ویزای دانشجویی آلمان

آخرین به روز رسانی: ۱۷ آبان ۱۳۹۷ 1,932 بار نمایش بدون دیدگاه

ویزای دانشجویی آلمان

به منظور اخذ ویزای دانشجویی آلمان دانشجویان باید شخصاٌ درخواست روادید خود را به سفارت آلمان در ایران ارائه دهند. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست روادید امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست ویزای دانشجویی آلمان به طور معمول ۲ تا ۳ ماه به طول می انجامد به همین دلیل توصیه ما به متقاضیان تحصیل در آلمان این خواهد بود که با در نظر گرفتن این موضوع اقدام به برنامه ریزی سفر خود کنند.

» مطلب مرتبط: تحصیل در آلمان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای  دانشجویی آلمان

  • ۲ نسخه فرم درخواست ویزا، تکمیل و امضا شده بصورت کامل و خوانا بهمراه ۳ قطعه عکس جدید با پشت زمینه سفید در ابعاد ۴*۳
  • فرم پرسشنامه فارسی امنیتی سفارت
  • پاسپورت امضا شده با اعتبار ( حداقل ۶ ماه تا تاریخ انقضا ) بهمراه ۲ نسخه کپیمدارک مورد نیاز ویزای آلمان
  • شناسنامه به همراه ۲ نسخه کپی
  • پاسپورت و شناسنامه همسر به همراه ۲ نسخه کپی
  • ترجمه شناسنامه همسر به همراه ۲ نسخه کپی
  • اصل عقدنامه فارسی به همراه ۲ نسخه کپی
  • ترجمه رسمی عقد نامه به زبان انگلیسی یا آلمانی به همراه ۲ نسخه کپی
  • ترجمه مدارک تحصیلی همسر به همراه ۲ نسخه کپی
  • اصل نامه پذیرش و یا تایید دریافت درخواست پذیرش از یک دانشگاه در آلمان به همراه ۲ نسخه فتوکپی
  • مدارکی در مورد سابقه شغلی متقاضی در ایران به همراه ۲ نسخه کپی
  • ترجمه آلمانی یا انگلیسی مدرک سابقه شغلی ( ترجمه رسمی الزامی نیست ) به همراه ۲ نسخه کپی
  • اصل مدرک زبان آلمانی به همراه ۲ نسخه کپی
  • اصل مدرک زبان انگلیسی به همراه ۲ نسخه کپی
  • اصل ترجمه شده مدارک تحصیلی با تایید سفارت آلمان به همراه ۲ نسخه کپی
  • بیوگرافی کامل( CV ) عکس دار با آدرس پستی به همراه تلفن و آدرس ایمیل متقاضی
  • (Motivation Letter) انگیزه نامه امضاء شده متقاضی جهت ادامه تحصیل در آلمان
  • مبلغ ۶۰ یورو
  • متقاضی می بایست حداقل مبلغ ۸۶۰۰ یورو به نام خود در یک حساب ارزی ، و یا معادل ریالی آن به قیمت روز یورو را به حساب ریالی خود در یکی از بانکهای ایران داشته باشند و تادییه آن به زبان انگلیسی به همراه ۲ سری کپی را به سفارت آلمان ارائه دهد.

 

آدرس و شماره تماس سفارت آلمان
نشانی: تهران، خیابان فردوسی، جنب کوچه برلن، پلاک ۳۲۴
تلفن: ۳۹۹۹۰۰۰۰

 



ارتباط با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر)
۸۸۸۸۳۶۵۳ - ۸۶۰۸۶۵۸۰ - ۸۶۰۸۶۷۲۴
"ملاقات و مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"


در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


همچنین می توانید در پایین همین صفحه سوالات خود را از مشاور بپرسید.


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *