ویزای دانشجویی کانادا

ویزای دانشجویی کانادا

ویزای دانشجویی کانادا

تمام دانشجویان بین المللی در صورت اقامت بیش از 6 ماه در کانادا نیاز به اخذ ویزای دانشجویی کانادا دارند. به این منظور پس از ثبت نام در دانشگاه یا کالج مورد نظر و دریافت نامه پذیرش باید برای اخذ ویزای دانشجویی کانادا اقدام نمایید.این مجوز تحصیلی تا پایان دوره تحصیل شما معتبر بوده و پس از سپری کردن 2 سال می توانید برای اقامت در کانادا اقدام کنید.

برای اخذ ویزای دانشجویی کانادا باید تاییدیه توان مالی برای پوشش هزینه تحصیلی به صورت کامل و همچنین هزینه زندگی برای طول دوره تحصیلی خود و هزینه بازگشت به کشور خود پس از اتمام تحصیلات،  را ارائه دهید.

مطلب مرتبط: تحصیل در کانادا

با توجه به این موضوع که سفارت کانادا در ایران تعطیل می باشد متقاضیان محترم برای درخواست ویزای دانشجویی کانادا می توانند به ترکیه (آنکارا) مراجعه کنند و مراحل ثبت مدارک و درخواست ویزا را از طریق سفارت کانادا در ترکیه انجام دهند. پروسه دریافت ویزا 2 تا 3 ماه به طول می انجامد، همچنین اخذ پذیرش تحصیلی 3 تا 4 ماه طول می کشد به همین دلیل متقاضیان تحصیل در کانادا باید با در نظر گرفتن این زمان ها اقدام به برنامه ریزی کنند. در نهایت به خاطر داشته باشید که ویزای دانشجویی کانادا شامل اجازه کار نمی باشد و در صورت تمایل می توانید پس از ورود به کانادا از طریق اداره مهاجرت کانادا برای اخذ مجوز کار اقدام نمایید.

ویزای دانشجویی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی کانادا

مدارک لازم برای ویزای دانشجویی کانادا در مقاطع فوق لیسانس و دکترا:

  • ترجمه رسمی شناسنامه که به تایید وزارت خارجه رسیده باشد
  • فتوکپی صفحاتی از پاسپورت که دارای مهر و ویزا هستند
  • رزومه کامل
  • رشته تحصیلی مورد نظر
  • عنوان تز پیشنهادی در کانادا و تشریح آن
  • نام و مشخصات تماس استاد راهنما در کانادا
  • نام و مشخصات تماس استاد راهنما در ایران
  • لیست مقالات و تحقیقات منتشر شده
  • مشخص نمودن منبع تامین هزینه تحصیلی متقاضی در کانادا به طور دقیق و کامل