تحصیل در ایتالیا از طریق مدرسه ایتالیایی

آخرین به روز رسانی: ۱۸ آبان ۱۳۹۷ 12,902 بار نمایش ۲ دیدگاه

مدرسه ایتالیایی

متقاضیان ایرانی که خواهان ادامه تحصیل در ایتالیا هستند از دو طریق می توانند اقدام کنند: ۱- از طریق آنلاین و اخذ پذیرش از دانشگاه های ایتالیا ۲- از طریق شرکت در کلاسهای مدرسه ایتالیایی در تهران (Scuola italiana Pietro Della Valle) که به سفارت ایتالیا در ایران وابسته است و طبق تفاهم نامه بین کشور ایران و ایتالیا سالانه در حدود ۴۰۰ متقاضی ایرانی از طریق مدرسه ایتالیایی ویزای دانشجویی ایتالیا را دریافت می کنند.

» مطلب مرتبط: تحصیل در ایتالیا

در مطلب این هفته به معرفی شرایط شرکت در کلاسهای مدرسه ایتالیایی می پردازیم.

معرفی مدرسه ایتالیایی در تهران

مدرسه ایتالیایی در تهران در فرمانیه، خ شهید لواسانی، روبروی سفارت ایتالیا واقع شده است و دوره زبان ایتالیایی در این مدرسه دارای ۳ ترم می باشد که در طی آن کتابهای Espresso 1-2-3 تدریس می شود. شما در این دوره با مفاهیم ساده زبان ایتالیایی و کاربرد روزمره آنها آشنا می‌شوید. شایان ذکر است که قبولی در ۲ ترم از کل ۳ ترم برای اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا کفایت می کند. طول هر دوره ۶۰ جلسه ۲ ساعته است که در مجموع ۱۲۰ ساعت می باشد و کلاسها در ۳ روز هفته ( روزهای زوج یا فرد ) و در ساعت های ۱۵ تا ۱۷ و ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰ برگزار میشوند و حدود ۶ ماه به طول خواهد انجامید.

 ترم اول از ماه مهر تا ماه دی به طول می انجامد و سپس امتحان پایان ترم برگزار می شود و متقاضی در صورت قبولی در این امتحان می تواند در ترم دوم شرکت کند که از بهمن تا اردیبهشت می باشد و در صورت قبولی در امتحان پایان ترم دوم برای اخذ پذیرش به سفارت ایتالیا معرفی می شوید. دانش آموزانی که موفق به قبولی در آزمون ترم دوم شوند در یک روز تعیین شده به مدرسه ایتالیایی مراجعه می کنند تا در مورد انتخاب رشته و دانشگاه مناسب مشاوره دریافت کنند.

 

امتحان استرنی Esterni

افرادی که تمایل دارند به صورت آزاد زبان ایتالیایی را فرا بگیرند یا دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته زبان ایتالیایی  نیز می توانند بدون شرکت در کلاسهای مدرسه ایتالیایی تنها در آزمون استرنی که هر سال در ماه بهمن برگزار می شود شرکت کنند و با کسب حدنصاب ۱۶۰ از ۲۰۰ مانند متقاضیان مدرسه ایتالیایی برای اخذ پذیرش به سفارت ایتالیا معرفی شوند. مدارک لازم برای ثبت نام در آزمون استرنی شامل ۱ قطعه عکس، کپی مدرک شناسایی و فیش واریزی در وجه مدرسه ایتالیایی می شود.

 

مدارک لازم برای تشکیل پروندۀ دانشجویی

برای دوره های کارشناسی ۳ ساله و کارشناسی ارشد پیوسته ۵ ساله مدارکی که باید به مدرسه ایتالیایی تحویل داده می شود:

– ترجمه دیپلم پایان تحصیلات به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) ( دیپلم + پیش دانشگاهی + ریز نمرات و یا دیپلم + مدرک کاردانی + ریز نمرات) + تاییدیه تحصیلی به زبان فارسی دیپلم و پیش دانشگاهی و یا کاردانی که از دفاتر پیشخوان دولت تقاضا کرده و به آدرس مدرسه ایتالیایی ارسال شوند. ( خیابان لواسانی – نبش خیابان سعیدی – پلاک ۴۷ – کدپستی ۱۹۵۴۶۴۳۱۱۳ ) اصل تاییدیه تحصیلی را بدون ترجمه از دارالترجمه هایی که مدارکتان را ترجمه می کند نیز می توانید درخواست کنید.

