هر آنچه قبل از مهاجرت به کانادا باید بدانید

آخرین به روز رسانی: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ 586 بدون دیدگاه

مهاجرت به کانادا

کانادا شمالی ترین کشور قاره ی آمریکا و دومین کشور بزرگ جهان است. از نگاهی دیگر کشور کانادا ۶ برابر ایران و ۴۰ برابر کشور انگلیس است. کانادا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان محسوب می‌شود و اقتصاد آن از تنوع و گوناگونی فراوانی برخوردار است. کانادا در بین ۱۰ کشور اول تولید کننده دنیا قرار می گیرد. بیشترین شرکت های تولیدی کانادا در ۲ استان کبک و انتاریو قرار دارند. از تولیدات کشور کانادا می تواند به مواد غذایی، چوب، کاغذ، تولیدات فلزی، صنایع شیمیایی و نفت اشاره کرد.

در این مطلب سعی شده اطلاعات کاربردی و ضروری برای متقاضیانی که تمایل دارند به کانادا مهاجرت کنند گرد آوری شود.

 

شهرهای کانادا

مهاجرت به کانادا

موسسه تحقیقاتی معتبر Conference Board of Canada در گزارشی جدید، وضعیت شهرهای کانادا برای مهاجرت و کار را بررسی و شهرها را به ۴ گروه تقسیم کرده است: گروه A ، گروه B ، گروه C و گروه D . شهرهای گروه A بیشترین جذابیت را برای متقاضیان مهاجرت به کانادا دارند و شهرهای  گروه D در جذب تازه ‌واردها دچار مشکلات اساسی هستند. در این رتبه‌ بندی که ۵۰ شهر کانادا مورد بررسی قرار گرفته‌ اند، ۷ عامل مدنظر قرار گرفته بود:

  1. محیط‌ زیست
  2. بهداشت و درمان
  3. آموزش و پرورش
  4. ابداع و نوآوری
  5. مسکن
  6. جامعه
  7. اقتصاد

با وجود عملکرد ضعیف در حوزه ‌های آموزش، بهداشت و محیط ‌زیست، شهر کلگری در حوزه‌ های اقتصاد، ابداع و نوآوری بهترین وضعیت را در میان شهرهای کانادایی داشته و همین باعث شده است که رتبه اول را از آن خود کند. ونکوور هم اگر چه به خاطر “کیفیت بالای زندگی” برای مهاجران جذابیت فراوانی دارد، ولی در حوزه مسکن در رتبه D گرفته است؛ چرا که یکی از غیر قابل ‌خریدترین بازارهای مسکن دنیا را دارد!! طبق دسته بندی زیر میتوانید بهترین شهر های کانادا را برای زندگی و مهاجرت مقایسه و انتخاب کنید.

گروه A:

  • کلگری
  • اتاوا
  • ریچموند هیل، آنتاریو
  • سنت جونز، نیوفاندلند
  • ونکوور
  • واترلو

گروه B:

  • برنابی،بی سی
  • کوکتیلام،بی سی
  • ادمونتون
  • هالیفاکس
  • کینگستون،انتاریو
  • مارکام،انتاریو
  • میسیسوگا
  • اوکویل
  • کبک سیتی
  • رجینا
  • ساسکاتون
  • تورنتو
  • ویکتوریا ،بیسی
  • وینی پگ

گروه C:

  • برلینگتون
  • گتینو، کبک
  • گوئلف، انتاریو
  • کلونا ، بی سی
  • کیچنر، انتاریو
  • لوک، کبک
  • لوی، کبک
  • اونگوی، کبک
  • لندن،انتاریو
  • مونکتون،نیوبرانزویک
  • مونترالریچموند،بیسی
  • ساگونه،کبک
  • شربروک،کبک
  • سوری،بی سی
  • خلیج تاندر، انتاریو
  • واوقن،انتاریو

گروه D:

  • ابو تسفرد، بی سی
  • بری، انتاریو
  • برامپتون،انتاریو
  • برنتفورد،انتاریو

در مجموع این نکته شایان ذکر است که بیش از ۸۲% جمعیت کانادا از زندگی در این کشور راضی هستند تقریبا فهرستی از مرفه‌ترین، آرام‌ترین، امن‌ترین، آزادترین کشورهای دنیا را نمی‌توان یافت که کانادا یکی از رده‌های بالایی آن را به خود اختصاص نداده باشد. امید به زندگی در این کشور ۸۱ سال است و بیش از ۶۷ % مردم این کشور به دولتشان اعتماد دارند. کانادایی ها در طول سال تنها ۱۷۰۲ ساعت کار می‌کنند و بیش از ۸۰ درصد مردم این کشور اذعان دارند لحظات خوب و مثبت زندگی ‌شان در روز بیش از لحظات منفی است. کانادایی‌ها با هر متر و معیاری مردمانی مرفه هستند.

 

مزایا و امکانات

مهاجرت به کانادا

تحصیل و خدمات پزشکی و درمانی تقریبا در همه جای کانادا برای شهروندان و دارندگان اقامت دائم این کشور رایگان است! مدارس، کالج‌ها و دانشگاه‌های کانادا از بالاترین استانداردهای آموزشی در سطح جهانی برخوردار هستند و دورنمایی شغلی در این کشور به اندازه‌ای مثبت است که هر محصل و دانشجو پیش از پایان دوران تحصیل، شغل آینده خود را انتخاب کرده و به خوبی می‌داند قرار است چه افقی را برای خود متصور باشد. به همه این موارد همجواری با آمریکا و پاسپورتی قدرتمند را اضافه کنید که آزادی رفت و آمد به ۱۷۲ کشور جهان را مهیا می کند و به شهروندان کانادایی این امکان را می دهد تا ۶۶ ماه بدون نیاز به ویزا در آمریکا زندگی کنند. تنوع فرهنگی و البته جمعیت کثیر ایرانیان در شهرهای بزرگ، رنگ و بوی غربت را از کانادا گرفته است .

 

از مهمترین مزایای کشور کانادا برای ایرانیان:

  • آرامش و امنیت
  • احترام به مهاجران از هر ملیت، نژاد، دین
  • نظام آموزشی به روز
  • سطح بالای بهداشت و درمان
  • پاسپورت کانادایی ( جزء ۱۰ پاسپورت قدرتمند دنیا)
  • اقامت قانونی
  • اقتصاد پویا
  • حمایت دولت از شهروندان
  • احترام به حقوق شهروندی منطبق بر استاندارد های جهانی
  • اقلیم جذاب جغرافیایی

و اما مشکلات احتمالی که ایرانیان مهاجر، اغلب در صورت عدم برآورده کردن راه حل های مورد نیاز آن ممکن است به آن دچار شوند عبارت اند از:

  • عدم تسلط کافی به یکی از زبان‌های انگلیسی و یا فرانسه
  • نداشتن تخصص لازم کاری
  • هزینه زندگی در کانادا
  • یافتن شغل مناسب
  • بروکراسی پیچیده و دشواری اخذ ویزای کانادا
  • مسافت طولانی بین ایران و کانادا و مشکلات مربوط به غربت
  • مالیات نسبتا بالا
  • آب و هوا

ایرانیان از دید کانادایی ها

ایرانیان در کل تصویری مطلوب از خود نشان داده اند؛ و از آنجا که تعداد زیادی از آنها در محله های نسبتا مرفه زندگی می کنند و معمولاً از اقشار متخصص و مرفه جامعه ایران هستند، از پرستیژ نسبتا بالایی برخوردارند. عده زیادی از ایرانیان مقیم ونکور، در مشاغل حرفه ای مشغول به کارند و تعداد دانشجویان ایرانی زیاد است. در خانواده های ایرانی، تأکید روی تحصیلات دانشگاهی زیاد است؛ لذا ایرانیان با اینکه برای کانادایی ها زیاد شناخته شده نیستند، در کل خوشنام اند.

 

تحصیل در کانادا

اگر برای دوره های تحصیلی بیش از۶ ماه قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارید و شهروند کشورهایی هستید که نیاز به ویزای تحصیلی کانادا دارید، امکان درخواست ویزای تحصیلی کانادا پس از دریافت نامه پذیرش یا اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کانادا وجود خواهد داشت.

 

هزینه مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

متقاضی تحصیل در کانادا باید بتواند هزینه های تحصیل در کانادا را برای سال اول فراهم نماید. مثلا اگر شهریه متقاضی برای هر سال ۱۵ هزار دلار است، وی باید این مبلغ را به همراه هزینه مربوط به زندگی (بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار کانادا در ماه)  برای سال اول از طریق حساب بانکی خود یا اسپانسر (پشتیبان مالی) خود به سفارت اثبات کند. تمکن مالی برای ویزای تحصیلی کانادا  دارای اهمیت ویژه ای است و در صورتی که متقاضی نتواند آن را اثبات نماید، افیسر ویزای تحصیلی میتواند درخواست ویزای او را رد کند.

