ویزای دانشجویی هند

۱۷ خرداد ۱۳۹۴ 1,314 بار نمایش بدون دیدگاه

ویزای دانشجویی هند

برای دریافت ویزای دانشجویی هند باید با در دست داشتن مدارک لازم (بسته به نوع ویزای درخواستی) و فرمهای تکمیل شده به سفارت هند در ایران مراجعه کنید و پس از موافقت سفارت، ویزای شما در طی یک تا دو هفته صادر می گردد.

» مطلب مرتبط: تحصیل در هند

مدارک لازم جهت اخذ ویزاهای هند:

ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی هند

کلیه مدارک باید ترجمه شده در دارالترجمه رسمی و دارای مهر تایید دادگستری و امور خارجه باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی هند عبارتند از:

۱- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

۲- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

۳- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان

۴- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک

۵- پرینت حساب ضامن مالی

۵- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی هند

۶- عکس پاسپورت سایز ۵×۵ و عکس ۴×۳ هر کدام دو عدد

۷- مبلغ مورد نیاز برای صدور ویزا

۸-ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد برای اخذ ویزای دانشجویی هند اقدام می نمایند ضروری می باشد. افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی هند اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند. معمولاً این ویزا دارای اعتبار شش ماهه می باشند و برای مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 

ویزای تحقیقات

ویزای دانشجویی هند

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی عبارتند از:

۱- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

۲- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

۳- اصل Affiliation letter  (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن

۴- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی

۵- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل (پروپوزال)

۶- برنامه سفر (فرم مخصوصی که توسط سفارت به شما تحویل می گردد)

۷- دوازده قطعه عکس که بعضاً تعداد بیشتری نیاز می گردد

۸- مبلغ ۱۰۸٫۰۰۰ تومان وجه نقد

معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول کمتر از یک سال طول می کشد. لازم به ذکر است که سعی نمایید تمام کپی هایی که از مدارک تحصیلی، پاسپورت، شناسنامه، ترجمه مدارک تحصیلی و شغلی و هرآنچه که دارای مهر و امضاء می باشد باید به صورت کپی رنگی گرفته شود. کلیه مدارک باید در شش سری تنظیم گردد. کلیه مدارک را در شش تلق و شیرازه قرار دهید و آن را به سفارت تحویل دهید.

 

ویزای همراه

ویزای دانشجویی هند

دانشجویان دکترا که به همراه اعضاء خانواده به هند سفر می کنند می توانند برای اعضای خانواده، ویزای همراه یا  ایکس ویزا درخواست کنند که فوراً از طرف سفارت هند در تهران و بر اساس ویزای تحصیلی دانشجو صادر می شود در صورتی که والدین هر دو قصد ادامه تحصیل در هند را داشته باشند تهیه ویزا جهت فرزندان ضروری است .در مورد چگونگی دریافت ایکس ویزا به سفارت هند مراجعه کنید. در ضمن  مادرانی که برای ویزایی غیر از دکترا درخواست می کنند، می تواند برای فرزندش که  کوچکتر از سن مدرسه است تقاضای ویزای همراه (X Visa) کند که این ویزا نیز در هندوستان قابل تمدید شدن نیست و برای ادامه اقامت در هند باید از مدرسه یا هر جای دیگری پذیرش تحصیلی گرفته و سپس در پلیس هندوستان پس از تغییر نوع ویزا، مدت اقامت در هندوستان را نیز تمدید نماید.

 

آدرس و شماره تماس سفارت هند
آدرس:  خیابان دکتر بهشتی- خیابان میرعماد- خیابان نهم- پلاک ۲۲
تلفن: ۸۸۷۵۵۱۰۳


برچسب ها: -

ارتباط با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر)
۸۸۸۸۳۶۵۳ - ۸۶۰۸۶۵۸۰ - ۸۶۰۸۶۷۲۴
"ملاقات و مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"


در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


همچنین می توانید در پایین همین صفحه سوالات خود را از مشاور بپرسید.


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *