار است.

مدارک مورد نیاز برای پذیرش دکترا در اسپانیا

  • ترجمه رسمی کلیه مدارک تحصیلی ( دانشنامه و ریز نمرات )
  • ترجمه شناسنامه
  • اسکن از صفحه اول پاسپورت
  • رزومه تحصیلی
  • سابقه کاری ( در صورت وجود )
  • انگیزه نامه شخصی SOP
  • ارائه پروپوزال
  • توصیه نامه
  • مقالات و کنفرانس های بین المللی در صورت وجود
  • مدرک زبان انگلیسی در صورت وجود ( TOEFL – IELTS )

 

قابل توجه متقاضیان
امکان ادامه تحصیل در مقطع دکترا نیازمند بررسی دقیق از سوی کارشناسان مجموعه می باشد لذا از متقاضیان درخواست می شود آخرین رزومه تحصیلی خود را به آدرس phd@omidar.ir ارسال نمایند.
همکاران ما طی ۷ الی ۱۰ روز کاری نتیجه ارزیابی درخواست شما را فقط از طریق ایمیل به اطلاع تان خواهند رساند.
تذکر مهم: لطفاً تا قبل از دریافت نتیجه ارزیابی از سوی همکاران ما از تماس تلفنی با مجموعه خودداری نمایید.



ارتباط با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر)
۸۸۸۸۳۶۵۳ - ۸۶۰۸۶۵۸۰ - ۸۶۰۸۶۷۲۴
"ملاقات و مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"


در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


همچنین می توانید در پایین همین صفحه سوالات خود را از مشاور بپرسید.


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

  1. مریم گفت:

    سلام
    برای تحصیل دکتری در استرالیا یا اسپانیا رشته مقطع لیسانس و ارشد باید یکی باشه؟

    1. سلام
      اگر یکی باشه که خیلی کمک میکنه اما نه الزاما

نمایش بیشتر ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *