ویزای دانشجویی انگلستان

ویزای دانشجویی انگلستان

ویزای دانشجویی انگلستان

کلیه کسانی که قصد تحصیل در انگلستان دارند بایستی قبل از ورود به این کشور جهت اخذ ویزای دانشجویی انگلستان از مراکز صدور ویزا درخواست روادید دهند.

ویزای دانشجویی انگلستان

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی انگلستان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی انگلستان:

  • اصل پاسپورت امضا شده با اعتبار ( حداقل 6 ماه تا تاريخ انقضا ) بهمراه کپی
  • دو عدد عکس رنگی پاسپورتی
  • پاسپورت های قبلی
  • مدارک مربوط به وضعیت تاهل (سند ازدواج، سند طلاق، گواهی فوت)
  • مدارکی در مورد سابقه شغلی متقاضی در ايران (گواهی سوابق کاری)
  • اصل مدرک زبان انگلیسی (IELTS ) بهمراه کپی
  • برگه تاییدیه رزرو وقت ملاقات
  • فرم ویزای آنلاین
  • فرم مالی
  • فرم اطلاعات شخصی
  • مدارک مالی مورد نیاز*

ملزومات و تعهدات مالی مورد نیاز:

  • صورت حساب بانکی
  • برگه موجودی حساب
  • حکم کارگزینی وضعیت و نوع اشتغال حامی (اسپانسر) متقاضی
  • فیش های حقوقی
  • برگه پرداخت مالیات
  • درآمد حاصل از ملک و زمین
  • ارائه مدارک حامی (اسپانسر) متقاضی

 با توجه به مشکلات پیش آمده در روابط بین ایران و انگلستان در سال های اخیر و بسته شدن سفارت این کشور در ایران، هموطنان برای اخذ ویزای دانشجویی انگلستان با مشکلاتی از قبیل سفر به کشور سوم ( ترکیه، امارات ) ، سخت گیریهای سفارت، برنامه نامناسب زمانبندی (که در مواردی موجب  تعویق انداختن شروع دوره متقاضیان ، صرفا بدلیل به طول انجامیدن فرآیند ویزا شده است ) زمان انتظار برای اخذ ویزا و…  روبرو شده اند.

نکته: در نظر داشته باشید که موارد بیان شده در بالا فقط سر فصل مدارک مورد نیاز برای سفارت میباشند. آنچه بیش از هر چیزی اهمیت دارد،  چگونگی تهیه، تنظیم و مدیریت مدارک شما است.  که صحیح و اصولی انجام شدن آن شما را در  مدیریت زمان و اخذ ویزایتان یاری کند.

گروه مشاوران امیدار با تکیه بر  تجربه و اطلاعات بروز پرسنل خود سعی کرده که بهترین  خدمات  اخذ ویزا  را به دانشجویان عزیز ارائه دهد. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان، فرم مربوط به مشاوره را تکمیل نموده و یا با ما تماس بگیرید.