شرایط و روند کلی درخواست ویزای اتریش (قسمت اول)

شرایط و روند کلی درخواست ویزای اتریش (قسمت اول)

شرایط و روند  کلی درخواست ویزای اتریش

از آنجایی که کشور اتریش عضو دائم اتحادیه اروپا است  و اتباع ایرانی برای ورود به حوزه شنگن باید ویزاداشته باشند در این مطلب سعی بر این داریم اطلاعات لازم و کلیدی در خصوص اخذ ویزای شنگن از سفارت اتریش  را در اختیار شما متقاضیان عزیز بگذاریم. بدیهی است به اطلاع رسانی و ارتقا آگاهی شما متقاضیان گرامی توانسته باشیم سهم کوچکی در مسیر موفقیت شما داشته باشیم. گروه مشاوران امیدار

نکات مهم درخواست ویزای اتریش :

  1. مدت اقامت ویزای توریستی برای اتباع ایرانی در هر شش ماه سال نباید بیشتر از 90 روز باشد
  2. درخواست ویزا و یا اقامت فقط با داشتن وقت قبلی امکان پذیر است.
  3. به دلیل انجام انگشت نگاری، حضور متقاضی هنگام ارائه درخواست ویزا الزامی می باشد.
  4. برای نوزادان و کودکان نیز می بایست وقت مصاحبه جداگانه درخواست شود
  5. پرداخت هزینه های ویزا و خدمات کنسولی فقط با یورو امکانپذیر است 
  6. نکته: فقط اسکناس های یورو تا ارزش حداکثر 100 یورو مورد قبول سفارت است. این بدان معنا است که پرداخت با اسکناس های 200 و 500 یورویی امکان پذیر نمی باشد.
  7. سفارت اتریش از تاریخ 12 آبان 1392 جهت تأیید مدرک نوع- A و مدارک و اسناد پیوست درخواست ویزا فقط ترجمه های فارسی به آلمانی را می پذیرد.
  8. ارائه عکس طبق معیار های –  ICAO عکس نباید قدیمی تر از 6 ماه باشد. اندازه های عکس باید در سایز: 35  میلیمتر عرض  و 45 طول، فاصله 2 چشم حداقل 8 میلی متر باشد.  برای دیدن نمونه عکس ها اینجا را کلیک کنید.
  9. گذرنامه ها و اسناد و مدارک تأیید شده شما، منحصرا از ساعت 14 الی 14:30 تحویل داده میشود. (خواهشمند است به اطلاعات مندرج در قبض و یا رسید خود رجوع فرمائید)
  10. سفارت اتریش در تهران همچنین مسئولیت صدور ویزاهای شنگِن برای سفر به جمهوری مالت و جمهوری اسلوونی را دارد

هزینه ویزای شنگن سفارت اتریش

  • هزینه ویزای شنگن 60 یورو (برای کودکان 6 تا 12 ساله 35 یورو و برای کودکان زیر 6 سال رایگان)
  • ویزای اقامت بین 91 و 180 روز در اتریش 100 یورو
  • تأیید مدرک 40 یورو
  • و صدور گذرنامه اتریشی 76 یورو است.

از متقاضیان درخواست میشود که مبالغ پرداختی به یورو را به میزان دقیق درخواستی، به همراه داشته باشند – علی الخصوص هزینه 60 یورویی ویزای شنگن را – زیرا ممکن است پول خُرد مورد نیاز جهت پرداخت باقی وجه از سوی سفارت، موجود نباشد.