بسیاری از متقاضیان دریافت ویزا به خاطر عدم اطلاع از چگونگی اقدام صحیح و به موقع و همچنین تهیه و تنظیم مدارک مورد نیاز، سالانه درخواست ویزا یشان توسط سفارت رد میشود و یا با مشکلاتی روبرو می شود که مستلزم اقدام چند باره و صرف زمان طولانی میشود. ما در گروه مشاوران امیدار با بکارگیری وکلای با سابقه در کانادا توانسته ایم بالاترین درصد قبولی ویزای تحصیلی و توریستی را در زمان مناسب برای متقاضیانمان رقم بزنیم.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

  • نامه ادمیشن از یکی از مراکز معتبر آموزشی( به جز همسر فرد دارای استادی پرمیت یا ورک پرمیت )
  • نامه CAQ فقط برای متقاضیان استان کبک
  • برنامه تحصیلی یا همان Study Plan
  • اسکن صفحات جدیدترین پاسپورت (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر خورده را اسکن کنید)
  • اسکن صفحات پاسپورت های قبلی (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر یا ویزا خورده را اسکن کنید)
  • اسکن شناسنامه ترجمه و تایید شده / اگر متاهل هستید اسکن شناسنامه همراهان را هم در همین فایل اضافه کنید.
  • یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵
  • نامه تمکن مالی
  • اسناد نشان دهنده دارایی شما
  • نامه های سابقه کاری و بیمه کاری
  • فرم های درخواست ویزا
  • پرداختهزینه های ویزای تحصیلی کانادا
  • ۱۱۰ دلار برای دریافت CAQ از استان کبک (برای متقاضیان کبک)
  • ۱۵۰ دلار برای ویزای متقضای اصلی و ۱۵۵ دلار برای همراه
  • ۸۵ دلار برای انگشت نگاری هر متقاضی بالای ۱۴ سال

نکته: این هزینه ها توسط اداره مهاجرت دریافت میشوند و غیر قابل عودت هستند.

 

نامه های مشروط پذیرش در دانشگاه ها چیست؟

نامه های مشروط پذیرش نامه هایی هستند که در آنها دانشگاه یا کالج شرط یا شروطی را برای ورود به دوره درخواست شده متقاضی لحاظ کرده است. در صورتی که متقاضی بتواند به آفیسر اداره مهاجرت اثبات کند که قادر به رعایت آن شروط است در صدور ویزا مشکلی نخواهد بود. در صورتی که پذیرش مشروط به دوره زبان گرفته شده است باید دقیقا مشخص شود که در خصوص زبان انگلیسی متقاضی چه برنامه های جایگزینی در دانشگاه وجود دارد.

 

اخذ ویزای تحصیلی بدون نیاز به مدرک زبان

مهاجرت به کانادا بدون داشتن مدرک زبان امکان پذیر است اما متقاضیان عزیز باید در نظر داشته باشند عمدتاً برای اخذ پذیرش از اکثر دانشگاههای معتبر کانادا، مثل UBC، کلگری و غیره داشتن مدرک زبان معتبر انگلیسی یا فرانسوی از الزامات اخذ پذیرش است. که این امر خود به تنهایی برای متقاضیان ایرانی که درخواست ویزای تحصیلی کانادا می کنند دارای اهمیت بسزایی است. اما در این میان برخی از موسسات و کالج ها هستند که با توجه به استقبال متقاضیان، اخذ پذیرش را بدون نیاز به مدرک زبان و صرفا با اثبات مهارت زبانی متقاضی از طریق مصاحبه آنلاین فراهم نموده اند. از مزایای این کالج ها این است که شرایط آکادمیک دانشگاه ها را ندارند و عمدتاً دوره هایی جهت آمادگی به بازار کار (فنی حرفه ای) هستند، همچنین این دوره ها در مدت کوتاهی مثلاً یکساله برگزار می شوند.

 

برخی از دوره‌های تحصیلی در کبک که امکان تحصیل در کانادا بدون نیاز به مدرک زبان در آنها وجود دارد به شرح زیر است:  (دارای محدودیت سنی،حداکثر ۳۰ سال)

دستیار دندان پزشک

شهریه: ۲۴۰۰۰ دلار کانادا

طول دوره: ۱۵ ماه به همراه ۳ ماه کارورزی

برنامه نویس و تحلیل گر: توسعه راه حل های اینترنتی

شهریه: ۲۳۰۰۰ دلار کانادا

طول دوره: ۱۲ ماه به همراه ۲ ماه کارورزی

مدیر شبکه : متخصص امنیت

شهریه: ۲۴۰۰۰ دلار کانادا

طول دوره: ۱۲ ماه به همراه ۲ ماه کارورزی

مدل سازی سه بعدی، انیمیشن و طراحی

شهریه:‌  ۲۴۵۰۰ دلار کانادا

طول دوره:‌ ۲۱ ماه

طراحی وب و برنامه نویسی

شهریه:‌ ۲۱۰۰۰ دلار کانادا

طول دوره:‌ ۱۸ ماه

دستیار اجرایی داروسازی

شهریه:‌  ۱۵۵۰۰ دلار کانادا

طول دوره:‌ ۱۰ ماه و ۲ ماه هم کارورزی

مدیریت مالی

شهریه:‌  ۱۷۰۰۰ دلار کانادا

طول دوره:‌ ۱۰ ماه و ۲ ماه هم کارورزی

آموزش اوایل دوران کودکی

شهریه:‌  ۱۵۰۰۰ دلار کانادا

طول دوره:‌ ۱۱ ماه و ۳ ماه هم کارورزی

دانشگاه های خصوصی مجموعه ای از معافیت ها و الزامات لازم برای اثبات مهارت زبان انگلیسی متقاضی را دارند. در لیست زیر دانشگاههای کانادا که این معافیت را ارائه می دهند را میتوانید ببینید:

