ویزای دانشجویی فنلاند

ویزای دانشجویی فنلاند

ویزای دانشجویی فنلاند

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی فنلاند:

ویزای دانشجویی فنلاند

مدارک مورد نیاز ویزا فنلاند

  •  نامه پذیرش از دانشگاه به همراه دو نسخه کپی
  • مدرک زبان به همراه دو نسخه کپی
  •  فرم تکمیل شده درخواست اقامت موقت
  •  بیمه نامه با اعتبار 30.000 یورو
  • فرم های سفارت
  • شناسنامه و نسخه ترجمه شده
  • دو قطعه عکس 4×6
  •  تاییدیه تمکین مالی (نامه از بانک معادل 6720 یورو)

دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا برای اخذ ویزا دانشجویی فنلاند باید موارد زیر را مد نظر قرار دهند:

  • معمولا دانشجویان باید یک سال زودتر برای اخذ پذیرش از دانشگاه های فنلاند اقدام نمایند.
  • پیش از ورود به فنلاند باید با در دست داشتن پذیرش از دانشگاه به سفارت فنلاند در کشور خود مراجعه کرده و مدرک اقامت سالیانه دریافت نمایند.
  • اجازه کار برای 25 ساعت در هفته وجود دارد
  • برای اخذ ویزای دانشجویی فنلاند باید مبلغ 330 یورو به عنوان Application Fee پرداخت شود.
  • پروسه اخذ ویزای دانشجویی فنلاند یک ماه به طول می انجامد به همین دلیل توصیه می شود که متقاضیان به محض دریافت نامه پذیرش از دانشگاه برای اخذ ویزا اقدام نمایند.
  • دانشجویان بین المللی موظف هستند در طی سه ماه اول پس از ورود به فنلاند به اداره پلیس مراجعه کرده و اقامت خود را ثبت نمایند.
آدرس و شماره تماس سفارت فنلاند

نشانی : تهران، شریعتی، خیابان شهید میرزاپور، خیابان حدادیان، پلاک 2
تلفن : ۲۲۲۱۵۷۷۷      ۸-۲۲۲۱۴۳۱۶