ویزای دانشجویی هند

ویزای دانشجویی هند

ویزای دانشجویی هند

برای دریافت ویزای دانشجویی هند باید با در دست داشتن مدارک لازم (بسته به نوع ویزای درخواستی) و فرمهای تکمیل شده به سفارت هند در ایران مراجعه کنید و پس از موافقت سفارت، ویزای شما در طی یک تا دو هفته صادر می گردد.

مطلب مرتبط: تحصیل در هند

مدارک لازم جهت اخذ ویزاهای هند:

ویزای دانشجویی
ویزای دانشجویی هند

ویزای دانشجویی هند

کلیه مدارک باید ترجمه شده در دارالترجمه رسمی و دارای مهر تایید دادگستری و امور خارجه باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی هند عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان

4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک

5- پرینت حساب ضامن مالی

5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی هند

6- عکس پاسپورت سایز 5×5 و عکس 4×3 هر کدام دو عدد

7- مبلغ مورد نیاز برای صدور ویزا

8-ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد برای اخذ ویزای دانشجویی هند اقدام می نمایند ضروری می باشد. افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی هند اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند. معمولاً این ویزا دارای اعتبار شش ماهه می باشند و برای مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

ویزای تحقیقات
ویزای دانشجویی هند

ویزای تحقیقاتی – هند

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

3- اصل Affiliation letter  (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن

4- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی

5- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل (پروپوزال)

6- برنامه سفر (فرم مخصوصی که توسط سفارت به شما تحویل می گردد)

7- دوازده قطعه عکس که بعضاً تعداد بیشتری نیاز می گردد

8- مبلغ 108.000 تومان وجه نقد

معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول کمتر از یک سال طول می کشد. لازم به ذکر است که سعی نمایید تمام کپی هایی که از مدارک تحصیلی، پاسپورت، شناسنامه، ترجمه مدارک تحصیلی و شغلی و هرآنچه که دارای مهر و امضاء می باشد باید به صورت کپی رنگی گرفته شود. کلیه مدارک باید در شش سری تنظیم گردد. کلیه مدارک را در شش تلق و شیرازه قرار دهید و آن را به سفارت تحویل دهید.

ویزای همراه
ویزای دانشجویی هند

ویزای همراه – هند

دانشجويان دکترا که به همراه اعضاء خانواده به هند سفر می کنند مي توانند برای اعضاي خانواده، ويزاي همراه یا  ايکس ويزا درخواست کنند که فوراً از طرف سفارت هند در تهران و بر اساس ويزاي تحصيلي دانشجو صادر مي شود در صورتي که والدين هر دو قصد ادامه تحصيل در هند را داشته باشند تهيه ويزا جهت فرزندان ضروري است .در مورد چگونگی دریافت ایکس ویزا به سفارت هند مراجعه کنید. در ضمن  مادرانی که برای ویزایی غیر از دکترا درخواست می کنند، می تواند برای فرزندش که  کوچکتر از سن مدرسه است تقاضای ویزای همراه (X Visa) کند که این ویزا نیز در هندوستان قابل تمدید شدن نیست و برای ادامه اقامت در هند باید از مدرسه یا هر جای دیگری پذیرش تحصیلی گرفته و سپس در پلیس هندوستان پس از تغییر نوع ویزا، مدت اقامت در هندوستان را نیز تمدید نماید.

آدرس و شماره تماس سفارت هند

آدرس:  خیابان دکتر بهشتی- خیابان میرعماد- خیابان نهم- پلاک ۲۲
تلفن: ۸۸۷۵۵۱۰۳