ویزای دانشجویی استرالیا

ویزای دانشجویی استرالیا

ویزای دانشجویی استرالیا

اخذ ویزای دانشجویی استرالیا برای افراد خارجی بسته به موارد زیر متفاوت است:

  • مقطع دانشجو
  • ملیت دانشجو
  • نوع دوره (که میباستی تمام وقت و یا جز رشته های ثبت شده باشد)

مطلب مرتبط: تحصیل در استرالیا

در زیر شما میتوانید مراحل و مدارک جهت اخذ ویزای تحصیل در استرالیا را بصورت کامل مشاهده بفرمایید.

مراحل اخذ ویزای دانشجویی استرالیا:

ویزای دانشجویی استرالیا

مراحل اخذ ویزای دانشجویی استرالیا

  • اخذ پذیرش تحصیلی
  • ارائه ی مدارک لازم برای ویزا به مؤسسه
  • مدیریت مدارک و ارسال آن به سفارت استرالیا
  • انجام آزمایش های پزشکی
  • و پرداخت شهریه ی ترم اول و دریافت رسید الکترونیکی ثبت نام (eCoE)

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی استرالیا :

  • تهیه فیش سفارت
  • اصل پاسپورت امضا شده با اعتبار ( حداقل 6 ماه تا تاريخ انقضا ) بهمراه کپی
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه بهمراه کپی
  • اصل مدرک زبان انگلیسی (IELTS ) بهمراه کپی
  • اصل نامه پذيرش (Offer letter) و يا تاييدیه درخواست پذيرش از يک دانشگاه در استرالیا
  • گواهی الکترونیکی ثبت نام (eCoE)
  • ترجمه رسمی ریز نمرات و دانشنامه تحصيلی
  • چهار عدد عکس پاسپورتی

مدارک مالی مورد نیاز

  • مدارکی در مورد سابقه شغلی متقاضی در ايران (گواهی سوابق کاری)
  • رزومه (CV) عکس دار با آدرس پستی بهمراه تلفن و آدرس ایمیل متقاضی
  • انگیزه نامه تحصیلی (Statement Of Purpose (SOP
  • ترجمه ی رسمی کارت پایان خدمت
  • ترجمه رسمی عقد نامه به زبان انگلیسی بهمراه کپی
  • تکمیل فرم های اطلاعات متقاضی (این قسمت توسط مجموعه امیدار انجام میگیرد)

مدارک مالی مورد نیاز جهت ضمانت نامه مالی:

  • ترجمه رسمی شناسنامه ضامن مالی دانشجو
  • ترجمه گواهی محل کسب درآمد ضامن
  • اصل و ترجمه رسمی ضمانت نامه مالی
  • پرینت گردش حساب ، سه ماهه منتهی به تاریخ اخذ ویزای ضامن
آدرس و شماره تماس سفارت استرالیا

آدرس: خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)، کوچه 23، پلاک 2
تلفن: 88724456