مهاجرت به استرالیا از طریق خویشاوندی

مهاجرت به استرالیا از طریق خویشاوندی

مهاجرت به استرالیا از طریق خویشاوندی

مهاجرت به استرالیا از طریق خویشاوندی با دریافت ویزای زیر گروه 103  که به عنوان ویزای والدین نیز شناخته می شود امکان پذیر می باشد. این ویزا شامل 2 گروه اصلی است و این دو گروه به 6 نوع ویزای موقت و دائم تقسیم می شوند. در این نوع ویزا متقاضیانی که تمایل به پرداخت بیشتر در جهت تامین هزینه های لازم برای سلامت آینده خود و خانواده هستند شانس بیشتری برای مهاجرت به استرالیا از طریق خویشاوندی خواهند داشت زیرا تعداد ویزای در نظر گرفته شده برای والدین کمک کننده 3 برابر بیشتر از والدین عادی است در نتیجه درخواست ویزای آنها با سرعت بیشتری بررسی می شود.

اگر متقاضی دریافت این نوع ویزا هستید باید شرایط زیر را در نظر داشته باشید:

  • فرزند شما باید شهروند استرالیا، مقیم دائم و یا شهروند نیوزلندی مقیم استرالیا باشد.
  • فرزند شما باید برای مدت حداقل 2 سال در استرالیا سکونت داشته باشد و کفیل شما بشود.
  • باید حداقل نیمی از فرزندان شما مقیم دائم استرالیا باشند و یا تعداد فرزندانی که در استرالیا زندگی میکنند از فرزندان ساکن کشورهای دیگر بیشتر باشد.
  • متقاضی باید از نظر سلامت جسمی و امنیتی از شرایط لازم برخوردار باشد.
  • متقاضی باید توانایی پرداخت هزینه های مربوط به مرحله اول و دوم پرونده خود را داشته باشد.

طبقه بندی انواع والدینی که می توانند برای مهاجرت به استرالیا از طریق خویشاوندی اقدام کنند به شرح زیر می باشد:

اقامت دائم:

  • والدین کمک کننده
  • والدین سالخورده کمک کننده
  • والدین عادی
  • والدین سالخورده عادی

اقامت موقت:

  • والدین کمک کننده (موقت)
  • والدین سالخورده کمک کننده (موقت)

افرادی که دارای فرزند مقیم در استرالیا هستند می توانند با دریافت ویزای موقت تا مدت 2 سال در استرالیا زندگی کنند و همچنین به صورت جداگانه برای ویزای دائم اقدام نمایند.

نکات مهم:

  1. پروسه اخذ ویزای والدین بسیار طولانی می باشد و ممکن است 10 تا 13 به طول بکشد.
  2. متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین در کنار نیاز به داشتن کفیل باید یک ضامن معتبر نیز در استرالیا داشته باشند.