نکته مهم : مدارک موقت به هیچ وجه مورد قبول نیستند و کسانی که گواهی اشتغال به تحصیل و یا مدرک موقت دارند مدارک آنها در مدرسه می ماند و اگر تا قبل از ۱۰ ژوئن سال ۲۰۱۶ مدرک و ریز نمرات ترجمه شده را به مدرسه تحویل دهند مدارکشان به کنسولگری ارسال خواهد شد.

– ترجمۀ شناسنامه به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری

– یک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده به زبان ایتالیایی و مدارک فارسی

– ۳ قطعه عکس ۳*۴ رنگی پشت نویسی شده به لاتین (اسم-فامیل-شماره پاسپورت)

– ۲ نسخه کپی خوانا از صفحۀ اول پاسپورت بر روی برگه A4 (اعتبار پاسپورت می بایست حداقل تا پایان آوریل سال ۲۰۱۷ باشد)

– رزومه شخصی Curriculum Vitae (به زبان ایتالیایی فقط قابل قبول است)

– پرینت انتخاب رشته که از سایت زیر تهیه فرمایید و توسط دانشجو امضا شود. برای انتخاب رشته از آکادمی ها از سایت خود آکادمی از رشته مورد نظر پرینت بگیرید.

– گواهی زبان ایتالیایی و یک نسخه کپی از آن (فقط مدارک زبان A2 CILS دانشگاه SIENA و یا مدرک B1 مدرسه مورد تایید می باشند).

کلیۀ دانشجویان موظف به مطالعۀ سایت دانشگاه منتخب خود می باشند تا در صورت نیاز، فرم آنلاین جهت معرفی خود به دانشگاه را پر نمایند.

 

ثبت نام دوره های بهار ۹۵

 ثبت نام برای ترم های A1- A2- B1 – B2 و B1 فشرده از تاریخ ۱۸ اسفند ماه ۹۴ تا ۲۰ فروردین ۹۵ فقط به صورت آنلاین از طریق سایت http://www.scuolaitalianatehran.com/ قابل انجام می باشد.

امسال برای دانشجویانی که نیاز به اخذ مدرک B1  قبل از رفتن به ایتالیا دارند، کلاسهای فشرده B1 برگزار خواهند شد و شرکت در امتحان پایانی آن نیز بدون گذراندن دوره برای متقاضیان شهرستانی مقدور می باشد. هزینه شرکت در امتحان (بدون گذراندن دوره) ۶٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال و هزینه دوره کامل ۱۱٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال می باشد. شروع این کلاسها  ۲۸ و ۲۹ فروردین و پایان کلاسها ۲۹ و ۳۰ تیر ماه خواهد بود. کلاسها در روزهای زوج و فرد از ساعت ۱۶ تا ۱۹ برگزار می شوند.

شماره تماس با مدرسه ایتالیایی:

برای اطلاعات بیشتر می توانید هر روزه از ساعت ۱۶:۰۰ تا ۱۸:۰۰ با شماره ۲۲۸۰۷۵۸۰ تماس بگیرید.



ارتباط با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر)
۸۸۸۸۳۶۵۳ - ۸۶۰۸۶۵۸۰ - ۸۶۰۸۶۷۲۴
"ملاقات و مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"


در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


همچنین می توانید در پایین همین صفحه سوالات خود را از مشاور بپرسید.


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

  1. نیما ناجی گفت:

    سلام،من سال یازدهم هستم و مایلم که برای ادامه تحصیل به ایتالیا برم،برای ثبت نام در مدرسه ایتالیایی حتما باید دیپلم داشته باشم؟ میتونم زودتر اقدام کنم که تا زمانی که دیپلمم را میگیرم مدرک زبانم را هم گرفته باشم؟
    و ثبت نام در این مدرسه شرایط سنی داره؟

    1. سلام
      بله میتونید اقدام کنید برای زبان و ارتباطی به مدرک تحصیلیتون نداره