ویزای دانشجویی فنلاند

آخرین به روز رسانی: ۱۷ آبان ۱۳۹۷ 226 بار نمایش بدون دیدگاه

ویزای دانشجویی فنلاند

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی فنلاند:

  •  نامه پذیرش از دانشگاه به همراه دو نسخه کپی
  • مدرک زبان به همراه دو نسخه کپی
  •  فرم تکمیل شده درخواست اقامت موقت
  •  بیمه نامه با اعتبار ۳۰٫۰۰۰ یورو
  • فرم های سفارت
  • شناسنامه و نسخه ترجمه شده
  • دو قطعه عکس ۴×۶
  •  تاییدیه تمکین مالی (نامه از بانک معادل ۶۷۲۰ یورو)
» مطلب مرتبط: تحصیل در فنلاند

دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا برای تحصیل در فنلاند باید موارد زیر را مد نظر قرار دهند:

  • معمولا دانشجویان باید یک سال زودتر برای اخذ پذیرش از دانشگاه های فنلاند اقدام نمایند.
  • پیش از ورود به فنلاند باید با در دست داشتن پذیرش از دانشگاه به سفارت فنلاند در کشور خود مراجعه کرده و مدرک اقامت سالیانه دریافت نمایند.
  • اجازه کار برای ۲۵ ساعت در هفته وجود دارد
  • برای اخذ ویزای دانشجویی فنلاند باید مبلغ ۳۳۰ یورو به عنوان Application Fee پرداخت شود.
  • پروسه اخذ ویزای دانشجویی فنلاند یک ماه به طول می انجامد به همین دلیل توصیه می شود که متقاضیان به محض دریافت نامه پذیرش از دانشگاه برای اخذ ویزا اقدام نمایند.
  • دانشجویان بین المللی موظف هستند در طی سه ماه اول پس از ورود به فنلاند به اداره پلیس مراجعه کرده و اقامت خود را ثبت نمایند.

 

آدرس و شماره تماس سفارت فنلاند
نشانی : تهران، شریعتی، خیابان شهید میرزاپور، خیابان حدادیان، پلاک ۲
تلفن : ۲۲۲۱۵۷۷۷      ۸-۲۲۲۱۴۳۱۶



ارتباط با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر)
۸۸۸۸۳۶۵۳ - ۸۶۰۸۶۵۸۰ - ۸۶۰۸۶۷۲۴
"ملاقات و مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"


در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


همچنین می توانید در پایین همین صفحه سوالات خود را از مشاور بپرسید.


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *