ویزای دانشجویی اتریش

ویزای دانشجویی اتریش

ویزای دانشجویی اتریش

دانشجویان بین المللی برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش باید ویزای Type D دریافت کنند.

برای تحصیل در اتریش باید به خاطر داشته باشید که درخواست ویزای دانشجویی اتریش باید شخصاً به سفارت اتریش ارائه شود و سفارت در صورت نقص پرونده از قبول درخواست ویزا خودداری می نماید. پروسه اخذ ویزای دانشجویی اتریش معمولا 2 تا 4 ماه به طول می انجامد بنابراین پس از اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش بلافاصله برای اخذ ویزا اقدام نمایید.

برای ارائه مدارک به سفارت اتریش باید از قبل زمان ملاقات رزرو کنید که این کار به صورت الکترونیکی و از طریق وبسایت سفارت اتریش امکان پذیر می باشد. همچنین تمامی مدارک باید به زبان آلمانی یا انگلیسی ترجمه شده باشد و به تایید وزارت دادگستری و امور خارجه رسیده باشد.

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای Type D:

ویزای دانشجویی اتریش

  • فرم تکمیل شده ویزای Type D با امضای متقاضی
  • 6 قطعه عکس تمام رخ با زمینه سفید
  • پاسپورت با اعتبار بیش از 6 ماه به همراه فتوکپی تمام صفحات
  • شناسنامه به همراه فتوکپی تمام صفحات
  • گواهی عدم سو پیشینه و ترجمه آن با تایید وزارت امور خارجه
  • پذیرش از دانشگاه های اتریش
  • تاییدیه اجاره مسکن در اتریش
  • بیمه نامه برای 3 ماه
  • تاییدیه مالی گردش حساب از بانک
  • تعهد نامه تامین مخارج دانشجو توسط یکی از والدین
  • کپی بلیط برای سفر به اتریش
  • هزینه صدور ویزا 100 یورو
  • بنا بر قانون جدید از 2014 به بعد تمام متقاضیان باید آزمایش بیومتریک ارائه دهند ( اثر انگشت هر 10 انگشت)

نکته:  جهت تمدید اقامت دانشجویی باید هر بار قبل از اتمام مدت اعتبار آن اقدام گردد.

مدارک لازم برای تمدید اقامت دانشجویی عبارتند از:

  • فرم مخصوص تقاضای تمدید
  • گواهی ثبت نام در دانشگاه
  • ارائه کارنامه تحصیلی هر ترم
  • فتوکپی گذرنامه
  • عکس
  • گواهی معتبر تامین مالی
  • گواهی و قرارداد مسکن
  • گواهی بیمه

توجه : دانشجویان غیر رسمی بجای ارائه کارنامه تحصیلی باید تنها گواهی ثبت نام در مراکز پیش دانشگاهی را ارائه نمایند.

آدرس و شماره تماس سفارت اتریش

نشانی: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸
تلفن: ۴۰- ۲۲۷۵۰۰۳۸