دکترا در هلند

دکترا در هلندارسال در تلگرام

دکترا در هلند

پذیرش در مقطع دکترا در هلند برای متقاضیان ایرانی به شیوه اکسترنال انجام می شود به این صورت که دانشجویان می توانند برای مدت 4 تا 6 سال به تحصیل در هلند به صورت رایگان بپردازند. از مزایای تحصیل دکترا در هلند می توان به امکان اخذ ویزای همراه برای خانواده متقاضی اصلی و همچنین امکان اخذ اقامت دائم مشروط به اخذ مدرک زبان هلندی اشاره نمود. آزمونی که به زبان هلندی برگزار می شود در واقع آزمون زبان پایه است که نسبتاً آسان می باشد همچنین شایان ذکر است که با اخذ پاسپورت هلندی می توانید به راحتی و بدون اخذ ویزا به بیش از ۱۴۵ کشور جهان از جمله آمریکا، کانادا، استرالیا، انگلستان، نیوزلند و تمامی ۲۸ کشور حوزه اتحادیه اروپا سفر کنید.

مزایای تحصیل در مقطع دکترا در هلند

در ابتدا باید به بیان این نکته پرداخت که دانشگاههای هلند از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و در میان دانشگاههای معتبر دنیا در چندین زمینه تحصیلی دارای رتبه ممتاز و سابقه درخشانی می باشند. این دانشگاهها امکانات زیادی مانند دسترسی به کتابخانه های الکترونیکی (امکان استفاده از مقالات سازمانهای آکادمیک دنیا با ارزش چند میلیون دلاری) و مدرنترین ابزار و لوازم سخت افزاری مورد نیاز را به صورت رایگان در اختیار دانشجویان مقطع دکترا قرار می دهند. زبان تدریس در مقطع دکترا در هلند انگلیسی می باشد و نیازی به سپری کردن دوره زبان هلندی برای این مقطع وجود ندارد.

همچنین دانشجویان مقطع دکترا در هلند از همان سال اول پژوهش می توانند به صورت رایگان در کنفرانس‌ها و سمینار‌ها و سمپزیوم‌های مختلف علمی و پژوهشی در کشور هلند و یا کشورهای همسایه مانند بلژیک، آلمان، اتریش یا سوئیس شرکت نمایند.

در صورتی که دانشجوی دکترا از کیفیت های لازم برخوردار باشد و فعالیت پژوهشی خود را به نحو احسن انجام دهد دانشگاه مربوطه ممکن است با تایید استاد راهنما فضایی را در محیط دانشگاه به عنوان دفتر کاری به دانشجو اختصاص دهد.

دانشجویانی که دارای سابقه تدریس به میزان کافی باشند می توانند با دریافت حق التدریس ساعتی در کلاسهای دانشگاه به تدریس مشغول شوند.

در نهایت هموطنان عزیز که برای تحصیل در مقطع دکترا در هلند اقدام می کنند باید توجه داشته باشند که مهمترین مسئله برای آنها که به تضمین موفقیت آنها منجر می شود، جلب رضایت کامل استاد راهنما (سوپروایزر) می باشد. به صورت کلی انتظار استاد راهنما این است که شما به صورت واقعی دارای کیفیت های ذکر شده در رزومه و پروپوزال خود بوده و از توانایی انجام پژوهش مورد نظر در زمان تعیین شده برخوردار باشید.

شرایط اخذ پذیرش

  • داشتن مدرک کارشناسی ارشد
  • مدرک ایلتس 6 یا معادل آن در آزمونهای تافل / تولیمو / زبان وزارت علوم

نکته 1: در صورتی که نمره آیلتس شما کمتر باشد می توانید در دوره های آمادگی زبان انگلیسی شرکت کنید. با داشتن نمره 5 آیلتس باید دو ترم و با نمره 5.5 آیلتس یک ترم باید زبان انگلیسی بگذرانید که هزینه هر ترم 2700 یورو می باشد.

نکته 2: در صورتی که متقاضی دارای یک مقاله بین المللی باشد از ارائه مدرک زبان انگلیسی معاف می شود.