شرایط اخذ اقامت گرجستان

۰۴ بهمن ۱۳۹۶ 2,586 بار نمایش ۱۹ دیدگاه

اقامت گرجستان

اگر شما هم به اخذ اقامت از یک کشور مناسب فکر می کنید ما می توانیم کشور گرجستان را به شما معرفی کنیم. کشور گرجستان با توجه به موقعیت جغرافیایی و استراتژیک خود که مابین آسیا و اروپا قرار گرفته است و همچنین در نظر گرفتن رشد اقتصادی اخیر این کشور در دهه اخیر و دیگر مسایلی از قبیل محیط آرام و هزینه های مقرون به صرفه زندگی اخیراٌ به یکی از مقاصد محبوب برای سرمایه گذاری خارجی تبدیل شده است.

اگر بخواهیم از دیگر مزایای اخذ اقامت گرجستان صحبت کنیم می توانیم به اختصار به موارد زیر اشاره کنیم:

  • امنیت بالا و نرخ وقوع جرم پایین
  • عدم نیاز به دریافت ویزا برای سفر به گرجستان برای شهروندان ایرانی
  • نزدیکی با ایران برای رفت و آمد آسان و سریع
  • احتمال بالای عضویت گرجستان در اتحادیه اروپا در آینده نزدیک

شهروندان غیر گرجی که قصد اخذ اقامت گرجستان را داشته باشند باید در ابتدا برای اقامت موقت از طرق مختلف اقدام نمایند و اجازه اقامت یک ساله دریافت کنند و در صورتی که موفق شوند به مدت ۶ سال این اقامت را تمدید نمایند می توانند برای اخذ اقامت دائم گرجستان اقدام کنند.

شایان ذکر است که دریافت اقامت دائم یک کشور با شهروندی (سیتیزن شیپ) یک کشور متفاوت است؛ وقتی اقامت دائم یک کشور را دریافت می کنید همچنان شهروند کشور متبوع خود (ایران) هستید ولی می توانید به صورت دائم در آن کشور بدون نیاز به تمدید ویزا زندگی و کار کنید، در حالیکه با دریافت شهروندی یک کشور شما پاسپورت آن کشور را دریافت می کنید و از تمامی حقوق شهروندی یک فرد بومی از قبیل حق رای و کاندید شدن در انتخابات برخوردار خواهید شد.

راههای اخذ اقامت گرجستان

برای دریافت مجوز اقامت گرجستان راههای مختلفی مانند خرید ملک، ثبت شرکت، سرمایه گذاری، کار در گرجستان و ازدواج با یک تبعه گرجی وجود دارد که هر کدام شرایط مختص به خود را دارد. در این مطلب ما به بررسی رایج ترین راههای اخذ اقامت گرجستان یعنی خرید ملک، ثبت شرکت و سرمایه گذاری می پردازیم.

اخذ اقامت گرجستان از طریق خرید ملکاخذ اقامت گرجستان از طریق خرید ملک

در این روش شما باید یک ملک در کشور گرجستان خریداری نمایید و با استناد به مالکیت آن اقامت یک ساله گرجستان را دریافت کنید. در صورتیکه اقامت یک ساله خود را به مدت ۶ سال متوالی تمدید کنید می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید که این اقامت به همسر و فرزندان فرد متقاضی نیز تعلق می گیرد.

برای احراز شرایط اخذ اقامت موقت از طریق خرید ملک باید ملکی به ارزش حداقل ۳۵۰۰۰ دلار آمریکا در گرجستان خریداری کنید. دقت داشته باشید که خرید زمین خالی در این روش کاربردی ندارد و فقط باید ملک خریداری کنید. پروسه خرید ملک در یک روز انجام می شود و پس از ارزش گذاری ملک توسط ارزیاب رسمی دولت گرجستان و دریافت نامه تاییدیه می توانید مدارک خود را برای اخذ اقامت به نهاد مربوطه ارائه نمایید.

به صورت تقریبی قیمت هر متر مربع ملک در تفلیس پایتخت گرجستان از ۵۰۰ دلار در محله های ارزان تا ۲۵۰۰ دلار در محله های لوکس متغیر می باشد.

اخذ اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت

در این روش که یکی از رایج ترین راههای اخذ اقامت موقت می باشد باید در ابتدا یک شرکت LLC به صورت کاملاً قانونی و با هدف انجام فعالیت های تجاری در گرجستان تاسیس نمایید سپس برای محل شرکت خود یک دفتر تجاری اجاره کنید و بسته به نیاز خود چند کارمند استخدام کنید (حداقل یک منشی و ترجیحاً شهروندان گرجی را به عنوان کارمند استخدام کنید).

با استخدام و پرداخت حقوق به کارمندان خود و همچنان پرداخت ماهیانه مالیات حقوق کارمندان به دولت گرجستان (معادل ۲۰ درصد حقوق کارمندان) و همچنین مالیات خرید و فروش اجناس و خدمات مورد نیاز در طول فعالیت شرکت  و در نهایت فعالیت واقعی به معنای بستن و اجرای چند قرارداد تجاری در ماههای اول برای دریافت اقامت موقت یک ساله اقدام کنید.

اخذ اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری

در این روش فرد متقاضی با سرمایه گذاری در گرجستان به میزان تعیین شده که معادل ۳۰۰٫۰۰۰ لاری (واحد پول گرجستان) معادل ۱۲۰٫۰۰۰ دلار آمریکا (در لحظه نگارش این مطلب با نرخ ۱ دلار = ۲٫۵ لاری) می تواند برای دریافت اقامت دائم در همان ابتدا و بدو ورود برای خود و خانواده خود اقدام کند و با خیالی آسوده به زندگی و فعالیت تجاری و یا نظارت بر سرمایه خود در گرجستان بپردازد.

