ویزای دانشجویی اتریش

ویزای دانشجویی اتریش

ویزای دانشجویی اتریش

دانشجویان بین المللی برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش باید ویزای Type D دریافت کنند.

برای تحصیل در اتریش باید به خاطر داشته باشید که درخواست ویزای دانشجویی اتریش باید شخصاً به سفارت اتریش ارائه شود و سفارت در صورت نقص پرونده از قبول درخواست ویزا خودداری می نماید. پروسه اخذ ویزای دانشجویی اتریش معمولا 2 تا 4 ماه به طول می انجامد بنابراین پس از اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش بلافاصله برای اخذ ویزا اقدام نمایید.

مطلب مرتبط: تحصیل در اتریش

برای ارائه مدارک به سفارت اتریش باید از قبل زمان ملاقات رزرو کنید که این کار به صورت الکترونیکی و از طریق وبسایت سفارت اتریش امکان پذیر می باشد. همچنین تمامی مدارک باید به زبان آلمانی یا انگلیسی ترجمه شده باشد و به تایید وزارت دادگستری و امور خارجه رسیده باشد.

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای Type D:

ویزای دانشجویی اتریش

  • فرم تکمیل شده ویزای Type D با امضای متقاضی
  • 6 قطعه عکس تمام رخ با زمینه سفید
  • پاسپورت با اعتبار بیش از 6 ماه به همراه فتوکپی تمام صفحات
  • شناسنامه به همراه فتوکپی تمام صفحات
  • گواهی عدم سو پیشینه و ترجمه آن با تایید وزارت امور خارجه
  • پذیرش از دانشگاه های اتریش
  • تاییدیه اجاره مسکن در اتریش
  • بیمه نامه برای 3 ماه
  • تاییدیه مالی گردش حساب از بانک
  • تعهد نامه تامین مخارج دانشجو توسط یکی از والدین
  • کپی بلیط برای سفر به اتریش
  • هزینه صدور ویزا 100 یورو
  • بنا بر قانون جدید از 2014 به بعد تمام متقاضیان باید آزمایش بیومتریک ارائه دهند ( اثر انگشت هر 10 انگشت)

نکته:  جهت تمدید اقامت دانشجویی باید هر بار قبل از اتمام مدت اعتبار آن اقدام گردد.

مدارک لازم برای تمدید اقامت دانشجویی عبارتند از:

  • فرم مخصوص تقاضای تمدید
  • گواهی ثبت نام در دانشگاه
  • ارائه کارنامه تحصیلی هر ترم
  • فتوکپی گذرنامه
  • عکس
  • گواهی معتبر تامین مالی
  • گواهی و قرارداد مسکن
  • گواهی بیمه

توجه : دانشجویان غیر رسمی بجای ارائه کارنامه تحصیلی باید تنها گواهی ثبت نام در مراکز پیش دانشگاهی را ارائه نمایند.

آدرس و شماره تماس سفارت اتریش

نشانی: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸
تلفن: ۴۰- ۲۲۷۵۰۰۳۸