ویزای دانشجویی نیوزیلند

ویزای دانشجویی نیوزیلند

ویزای دانشجویی نیوزیلند

افرادی که قصد تحصیل در نیوزیلند را دارند، و دوره ی تحصیلی آنها بیش از 3 ماه بطول می انجامد میبایستی برای اخذ ویزای دانشجویی نیوزیلند اقدام کنند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی نیوزیلند عبارتست از :

  1. اصل نامه پذيرش (Offer letter) و يا تاييدیه درخواست پذيرش از يک دانشگاه در نیوزیلند
  2. نامه COE یا  ” نامه تائیدیه  ثبت نام” که در واقع تائیدیه ایست که از سوی دانشگاه پس از پرداخت شهریه از طرف دانشگاه صادر می شود ( Confirmation Of Enrollment)
  3. اصل پاسپورت امضا شده با اعتبار ( حداقل 6 ماه تا تاريخ انقضا ) بهمراه کپی و پاسپورت همراهان
  4. اصل و ترجمه رسمی شناسنامه متقاضی و همراهان بهمراه کپی
  5. اصل و ترجمه رسمی عقد نامه به زبان انگلیسی (در صورت تاهل)
  6. ترجمه رسمی ریز نمرات و دانشنامه تحصيلی متقاضی
  7. مدارک سوابق شغلی و تحصیلی (رزومه) متقاضی و همراهان
  8. اصل مدرک زبان انگلیسی (IELTS ) بهمراه کپی (به غیر از متقاضیان دوره های زبان و مقطع ارشد تحقیقاتی)
  9. مدارک مالی- برای محاسبه دقیق میزان توان مالی مورد نیاز می توانید با ما تماس حاصل نمایید. هر متقاضی برای احراز شرایط ویزا به میزان مشخصی باید مدارک ارائه دهد و این قسمت عمومی نیست.
  10. انجام معاینات پزشکی و گواهی عدم سو پیشینه از پلیس

از آنجایی در دست داشتن مدارک فوق الذکر قسمتی از مراحل اخذ ویزا است . ولی متقاضیان باید به این نکته توجه بفرمایند که مدارک بایستی اطلاعات کلیدی  (مخصوصاٌ در بخش اطلاعات مالی) را در بر داشته باشند که این امر خود باعث تسهیل روند اخذ ویزا میشود.

شرایط عمومی  ویزای دانشجویی نیوزیلندویزای دانشجویی نیوزیلند

  • دانشجو می بایستی در کلاس های خود حضور داشته باشید
  • اگر زیر 13 سال هستید باید همراه داشته باشد
  • دانشجو باید درطول تحصیل خود سیر صعودی داشته باشید، و صرفاٌ قبولی در هر ترم (فقط پاس کردن) واحدها کافی نیست
  • در صورتی که دانشجو در حین تحصیل کار میکند، می باستی با مجوز لازم باشد
  • تبعیت از قوانین و مقررات کشور نیوزیلند الزامی است
  • دانشجو فقط تا زمان اعتبار ویزای خود میتواند در نیوزیلند اقامت داشته باشد.

نکات قابل توجه برای جمع آوری مدارک مورد نیاز:

نامه پذیرش باید در بر دارنده ی جزییات زیر باشد:

  1. نام، آدرس دقیق و اطلاعات تماس دانشگاه یا موسسه آموزشی متقاضی
  2. نام رشته و حداقل زمان (طول قانونی دوره) اتمام آن
  3. رشته ثبت نام شده توسط متقاضی میبایستی حتماٌ به دانشجویان بین الملی ارائه شود و دانشگاه نیز به دانشجویان خارجی آن رشته  را ارائه دهد
  4. میزان شهریه سالانه رشته
  5. بیان نوع پرداخت شهریه (یعنی اینکه متقاضی دانشجویه بورسیه است یا هزینه شخصی)
  6. بیان نوع شهریه پرداختی ( شما بعنوان دانشجوی بین المللی شهریه می پردازید یا دانشجوی بومی )
  7. بیان اینکه رشته تمام وقت یا پاره وقت است
  8. تامین همه موارد مورد نیاز برای دانشجویان خارجی از سوی دانشگاه

نامه  COE یا نامه تائیدیه  ثبت نام:

یک نامه  COE یا – Confirmation Of Enrollment باید شامل موراد زیر باشد:

  • نام رشته
  • میزان شهریه سالانه
  • تمام وقت یا پاره وقت بودن رشته

قابل توجه دانش آموزان:

مدارس در نیوزیلند دو گروه هستند:

تمامی مدارس دولتی در نیوزیلند از طرف دولت حمایت می شوند. یعنی تامین بودجه آنها بر  عهده دولت نیوزیلند است. این مدارس طبق قوانین باید در ابتدا ثبت نام افراد بومی را تکمیل کرده و در صورت موجود بودن جای خالی ، می توانند از دانش آموزان بین المللی  ثبت نام به عمل بیاورند. شایان ذکر است که  دانش آموزان بین المللی  باید شهریه کامل بپردازند.

مدارس خصوصی ، که بودجه خود را از ثبت نام دانش آموزان بدست می آورند. این مدارس به تعداد مساوی دانشجوی خارجی و دانشجوی بومی ثبت نام می کنند.

گاردین یا قیم

اگر دانش آموز در پایه ابتدایی اول تا هشتم است و یا به عبارتی زیر 13 سال سن دارید نمی توانید به تنهایی در نیوزیلند تحصیل کنید و باید قیم داشته باشید. وجود قیم در پرونده های دانش آموزان زیر 13 سال اجباری است.

آزمایشات پزشکی و پلیس چکویزای دانشجویی نیوزیلند

آزمایشات پزشکی و برگه پلیس چک باید جزئی از مدارک پرونده شما باشد.

مدارک مالی

مدارک مالی که جز مهمترین بخش مدارک اخذ ویزای شما است. مدارک مالی باید شامل:

  • مدارکی دال برقدرت تامین پول کافی برای پرداخت شهریه خود در طول تحصیل در نیوزیلند
  • مدارکی دال بر اینکه شما پول کافی برای برای زندگی و دیگر مخارج در نیوزیلند را دارید
  • در صورتی که بورسیه دریافت کرده اید هستید ، مدراک بورسیه
  • و در صورتی که ضامن مالی یا اسپانسرشیپ دارید، مدارک مربوط به آن

رشته های زیر 9 ماه:

برای رشته های کمتر از  9 ماه مدراک زیر لازم است:

  • به ازای هر ماه زندگی مبلغ 1000دلار نیوزیلند
  • به ازای هر ماه شهریه خوابگاه 400دلار نیوزیلند
  • رسید یا نامه پرداخت شهریه دانشگاه . یا خوابگاه

برای رشته های بیشتر از 9 ماه :

  • به ازای هر ماه زندگی 1000دلار نیوزیلند
  • تمکین مالی مناسب (پول لازم ) برای شهریه دانشگاه
  • مدارک مالی می تواند در به صورت نقد، حساب بانکی و یا کارت اعتباری باشد.
آدرس و شماره تماس سفارت نیوزیلند

آدرس: خیابان پاسداران شمالی- ‏خیابان موحدی دانش- ‏خیابان گلستان ‏شمالی(شهید قاسمی)-‏کوچه سوسن- کوچه ‏پارک دوم- پلاک ۱‏
تلفن: ۲۶۱۲۲۱۷۵