اخذ اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری

برای سرمایه گذاری در گرجستان راههای متعددی وجود دارد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ثبت شرکت شخصی و سرمایه گذاری ۳۰۰٫۰۰۰ لاری در آن
  • خرید سهام یک شرکت به صورت کامل یا قسمتی از آن
  • خرید اوراق بهادار و بورس از دولت گرجستان

قابل ذکر است که برای اخذ اقامت دائم گرجستان از طریق سرمایه گذاری باید مدارک و رسید خرید ها و سرمایه گذاری خود را به صورت کامل به نهاد مربوطه ارائه نمایید و منبع سرمایه شما باید کاملا واضح و قانونی باشد.

متقاضیان عزیز در صورت تمایل برای دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید:

تماس با ما



ارتباط با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر)
۸۸۸۸۳۶۵۳ - ۸۶۰۸۶۵۸۰ - ۸۶۰۸۶۷۲۴
"ملاقات و مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"


در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


همچنین می توانید در پایین همین صفحه سوالات خود را از مشاور بپرسید.


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

  1. پوران داودی گفت:

    من دندانپزشک هستم ۳۰ سال سابقه کار دارم و مقالات زیادی نوشتم خواستم ببینم میتونم گرجستان مطب دنداپزشکی بزنم

    1. سلام
      متاسفانه اطلاعاتی در این زمینه در دست نداریم

  2. امید شفیعی گفت:

    سلام
    بنده دکتر داروساز هستم با سابقه بیست سال کار در داروخانه داری و…..
    و هم اکنون نیز در تهران داروخانه دارم
    آیا راهی ساده جهت ایجاد فعالیت کاری در این زمینه در گرجستان برایم موجود هست ؟؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید …

    1. سلام
      بله، باید در طرح های مورد تایید دولت گرجستان سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال بکنید.

  3. آرتین گفت:

    سلام.
    من سال یازدهم کامپیوتر هستم.
    میخوام سال دوازدهم رو توی تفلیس بخونم.
    آیا اونجا رشته کامپیوتر داره؟
    من که رشته ام کامپیوتره باید چیکار کنم؟

    1. سلام
      میخواهید به زبان انگلیسی بخونید ؟
      آیا مدرک زبان دارید ؟
      هزینه سالانه مدرسه ۵ تا ۸ هزار دلار است .

  4. سپيده گفت:

    سلام من دیپلم وپیش دانشگاهی گراقیک دارم ١٩ساله میخواهم داروسازی در گرجستان بخوانمبدون گذروندن دروس تجربی یا ریاضی درپیش میتونمداروسازی بخونم یا اگه بشه بعداز فارغ التحصیلیمیتونم تخصصم رادراروپا بگیرم

    1. مشاور گفت:

      سلام
      با داشتن دیپلم و پیش دانشگاهی تجربی یا ریاضی میتونید داروسازی بخونید.

  5. حسین گفت:

    سلام.چطوری میتونم شماره ثبت یه شرکت در گرجستان رو چک کنم؟با تشکر

    1. مشاور گفت:

      سلام
      از طریق وکیل مقیم میتونید چک کنید.

  6. عباس شاه پرستان گفت:

    من اگر ملکب در گرجستان بخرم پون مربی ورزش هستم ومدرک لیسانس تربیت بذنی دارم میتوانم در باشگاهیی مشغول به کار شوم و بچه هایم در آنجا به مدرسه بروند

    1. مشاور گفت:

      سلام
      بله. میتونید.

  7. رقیه جباری وند گفت:

    با سلام و احترام
    لطفا مرا راهنمایی کنید ایا می توانم تو کشور گرجستان یک مهد کودک و یا یک دبستان ابتدایی باز کنم و شروع به کار نماییم خودم فرهنگی هستم ودر این شغل ها سر رشته و تبحر کافی و لازم رو دارم
    با سپاس و با تشکر

  8. neda گفت:

    ضمن سلام واحترام.بنده خانم ۲۸ ساله و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی بین الملل هستم و برای مقطع دکتری قصد سفر به گرجستان شهر تفلیس را دارم.اکان کار در حین تحصیل برایم امکانپذیر هست.شهریه تحصلی ام به چه صورت هست و اینکه مدرک آیلنتس و تافل ندارم.
    با سپاس فراوان

    1. مشاور گفت:

      سلام
      مدرک زبان نیاز ندارید. در ابتدا باید استاد راهنما پیدا کنید، هزینه های تحصیلتون سالی ۲ الی ۳ هزار دلار خواهد بود.

  9. رقیه گفت:

    سلام من ۳۴ سالمه مدرگ ارشد دارم میخوام از اول داروسازی بخونم ایا امکان پذیر هست ؟دیپلم ریاضی فیزیک با معدل ۱۸
    کارشناسی آمار ارشد مدیریت مالی با معدل ۱۸

    1. مشاور گفت:

      سلام وقت بخیر
      شرایط سنیتون بخاطر اینکه بالای ۳۰ سال هستند کار پذیرش و ویزاتون رو دشوار میکنه.
      ولی باز هم امید هست بتونید پذیرش بگیرید.

  10. بابک گفت:

    سلام آیا درصورت خرید اوراق بهادار از دولت به مبلغ ۳۰۰۰۰۰ لاری سود هم به آن تعلق میگیرد و چند درصد ؟
    این نوع سرمایه گذاری نهایتا” به اخذ گذرنامه گرجی منجر میشود ؟
    ممنون

  11. لی لی خوش نماز گفت:

    سلام ایا برای ادامه تحصیل در رشته های تخصص پزشکی دانشگاههایی مورد تایید وزارت بهداشت در گرجستان هست؟
    شرایط کار به عنوان مثال پرستاری در گرجستان چگونه است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *