ویزای دانشجویی ایتالیا

ویزای دانشجویی ایتالیا

ویزای دانشجویی ایتالیا

برای اخذ ویزای دانشجویی ایتالیا باید در سفارت ایتالیا تشکیل پرونده داده و مدارک زیر را ارائه دهید:

1- اصل آخرین مدرک تحصیلی بسته به مقطع مورد نظر برای ادامه تحصیل در ایتالیا (دیپلم و پیش دانشگاهی برای مقطع کارشناسی، مدرک کارشناسی برای مقطع کارشناسی ارشد و مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد برای مقطع دکترا) به همراه ریز نمرات هر مقطع ترجمه شده به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت دادگستری و امور خارجه – کپی مدارک تحصیلی به زبان فارسی

ویزای دانشجویی ایتالیا

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی ایتالیا

2- ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی

3- اصل و کپی گذرنامه

4- فرم تکمیل شده درخواست ویزا

5- سه قطعه عکس پشت نویسی شده (منطبق بر استاندارد ویزای شنگن)

6- گردش 3 ماهه حساب جاری به نام دانشجو و یا والدین به میزان حداقل 5820 یورو برای هر سال تحصیلی (کارشناسی 3 سال – کارشناسی ارشد 2 سال)

7- تضمین مالی برای پرداخت مخارج دانشجو در ایتالیا ( سند منزل، فیش حقوق، قرارداد شغلی و …) ترجمه شده به زبان انگلیسی و ایتالیایی

8- اصل و کپی مدرک زبان انگلیسی IELTS – TOEFL – MCHE – TOLIMO

9- دو نسخه از پذیرش دانشگاه

10- کپی یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا

11- رزرو هتل از اولین روز تاریخ بلیط به مدت 20 روز

12- برای متقاضیان کارشناسی ارشد: شرح دروس دوره کارشناسی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

آدرس و شماره تماس سفارت ایتالیا

نشانی: تهران، بلوار آفریقا، خ مهیا، پلاک 13
تلفن: 22047802