ویزای دانشجویی چین

ویزای دانشجویی چین

ویزای دانشجویی چین

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین:

بعد از اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های چین، شما میتوانید با مراجعه به سفارت چین و پر کردن فرم ویزای دانشجویی (X-Visa) برای مدت زمان تحصیل در چین اقدام کنید. این نوع ویزا فقط برای دوره های زبان بالای 6ماه ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد صادر می شود. دانشجویانی که قصد اقامت برای مدت زمان کمتر از 6 ماه در چین دارند نیازی به اخذ ویزای دانشجویی چین (X-Visa) نداشته و باید برای (F-Visa) اقدام نمایند.
اعتبار ویزای دانشجویی چین بسته به مدت زمان تحصیل از ۶ ماه تا یک سال می باشد (البته امکان تمدید در کشور چین بعد از اتمام ویزا نیز میسر است)
گروه مشاوران امیدار در تمامی مراحل اخذ ویزا شما را همیاری میکند.

 ویزای دانشجویی X-Visa  یا Student Visa :ویزای دانشجویی چین

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین:

1. اصل و کپی از گذر نامه دارای که دارای حداقل 6 ماه اعتبار
2. تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1)
3. دو قطعه عکس 3 در 4 پشت نویسی شده
4. اصل و کپی از پذیرش از دانشگاه مورد تایید در چین
5. اصل و فتوکپی از تایید خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
6. گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی و تائید شده توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
7. در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهي نامه معاينه بدني (Physical Examination)
8. پرداخت هزینه صدور ویزا – 114 دلار برای X-Visa و 73 دلار برای F_Visa

مدت زمان صدور : 4 تا 7 روزکاری

نکته: قبل از اقدام برای ویزا دانشجويان ملزم به ارائه گواهي نامه معاينه بدني مي باشند كه توسط مسئولان قرنطينه جمهوري خلق چين براي دانشجويان خارجي صادر مي گردد. همچنین دانشجویان پس از ورود به چین نیاز به خرید بیمه نامه ( از کشور متبوع یا از کشور چین) دارند.

آدرس و شماره تماس سفارت چین

آدرس: خیابان پاسداران- چهارراه فرمانیه- خیابان نارنجستان هفتم- پلاک ۳۲
تلفن: ۲۲۸۱۶۶۰۰