تحصیل در انگلستان

آخرین به روز رسانی: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ 2,141 ۱۹ دیدگاه

تحصیل در انگلستان

برای اخذ پذیرش و تحصیل در انگلستان در مقطع کارشناسی  برای کالج ها و دانشگاه ها، سیستم متمرکز پذیرش دانشگاهی – UCAS  وجود دارد. این سیستم تا حدودی مشابه سیستم انتخاب رشته برای قبولی دانشگاه در ایران است. به این صورت که شما میتوانید تمامی مدارک و پیشینه تحصیلی خود را در این سیستم ثبت کرده و سپس نسبت به علاقه تان دانشگاه ها را به صورت اولویت بندی شده انتخاب کنید. سیستم  UCAS – با توجه به ضوابط دانشگاها و کالج ها از یک سو  و کیفیت های دانشجویان از سوی دیگر آنها را به دانشگاه های مورد نظرشان متصل میکند. در صورتی که  شما برای تحصیل در انگلستان از دانشگاهی جواب مثبت دریافت کنید به شما اطلاع خواهند داد.

» مطلب مرتبط:  تحصیل در انگلستان

سیستم آموزش عالی در انگلستان  بسته به قانون ایالتی در هر بخش (منظور: انگلستان، ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی) و با توجه به شباهت کلی ، تفاوت های نیز با یکدیگر دارند. مقطع کارشناسی در انگلستان مجموعاٌ ۳ سال به طول می انجامد، اگر چه در اسکاتلند به مانند مقطع کارشناسی در ایران، ۴ ساله است. برای تحصیل در انگلستان در بعضی از دانشگاه های انگلستان دوره های کارشناسی ۲ ساله که بصورت فشرده طراحی شده اند نیز ارائه می شود. همچنین دوره هایی مشابه فوق دیپلم در ایران هستند که ۱ و ۲ ساله بعنوان دوره های مقدماتی یا Foundation توسط دانشگاه های انگلستان ارائه میشوند و بسیار مورد استقبال دانشجویان است.

 

 

دانشجویان برای آغاز مسیر تحصیل در انگلستان، میتوانند با انتخاب دوره  کارشناسی وارد دانشگاه شوند. در بعضی رشته ها دانشجو میتواند با انتخاب دوره ۴ ساله پیوسته (۳+۱) منتهی به کارشناسی ارشد تحصیل کند. طول دوره کارشناسی ارشد در انگلستان ۱ الی ۲ سال تحصیلی و دکترا بیش از ۳ سال نمیباشد. تمامی مقاطع در دانشگاه ها به زبان انگلیسی تدریس میشوند. اگر چه در برخی مناطق همچون ولز به زبان ولزی  و اسکاتلند به زبان اسکاتلندی تدریس میشود .

پذیرش تحصیلی اخذ شده از دانشگاه های انگلستان معمولا به دو دسته تقصیم میشود:

تحصیل در انگلستان

  • پذیرش مشروط یا Conditional Offer : این نوع پذیرش ، مشروط به ارائه مدارک مورد نیاز (مثلا: مدرک زبان انگلیسی با نمره مورد نظر دانشگاه یا پروپوزال و یا …) به دانشگاه برای قطعی شدن ثبت نام دانشجو می باشد.
  • پذیرش غیر مشروط یا Unconditional Offer : در این  نوع پذیرش شما قطعا تمام شرایط دریافت پذیرش را احراز نموده اید و در صورت  انجام امور مالی، صندلی خود در دانشگاه را رزرو کرده اید.

سیستم آموزش عالی انگلستان یکی از منعطف ترین و متنوع ترین سیستم های تحصیلی در جهان است. از این رو اطلاع از نحوه  صحیح انتخاب رشته و یا رشته های که شما می توانید در آن تحصیل کنید و در نهایت دانشگاه مقصد، از مهم ترین قسمت برنامه تحصیل در انگلستان شماست. چرا که با آگاهی بیشتر و اطلاعات بروز در مورد مسیر های مختلف تحصیلی که میتواند شما را با صرف هزینه کمتر و زمان سریعتر به هدف نهایی یتان برساند.

 

 

مقاطع تحصیلی مختلف در انگلستان

مقطعطول دوره (سال)زبان تدریسپیش نیاز
کارشناسی۳انگلیسیپیش دانشگاهی  + مدرک زبان (IELTS ۶(۵٫۵
کارشناسی ارشد۱انگلیسیکارشناسی + مدرک زبان (۶)IELTS 6.5
دکترا۳انگلیسیکارشناسی ارشد + مدرک زبان IELTS 7/6.5

تاریخ شروع کلاس ها

کلاس ها هر سال در ماه سپتامبر (شهریور ماه ) آغاز میشوند. در بعضی رشته ها ، دانشگاه ها اقدام به پذیرش دانشجو در ماه های ژانویه (دی ماه ) نیز میکنند. از آنجایی که سیستم دانشگاهی انگلستان بسیار منعطف است، در برخی موارد دانشگاه ها در مقاطعی چون کارشناسی ارشد نزدیک به شش تاریخ جذب دانشجو در طول سال دارند.

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در انگلستان:

  • ترجمه رسمی ریز نمرات بهمراه دانشنامه
  • انگیزه نامه تحصیلی -Statement Of Purpose
  • اصل مدرک زبان انگلیسی (IELTS )
  • رزومه (CV) سوابق کاری و تحصیلی متقاضی
  • پورتفولیو –Portfolio رشته های هنر، عکاسی و امثال این
  • هزینه فرم ثبت نام – Application fee  در برخی دانشگاه ها فقط

هزینه تحصیل در انگلستان

هزینه تحصیل در انگلستان بسته به ملیت دانشجویان متفاوت است. مثلا دانشجویان کشور های عضو اتحادیه اروپا به مانند دانشجویان انگلیسی باید شهریه پرداخت کنند. در صورتی که  دانشجویان کشور های دیگر باید شهریه های متفاوتی نسبت به آنها پرداخت کنند.  هزینه تحصیل در انگلستان در مناطق مختلف نیز متغیر است (معمولا در مراکز تحصیلی واقع در  شهر های کوچک، به مراتب ارزان تر است). در زیر به بررسی میزان شهریه در قسمت های مختلف انگلستان در مقاطع مختلف می پردازیم.

کارشناسی

۸۰۰۰- ۱۲۰۰۰ پوند  در سال

کارشناسی  ارشد

۱۰٫۰۰۰ – ۱۵٫۰۰۰ پوند ، کل دوره (۱ ساله)

دکترا

۱۰٫۰۰۰ – ۱۵٫۰۰۰ پوند ، در سال

مدارس

۱۰٫۰۰۰ – ۱۵٫۰۰۰ پوند ، سالانه (برای هر سال تحصیلی)

نکات مهم:

هزینه های زندگی در انگلستان

  • هزینه های ذکر شده بصورت میانگین می باشد و بسته به نوع دانشگاه و یا کالج مربوطه میتواند افزایش و یا کاهش پیدا کند.
  • شهریه رشته هایی که نیاز به استفاده از آزمایشگاه و لابراتوار  است ، بین ۳۰ %  تا ۵۰ % بیشتر از دیگر رشته ها است.
  • رشته های پزشکی ، دندان پزشکی و دارو سازی شامل موارد فوق نمی شوند.

اکثر دانشجویان بین المللی در انگلستان در خوابگاه هایی که توسط دانشگاه فراهم می شود زندگی می کنند که شامل خانه های دانشجویی، آپارتمان های دانشجویی و پانسیون ها می باشد. همچنین شما می توانید در صورت تمایل به صورت شخصی خانه اجاره کنید و یا با دوستانتان همخانه شوید.

با توجه به تفاوت عمده هزینه ها در لندن نسبت به دیگر شهرهای دانشجویی انگلستان، هزینه زندگی در انگلستان به دو قسمت تقسیم می شود:

لندن: اگر شما قصد اقامت در لندن را داشته باشید سفارت انگلستان برای تایید حساب بانکی، ۱۰۰۰ پوند به ازای هر ماه را تعیین کرده است که تخمین کلی هزینه زندگی یک فرد در لندن می باشد.

شهرهای دیگر: هزینه زندگی در انگلستان در اکثر شهرها به جز لندن در حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ پوند در ماه به ازای هر نفر می باشد.

به صورت کلی هزینه زندگی در انگلستان در یک ماه شامل: هزینه اسکان ۳۰۰ تا ۴۰۰ پوند برای خوابگاه یا ۲۰۰ تا ۳۰۰ پوند برای خانه های اشتراکی، هزینه خورد و خوراک ۱۲۰ تا ۱۵۰ پوند، هزینه تلفن همراه ۲۰ پوند، هزینه رفت و آمد ۵۰ پوند و در حدود ۱۰۰ پوند برای هزینه های جانبی، میگردد.

 

سوالات متداول درباره تحصیل در انگلستان

 

انواع ویزای انگستان چیست؟

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کار
  • ویزای اقامت

دسته بندی دانشگاه های انگلستان به چه صورت می باشد؟

  • گروه راسل (Russel Group ): مجموعه ای از ۲۰ دانشگاه برتر بریتانیا با بیشترین بودجه پژهشی در بریتانیا
  • گروه ممتاز: سایر دانشگاه های انگلستان که عضو گروه راسل نیستند.

 

آیا برای ورود به دانشگاه های انگلستان به نمره آیلتس نیاز است؟

بله برای ورود به دانشگاه در انگلستان حداقل نمره ۶ در آیلتس مورد نیاز است و متناسب با رشته و نوع دانشگاه ممکن است نمره های بالاتر نیز نیاز باشد. در صورت عدم دارا بودن نمره ۶ می توانید با نمره ۵ وارد انگلستان شوید و دوره آیلتس را در انگلستان سپری کنید.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی چیست؟

  • فرم Appendix 8
  • فرم VAF9
  • پاسپورت و پاسپورت های قدیمی در صورت وجود
  • دو قطعه عکس ۳×۴
  • مدارک تحصیلی به همراه ترجمه انگلیسی (مدرک تحصیلی، ریز نمرات، مدرک آیلتس و …)
  • مدارک مالی (هزینه دانشگاه + ۷۲۰۰ پوند برای دانشگاه های خارج از لندن یا ۹۰۰۰ پوند برای دانشگاه های داخل لندن) مبلغ ذکر شده باید به مدت ۲۸ روز متوالی در حساب موجود باشد و از حساب والدین یا حساب مشترک نیز برای تایید مدرک مالی میتوان استفاده کرد.
  • هزینه صدور ویزا ۲۸۹ پوند

 

ترجمه مدارک باید به تایید چه مراکزی برسد؟

ترجمه مدارک باید توسط دارالترجمه رسمی صورت بگیرد و نام، امضا، مهر، آدرس و تلفن مترجم به همراه تاریخ ترجمه باید بر روی مدارک باشد.

 

تا چه زمانی پس از اتمام تحصیل می توان در انگلستان ماند؟

  • دوره تحصیلی بیش از یک سال: طول دوره + ۴ ماه
  • دوره تحصیلی ۶ ماه تا یک سال: طول دوره + ۲ ماه
  • دوره تحصیلی کمتر از ۶ ماه: طول دوره + ۷ روز

 

برای دریافت اقامت دائم انگلستان پس از چند سال می توان اقدام کرد؟

پس از حداقل ۵ سال اقامت قانونی و با ویزای معتبر میتوانید برای اقامت دائم انگلستان اقدام کنید.

 

آیا برای همسر دانشجو امکان اخذ ویزای همراه می باشد؟

بله و همچنین در صورت اخذ ویزای همراه، همسر شما نیز اجازه تحصیل در انگلستان را خواهد داشت.

 

تماس با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر):
۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۱۰     ۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۷۷     ۰۲۱-۸۸۰۳۷۸۶۳
"مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"

در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

  1. Glrsh گفت:

    سلام من در مدرسه the British school of Barcelona در حال تحصیل IGCSE هستم ایا این مدرک مى تونه شانسه بیشتری براى بورسیه گفتن از دانشگاه آکسفورد باشه یا نه ؟
    خیلی ممنون

    1. سلام
      صرف داشتن مدرک خیر.
      اخذ بورس شرایط رقابتی خودش رو داره.

نمایش بیشتر ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *