10 دقیقه حیاتی در آزمون Listening

ITELS LISTENING

10 دقیقه حیاتی در آزمون Listening

ITELS LISTENING

قسمت لیسینینگ در آزمون آیلتس به چهار بخش تقسیم شده است که هر بخش 10 سوال را شامل میشود و هر چه بخش ها جلوتر میروند، سطح دشواری آزمون هم بیشتر میشود. در پایان به داوطلب 10 دقیقه زمان داده میشود که جواب های خود را از برگه سوالات به پاسخنامه منتقل کند. بسیاری از شرکت کنندگان در آزمون آیلتس این 10 دقیقه را خیلی جدی نمیگیرند و اغلب به من میگویند که برای انتقال دادن پاسخ ها، زمانِ خیلی زیادی است. در حالیکه من از این تایم داده شده بعنوان 10 دقیقه حیاتی یاد میکنم که در زیر میتوانید دلایل آنرا بخوانید:

دلیل اول:

در این زمان میتوانید املای لغاتی را که به آنها شک داشتید با دقت چک کنید و در صورت رسیدن به املای درست کلمه، آن را در کادر مربوطه بنویسید. معمولا در حین لیسینینگ تمرکز شما بر روی شنیدن پاسخ درست است نه املای آن.

دلیل دوم:

تعداد درست کلمات و یا اعداد را در این تایم 10 دقیقه چک کنید. همانطورکه میدانید در روی سوال از شما خواسته میشود که تعداد مشخصی از کلمات یا اعداد را بنویسید، مثلا:

NO MORE THAN TWO WORDS AND/OR A NUMBER

شما نباید در پاسخ به این سوال بیش از 2 کلمه یا یک عدد بنویسید. پس 10 دقیقه زمان انتقال ، بهترین وقت برای چک کردن این مورد است و چنانچه به تعداد کلمات خود شک داشتید، حتما از روی سؤال چک کنید تا به همین سادگی نمره از دست ندهید.

دلیل سوم:listening-6

پس از پر کردن پاسخنامه، یکبار دیگر سؤالات چهارگزینه را چک کنید تا جابجا وارد نکرده باشید. همچنین کادرهایی را که خالی گذاشته اید و نتوانسته اید سوالاتشان را پاسخ دهید، بررسی کنید تا مبادا پاسخ یک سوال را در کادر مربوط به سوالی دیگر نوشته باشید. هر چند توصیه من اینست که هیچ کادری را خالی نگذارید زیرا نمره منفی وجود ندارد.

شاید بنظرتان ساده بیاید اما اگر در چند تستِ تمرینی ، این موارد را پیاده کنید حتما از نتیجه بدست آمده شگفت زده خواهید شد!

 

نویسنده این مطلب

حمید آزاد

علاقه وافر به زبان انگلیسی سبب شد تا از سن ۲۰ سالگی کار تدریس را آغاز کنم و حالا بعد از گذشت ۱۴ سال و کسب تجارب بسیار در موسسات مختلف و کار با صدها زبان آموز ، با علاقه ای بیشتر و بصورت تخصصی به تدریس آیلتس مشغول میباشم.
در طول هفت سال گذشته که تمرکز اصلی ام بر روی آزمون های بین المللی نظیر آیلتس و تافل بوده و بیشتر دانشجویانم قشر هدفمند جامعه با انگیزه های تحصیلی و کاری در خارج از کشور بوده اند، با دغدغه ها و مشکلات رایج این قشر بخوبی آشنا شده ام و برنامه ریزی مبتنی بر صرفه جویی زمانی و کار دقیق بر روی ضعف های واقعی داوطلبین آیلتس را در دستور کار خودم قرار داده ام.

دیدگاه (2)

  • لوازم آرایشی پاسخ

    عاشق این وبسایت شدم من.عالی هستید شما

    26 اردیبهشت 1400 در 21:20
    • شیرین اهتمامی پاسخ

      ممنون از شما 🙂

      28 اردیبهشت 1400 در 09:45

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Call Now Buttonمشاوره رایگان