ویزای دانشجویی آلمان

ویزای دانشجویی آلمان

ویزای دانشجویی آلمان

به منظور اخذ ویزای دانشجویی آلمان دانشجویان باید شخصاٌ درخواست رواديد خود را به سفارت آلمان در ایران ارائه دهند. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست رواديد امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست ویزای دانشجویی آلمان به طور معمول 2 تا 3 ماه به طول می انجامد به همین دلیل توصیه ما به متقاضیان تحصیل در آلمان این خواهد بود که با در نظر گرفتن این موضوع اقدام به برنامه ریزی سفر خود کنند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای  دانشجویی آلمان

  • 2 نسخه فرم درخواست ویزا، تکمیل و امضا شده بصورت کامل و خوانا بهمراه 3 قطعه عکس جدید با پشت زمینه سفید در ابعاد 4*3
  • فرم پرسشنامه فارسی امنیتی سفارت
  • پاسپورت امضا شده با اعتبار ( حداقل 6 ماه تا تاريخ انقضا ) بهمراه 2 نسخه کپی

    مدارک مورد نیاز ویزای آلمان

    مدارک مورد نیاز ویزای آلمان

  • شناسنامه به همراه 2 نسخه کپی
  • پاسپورت و شناسنامه همسر به همراه 2 نسخه کپی
  • ترجمه شناسنامه همسر به همراه 2 نسخه کپی
  • اصل عقدنامه فارسی به همراه 2 نسخه کپی
  • ترجمه رسمی عقد نامه به زبان انگلیسی یا آلمانی به همراه 2 نسخه کپی
  • ترجمه مدارک تحصیلی همسر به همراه 2 نسخه کپی
  • اصل نامه پذيرش و يا تاييد دريافت درخواست پذيرش از يک دانشگاه در آلمان به همراه 2 نسخه فتوکپی
  • مدارکی در مورد سابقه شغلی متقاضی در ايران به همراه 2 نسخه کپی
  • ترجمه آلمانی یا انگلیسی مدرک سابقه شغلی ( ترجمه رسمی الزامی نيست ) به همراه 2 نسخه کپی
  • اصل مدرک زبان آلمانی به همراه 2 نسخه کپی
  • اصل مدرک زبان انگلیسی به همراه 2 نسخه کپی
  • اصل ترجمه شده مدارک تحصيلی با تایید سفارت آلمان به همراه 2 نسخه کپی
  • بیوگرافی کامل( CV ) عکس دار با آدرس پستی به همراه تلفن و آدرس ایمیل متقاضی
  • (Motivation Letter) انگیزه نامه امضاء شده متقاضی جهت ادامه تحصیل در آلمان
  • مبلغ 60 یورو
  • متقاضی می بایست حداقل مبلغ 8600 یورو به نام خود در یک حساب ارزی ، و یا معادل ریالی آن به قیمت روز یورو را به حساب ریالی خود در یکی از بانکهای ایران داشته باشند و تادییه آن به زبان انگلیسی به همراه 2 سری کپی را به سفارت آلمان ارائه دهد.
آدرس و شماره تماس سفارت آلمان

نشانی: تهران، خیابان فردوسی، جنب کوچه برلن، پلاک 324
تلفن: 39990000