ویزای دانشجویی ایتالیا

آخرین به روز رسانی: ۱۷ آبان ۱۳۹۷ 2,537 بار نمایش بدون دیدگاه

ویزای دانشجویی ایتالیا

ویزای دانشجویی ایتالیا

برای اخذ ویزای دانشجویی ایتالیا باید در سفارت ایتالیا تشکیل پرونده داده و مدارک زیر را ارائه دهید:

۱- اصل آخرین مدرک تحصیلی بسته به مقطع مورد نظر برای ادامه تحصیل در ایتالیا (دیپلم و پیش دانشگاهی برای مقطع کارشناسی، مدرک کارشناسی برای مقطع کارشناسی ارشد و مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد برای مقطع دکترا) به همراه ریز نمرات هر مقطع ترجمه شده به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت دادگستری و امور خارجه – کپی مدارک تحصیلی به زبان فارسی

ویزای دانشجویی ایتالیا

۲- ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی

۳- اصل و کپی گذرنامه

۴- فرم تکمیل شده درخواست ویزا

۵- سه قطعه عکس پشت نویسی شده (منطبق بر استاندارد ویزای شنگن)

۶- گردش ۳ ماهه حساب جاری به نام دانشجو و یا والدین به میزان حداقل ۵۸۲۰ یورو برای هر سال تحصیلی (کارشناسی ۳ سال – کارشناسی ارشد ۲ سال)

۷- تضمین مالی برای پرداخت مخارج دانشجو در ایتالیا ( سند منزل، فیش حقوق، قرارداد شغلی و …) ترجمه شده به زبان انگلیسی و ایتالیایی

۸- اصل و کپی مدرک زبان انگلیسی IELTS – TOEFL – MCHE – TOLIMO

۹- دو نسخه از پذیرش دانشگاه

۱۰- کپی یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا

۱۱- رزرو هتل از اولین روز تاریخ بلیط به مدت ۲۰ روز

۱۲- برای متقاضیان کارشناسی ارشد: شرح دروس دوره کارشناسی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

» مطلب مرتبط: تحصیل در ایتالیا

آدرس و شماره تماس سفارت ایتالیا:
نشانی: تهران، بلوار آفریقا، خ مهیا، پلاک ۱۳
تلفن: ۲۲۰۴۷۸۰۲



ارتباط با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر)
۸۸۸۸۳۶۵۳ - ۸۶۰۸۶۵۸۰ - ۸۶۰۸۶۷۲۴
"ملاقات و مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"


در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


همچنین می توانید در پایین همین صفحه سوالات خود را از مشاور بپرسید.


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *