مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند از طریق نیروی متخصص

مهاجرت به نیوزیلند

کشور نیوزیلند یکی از مقاصد ایده آل برای مهاجرت می باشد که با طبیعت بی نظیر خود و مردمی خونگرم و مهمان دوست برای متقاضیان مهاجرت به عنوان یک کشور پیشرفته و با کیفیت های بالای زندگی شناخته می شود. همچنین نیوزیلند به عنوان صلح آمیزترین کشور دنیا ( منبع Global Peace Index ) معرفی شده است.

اگر دارای سابقه تحصیلی و شغلی مناسب هستید می توانید به عنوان نیروی متخصص برای مهاجرت به نیوزیلند و اقامت دائم این کشور اقدام نمایید. مهاجرت به نیوزیلند از طریق سیستم امتیاز دهی انجام می شود و متقاضیان بر حسب شرایط شخصی خود از فاکتورهای مختلف امتیاز دریافت می کنند و در صورت کسب حد نصاب لازم می توانند برای اقامت در نیوزیلند اقدام کنند. مهاجرت به نیوزیلند در مقایسه با مهاجرت به دیگر کشورها مانند استرالیا و کانادا شرایط آسانتری دارد و می تواند برای متقاضیان مهاجرت به یکی از کشورهای پیشرفته انتخابی ایده آل باشد.

در زیر شرایط مهاجرت به نیوزیلند از طریق نیروی متخصص شرح داده می شود:

شرایط اقدام

برای درخواست برای مهاجرت به نیوزیلند از طریق نیروی متخصص باید دارای شرایط زیر باشید:

  • زیر 55 سال
  • سلامت کامل
  • مدرک آیلتس با نمره 6.5 به بالا
  • عدم سو پیشینه

سیستم امتیاز بندی

در سیستم امتیاز بندی فاکتورهای مختلف دارای امتیازهای متفاوتی می باشند که در مجموع متقاضی با کسب حد نصاب 100 امتیاز می تواند برای مهاجرت به نیوزیلند اقدام کند. این فاکتورها عبارتند از:

سن

  • 20 تا 29 سال – 30 امتیاز
  • 30 تا 39 سال – 25 امتیاز
  • 40 تا 44 سال – 20 امتیاز
  • 45 تا 49 سال – 10 امتیاز
  • 50 تا 55 سال – 5 امتیاز

خویشاوندان و بستگان نزدیک

اگر دارای فامیل و یا بستگان نزدیک در نیوزیلند باشید 10 امتیاز دریافت می کنید.

سابقه کار یا پیشنهاد کار در نیوزیلند

  • پیشنهاد کار – 50 امتیاز
  • سابقه کار در نیوزیلند کمتر از 1 سال – 50 امتیاز
  • سابقه کار در نیوزیلند بیش از یک سال – 60 امتیاز

امتیاز های ویژه

  • کار در زمینه های در حال رشد – 10 امتیاز
  • کار در مشاغل مورد نیاز – 10 امتیاز
  • کار در خارج از آکلند – 10 امتیاز
  • همسر دارای سابقه کار و پیشنهاد کار باشد – 20 امتیاز

سابقه کاری

  • 2 سال – 10 امتیاز
  • 4 سال – 15 امتیاز
  • 6 سال – 20 امتیاز
  • 8 سال – 25 امتیاز
  • 10 سال – 30 امتیاز

امتیاز ویژه برای سابقه کاری در نیوزیلند :

  • 1 سال – 5 امتیاز
  • 2 سال – 10 امتیاز
  • 3 سال و بیشتر – 15 امتیاز

اگر سابقه کار در زمینه های در حال رشد داشته باشید:

  • 2 تا 5 سال – 10 امتیاز
  • 6 سال و بیشتر – 15 امتیاز

اگر دارای سابقه کار در مشاغل مورد نیاز باشید:

  • 2 تا 5 سال – 10 امتیاز
  • 6 سال بیشتر – 15 امتیاز

مدرک تحصیلات

  • دیپلم – 40 امتیاز
  • لیسانس – 50 امتیاز
  • فوق لیسانس و دکترا – 60 امتیاز

امتیاز ویژه:

  • تحصیل به مدت 2 سال یا مدرک لیسانس از نیوزیلند – 10 امتیاز
  • تحصیل به مدت 1 سال یا مدرک فوق لیسانس از نیوزیلند – 10 امتیاز
  • فوق لیسانس 2 ساله از نیوزیلند – 15 امتیاز
  • مدرک تحصیلی در زمینه های قابل رشد – 10 امتیاز
  • مدرک تحصیلی در مشاغل مورد نیاز – 10 امتیاز
  • اگر همسر دارای مدرک دیپلم باشد – 10 امتیاز
  • اگر همسر دارای مدرک لیسانس و بالاتر باشد – 20 امتیاز

نکات مهم:

– زمینه های در حال رشد عبارتند از بیو تکنولوژی ، فناوری اطلاعات IT و صنایع خلاق مانند تبلیغات، خدمات نرم افزاری و حسابداری، انتشارات، رادیو و تلویزیون، فیلم و ویدیو، معماری، طراحی، طراحی مد، تئاتر و موسیقی و هنرهای تجسمی.

– مشاغل مورد نیاز به عنوان مثال عبارتند از:

۱- مهندسان IT و ICT و کلیه گرایشهای کامپیوتر
۲- مدیران پروژه های ساختمانی و سازه ای و نقشه برداران و مهندسان راه سازی
۳- پزشکان عمومی و بعضی از متخصصین
۴- اساتید دانشگاهها با داشتن حداقل مدرک فوق لیسانس
۵- کارشناسان محیط زیست
۶- مهندسین جنگلداری
۷- مهندسین صنایع غذایی
۸- معلمان کودکان زیر ۵ سال، دبستان و راهنمایی و دبیرستان
۹- مددکاران اجتماعی
۱۰- حسابرسان
۱۱- تکنیسن های عمران و برق
۱۲- کارشناسان شهرسازی
۱۳- مهندسان و کاپیتان های کشتی
۱۴- مهندسان شیمی، نفت، مکانیک، متالوزی، صنایع و …

برای مشاهده لیست کامل مشاغل اینجا کلیک کنید.