  • University of Saskatchewan
  • Brock University
  • Carleton University
  • University of Winnipeg
  • University of Regina
  • Memorial University
  • Concordia University

کار دانشجویی

اگرچه قبل از اخذ ویزای دانشجویی کانادا مدارکی دال بر اثبات تمکن مالی در حین تحصیل در کانادا باید ارائه شود ، با این حال دولت کانادا برای دانشجویان بین المللی این امکان را فراهم ساخته تا در طول تحصیل خود در کانادا تحت ساعات و شرایط خاصی بتوانند کار کنند و قسمتی از هزینه های زندگی خود را پوشش دهند.

برای دانشجویان بین المللی سه گزینه برای کار در حین تحصیل در کانادا وجود دارد که عبارت اند است:

  1. کار در پردیس دانشگاه
  2. کار خارج از محوطه دانشگاه
  3. مشغول شدن به کار تحت عنوان کارآموزی

کار در پردیس دانشگاه

این دسته از شغل ها محدود به محیط دانشگاه است و معمولا دانشجویانی که از نمرات بالایی برخوردار هستند به راحتی می توانند به این دسته از فرصت ها که بیشتر شامل کارهای تحقیقاتی و آموزشی میشود دست یابند. خیلی از دانشگاه های کانادا متصدیانی دارند که در رابطه با پیدا کردن شغل مناسب در داخل دانشگاه به شما کمک می کنند. این دسته از کار ها معمولا به اجازه کار از سوی دولت کانادا نیازی ندارند و تنها شرط داشتن مجوز تحصیلی معتبر است.

 

کار خارج از محوطه دانشگاه

مهاجرت به کانادا

در این نوع شغل، دانشجو مجاز به کار برای ۲۰ ساعت در طول هفته است. داشتن شماره بیمه اجتماعی موسوم به سین نامبر برای این نوع کار ضروری است که پس از ورود به کانادا باید دانشجو اقدام به دریافت آن کند. لازم به ذکر است که دانشجویان در طول تعطیلات بین ترم های تحصیلی مانند تعطیلات تابستان و زمستان میتوانند به صورت تمام وقت به کار بپردازند. بعد از اتمام تحصیلات در صورت تمایل به کار دانشجو باید مجوز کار دریافت کند.

مشغول شدن به کار تحت نام کارآموزی

این نوع کار به دانشجویانی تعلق می گیرد که برنامه کارآموزی بخشی از رشته تحصیلی آن ها باشد و کمتر از نیمی از برنامه تحصیلی آن ها را در بر بگیرد. این نوع برنامه کارآموزی دانشجویان را قادر می سازد تا کار حرفه ای را با کارفرمایان در زمینه های تحصیلات عالی خود انجام دهند و از حقوق نیز برخوردار شوند.

 

دوره های که متقاضیان با تحصیل در آنها اجازه کار ندارد

اگر در دوره های غیراز دوره های زیر تحصیل میکنید اجازه کار همزمان با تحصیل در کانادا را با حفظ شرایط خاصی خواهید داشت. قانون کار کانادا، کارفرمایان را مجاب میکند تا از نظر دستمزد حداقل را رعایت کنند. در دوره های زیر اجازه کار حین تحصیل وجود ندارد

  • دوره های پاره وقت
  • دوره دبیرستان
  • دوره های زبان
  • دوره های پیش نیاز general interest or preparatory courses

امید است با مطالعه این مطلب تا حدی زیادی با شرایط مهاجرت به کانادا آشنا شده باشید. مشاوران ما در گروه امیدار سعی بر این دارند با اطلاع رسانی دقیق و بروز و بکارگیری وکلای با تجربه در کانادا بهترین تجربه مهاجرت رو برای متقاضیان رقم بزنند. شما همیشه میتوانید با تکمیل فرم مشاوره و یا تماس با ما شرایط خود را مورد ارزیابی قرار داده و از آخرین اخبار و اطلاعات کشور کانادا باخبر شوید.

تماس با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر):
۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۱۰     ۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۷۷     ۰۲۱-۸۸۰۳۷۸۶۳
موسسه از 28 اسفند 97 تا 10 فروردین تعطیل می باشد لطفاً در صورت تمایل فرم مشاوره را تکمیل نمایید.
"مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"

در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *