تحصیل در چین

آخرین به روز رسانی: ۱۷ آبان ۱۳۹۷ 5,531 ۱۰۳ دیدگاه

تحصیل در چین

دانشگاه های مدرن در چین در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم تاسیس شده اند ولی سابقه آموزش در چین به قرن هفتم میلادی باز می گردد. امروزه  جمعیت رو به رشد کشور چین باعث ایجاد یک جامعه دانشجویی عظیم شده و هم اکنون بیش از شش میلیون نفر در ۲۰۰۰ کالج و دانشگاه مشغول به تحصیل در چین هستند. همچنین هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان بین المللی برای ادامه تحصیل در چین به این کشور سفر می کنند به طوری که در حال حاضر بیش از سیصد هزار دانشجو از سرتاسر جهان مشغول به تحصیل در چین می باشند. تعداد زیادی از رشته های تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه های چین به زبان انگلیسی ارائه می شود به همین دلیل برای تحصیل در چین ارائه مدرک زبان انگلیسی ضروری می باشد.

در سال ۲۰۱۲ میلادی چین در جایگاه پنجمین کشور مورد علاقه دانشجویان امریکایی قرار داشته است. در مقابل دانشجویان چینی بزرگترین جامعه دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در امریکا را تشکیل میدهند. وبسایت China.org.cn  یکی از منابع رسمی این کشور اعلام کرده که فقط در سال تحصیلی ۲۰۱۲ نزدیک به ۳۲۰،۰۰۰ دانشجو بین المللی چین را به عنوان مقصد تحصیلی خود انتخاب کرده اند. این رقم  رشد۵۵،۰۰۰  هزار نفری را نسبت به سال ۲۰۱۰  نشان میدهد.

دولت چین در نظر دارد این عدد را تا سال ۲۰۲۰ به حدود ۵۰۰،۰۰۰ هزار نفر یعنی نزدیک به نیم میلیون دانشجو بین الملی در سال برساند. از این رو برای دستیابی به این هدف اقدام به تخصیص بورسیه های متنوع تحصیلی به  ۵۰،۰۰۰ دانشجوی بین المللی تا سال  ۲۰۱۵ کرده است.

» مطلب مرتبط: تحصیل در چین

بورسیه های تحصیلی چین:

دولت چین به منظور تشویق دانشجویان بین المللی برای ادامه تحصیل در چین و افزایش بار علمی مراکز آموزش عالی، بورسیه های متنوعی را فراهم کرده است. برای مثال ۱۰۸۷ بورسیه تحصیلی در سال ۲۰۱۳ به دانشجویان ۲۷ کشور اروپایی اعطا شد.

همکاران ما با امکان اخذ پذیرش و بورسیه های تحصیلی برای متقاضیان واجد شرایط تحصیل در چین در بیش از ۵۰ دانشگاه ممتاز در ۲۰ شهر چین (مورد تایید وزارت علوم ایران) آماده ارائه خدمات می باشند.
همکاران ما در شهرهای مختلف چین با تخصص و سالها تجربه در زمینه تحصیلات بین المللی به دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی، به طور مستقیم با دانشگاه ها در ارتباط هستند و فرآیند اخذ پذیرش تحصیلی چین و بورسیه های متنوع تحصیلی را برای متقاضیان تحصیل در چین فراهم می کنند.

همچنین گروه مشاوران امیدار با هدف اطلاع رسانی دقیق آماده ارائه خدمات مشاوره ای و تحصیلی می باشد:

  • سرعت در اخذ پذیرش
  • اطلاعات بروز در مورد بورسیه های تحصیلی
  • آشنایی کامل با موقعیت های تحصیلی و شغلی
  • ارائه خدمات در بدو ورود به چین

مقاطع تحصیلی در چین

مقطعطول دوره (سال)زبان تدریسپیش نیاز
کارشناسی۴-۳انگلیسی- چینیپیش دانشگاهی مرتبط (معدل ۱۴)
کارشناسی ارشد۲-۱انگلیسی- چینیکارشناسی مرتبط (معدل ۱۴)
دکترا۵-۳انگلیسی- چینیکارشناسی ارشد مرتبط (معدل ۱۵) + خلاصه پروپوزال + ۵٫۵  IELTS

تاریخ شروع کلاس ها:

در چین دانشگاه ها معمولا یک تاریخ مشخص برای ثبت نام و شروع کلاس ها دارند، این تاریخ  به شرح زیر است:

  • شهریور ماه -September Intake که  پایان خرداد هر سال آخرین زمان ارسال مدارک به دانشگاه برای ورودی شهریور است.
  • لازم به ذکر است که برای مقطع دکترا درخواست ها در طول سال پذیرفته میشود.

سوالات متداول درباره تحصیل در چین

آیا برای تحصیل در چین نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی است؟

خیر شما می توانید بدون ارائه مدرک زبان انگلیسی برای تحصیل در چین اقدام کنید و تعهد دهید تا قبل از آغاز ترم اول سطح زبان خود را تقویت کنید و در صورت تمایل دوره زبان انگلیسی ۶ ماهه در کشور چین شرکت کنند و پس از آن تحصیلات رسمی خود را آغاز کنید.

 

تحصیل در چین در مقطع دکترا به زبان انگلیسی مقدور می باشد؟

تحصیل در چین در مقطع دکترا به زبان چینی تقریبا رایگان می باشد ولی در صورت تمایل برای تحصیل به زبان انگلیسی باید شهریه تحصیلی معادل ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان سالانه پرداخت نمایید.

 

برای اخذ پذیرش از دانشگاه های چین چه مدارکی لازم است؟

ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات

  • ۲ توصیه نامه استاد (برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا)
  • مدرک زبان (در صورت وجود)
  • کپی پاسپورت
  • ۳ قطعه عکس

 

آیا با ویزای دانشجویی چین اجازه کار نیز صادر می شود؟

خیر ویزای دانشجویی چین شامل اجازه کار برای دانشجویان نمی باشد ولی در صورت تمایل می توانید با انجام کارهایی مانند تور لیدری، مترجمی، راهنمای نمایشگاه های تجاری یا شرکت هایی که با ایران تجارت می کنند با دردسر کمتر درآمدی هم کسب کنید.

 

آیا امکان ادامه تحصیل در چین در رشته پزشکی وجود دارد ؟

بله با در دست داشتن مدرک دیپلم متوسطه و بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی در هنگام پذیرش می توانید در دوره های پزشکی، دندانپزشکی یا داروسازی شرکت نمایید شهریه تحصیلی در دوره های پزشکی در چین متناسب با دانشگاه و شهر محل تحصیل به صورت میانگین ۶۰۰۰ دلار در سال می باشد.

 

آیا امکان صدور ویزای همراه برای دانشجویان وجود دارد؟

بله پس از ثبت نام قطعی دانشجو و دریافت اجازه اقامت از اداره پلیس می توانید برای همسر و فرزندان خود تقاضای ویزای همراه نمایید.

تماس با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر):
۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۱۰     ۰۲۱-۸۸۰۳۷۸۶۳
"مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"

در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


برچسب ها: -

شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

  1. Niloofar گفت:

    سلام وقتتون بخیر ، شرایط تحصیل رشته داروسازی در چین رو لطف میفرمایید؟

  2. Niloofar گفت:

    سلام وقتتون بخیر ، شرایط تحصیل رشته داروسازی رو لطف میفرمایید؟

    1. سلام
      مثل پزشکی هست اما ۵ ساله است.
      اطلاعات بیشتر در اینجا:
      تحصیل پزشکی در چین

نمایش بیشتر ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *