شرایط دریافت انواع ویزای ایتالیا

آخرین به روز رسانی: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ 168 بدون دیدگاه

ویزای ایتالیا

در این مطلب به بیان شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت انواع ویزای ایتالیا می پردازیم:

نکات مهم

توجه داشته باشید اطلاعات ذیل غیر قابل تغییر می باشند.

  • شماره گذرنامه
  • نام متقاضی
  • ایمیل متقاضی
  • شماره موبایل متقاضی
  • تاریخ تولد

– فرم درخوست ویزا می بایست به زبان انگلیسی تکمیل گردد.

– شماره پاسپورت و کلیه اطاعات مندرج در نامه تعیین وقت، می بایست دقیق و کاملا منطبق با اطلاعات مندرج در پاسپورت فرد متقاضی باشد.

– تمامی متقاضیان درخواست ویزا، ملزم به تعیین قرار ملاقات می باشند.

– تمامی اعضای خانواده ملزم به تعیین قرار ملاقات جهت درخواست ویزا در مرکز درخواست ویزا می باشند.

– توجه داشته باشید متقاضیانی که مشخصاتشان با مشخصات پاسپورت آنان همخوانی نداشته باشد پذیرفته نخواهند شد.

– متقاضیان بدون وقت قبلی پذیرفته نخواهند شد.

انواع ویزای ایتالیا

ویزای توریستی

۱- فرم درخواست ویزا؛ توجه فرمایید در صفحه سوم میبایست دو امضا به همراه تاریخ میلادی و محل تکمیل فرم درج شود. (برای افراد زیر ۱۸ سال، امضای والدین الزامی میباشد)

۲- دو قطعه عکس پرسنلی ۳٫۵×۴ مربوط به ۶ ماه اخیر با زمینه سفید بدون روتوش

۳- پاسپورت با اعتبار حداقل ۹۰ روز از تاریخ در نظر گرفته شده جهت خروج از محدوده شنگن با حداقل دو برگ سفید روادید

۴- رزرواسیون هتل که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد. و یا دعوت نامه توریستی (اختیاری) به همراه کپی کارت شناسایی دعوت کننده:

  • شهروندان ایتالیایی: کارت شناسایی یا پاسپورت معتبر
  • شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یک ماه از تاریخ خاتمه ویزا درخواستی

دانلود نمونه دعوت نامه ویزای توریستی

۵- کپی صفحه اول پاسپورت و کپی ویزاهای شنگن (با مهرهای ورود و خروج)، آمریکا و انگلستان (در صورت دارا بودن)

۶- ترجمه اجازه خروج محضری با مهر دادگستری و وزارت امورخارجه (فقط برای افراد زیر ۱۸ سال که در لحظه تشکیل پرونده با یکی از والدین درخواست ویزا داده باشد)

۷- ترجمه مدارک شغلی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی. مدارک مورد قبول بسته سمت متقاضی، عبارتند از:

الف) مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت:
– آگهی تأسیس یا تغییرات شرکت مذکور به همراه نام ثبت شده متقاضی در آن مربوط به ۳ سال اخیر
– در صورت عدم وجود آگهی تغییرات شرکت مذکور مربوط به ۳ سال اخیر، شخص متقاضی موظف به ارائه گواهی معتبر از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علیرغم عدم ثبت تغییرات، میباشد .

ب)مشاغل آزاد:
– پروانه کسب معتبر/ کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی معتبر

ج) کارمندان:
– سابقه بیمه حداقل ۶ ماه اخیر یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه یا حکم کارگزینی معتبر (اختیاری: معرفی نامه)

۸- مدارکی دال بر تمکن مالی فرد: پرینت ریز حساب جاری بانکی مربوط به ۳ ماه اخیر یا حساب سپرده به انگلیسی با مهر و امضای بانک (اختیاری: سند ملکی)

۹- ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

۱۰- کپی بیمه مسافرتی معتبر که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.

۱۱- کپی رزرو بلیط هواپیما و یا بلیط خریداری شده

 

ویزای دانشجویی

۱- فرم درخواست ویزا؛ توجه فرمایید در صفحه سوم میبایست دو امضا به همراه تاریخ میلادی و محل تکمیل فرم درج شود. (برای افراد زیر ۱۸ سال، امضای والدین الزامی میباشد)

۲- دو قطعه عکس پرسنلی ۳٫۵×۴ مربوط به ۶ ماه اخیر با زمینه سفید بدون روتوش

۳- پاسپورت با اعتبار حداقل ۹۰ روز از تاریخ در نظر گرفته شده جهت خروج از محدوده شنگن با حداقل دو برگ سفید

۴- دعوت نامه برروی سربرگ دانشگاه و یا موسسه ایتالیایی دعوت کننده به همراه اطلاعات مکفی از هدف سفر

۵- رزرواسیون هتل که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.

۶- کپی صفحه اول پاسپورت و کپی ویزاهای شنگن، آمریکا و انگلستان (در صورت دارا بودن)

۷- ترجمه اجازه خروج محضری با مهر دادگستری و وزارت امورخارجه (فقط برای افراد زیر ۱۸ سال که در لحظه تشکیل پرونده با یکی از والدین درخواست ویزا داده باشد)

۸- ترجمه مدارک تحصیلی یا شغلی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی:

  • گواهی اشتغال به تحصیل یا کار
  • مدارک کاری موثق اعم از: سابقه بیمه حداقل ۶ ماه اخیر و یا حکم کارگزینی معتبر

۹- مدارکی دال بر تمکن مالی فرد: پرینت ریز حساب جاری بانکی مربوط به ۳ ماه اخیر یا حساب سپرده به انگلیسی با مهر و امضای بانک (اختیاری: سند ملکی)

۱۰- ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه به زیان ایتالیایی یا انگلیسی

۱۱- کپی بیمه مسافرتی معتبر که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.

۱۲- کپی رزرو بلیط هواپیما و یا بلیط خریداری شده

 

ویزای تحقیقاتی کوتاه مدت

۱- فرم درخواست ویزا؛ توجه فرمایید در صفحه سوم میبایست دو امضا به همراه تاریخ میلادی و محل تکمیل فرم درج شود. (برای افراد زیر ۱۸ سال، امضای والدین الزامی میباشد)

۲- دو قطعه عکس پرسنلی ۳٫۵×۴ مربوط به ۶ ماه اخیر با زمینه سفید بدون روتوش

۳- پاسپورت با اعتبار حداقل ۹۰ روز از تاریخ در نظر گرفته شده جهت خروج از محدوده شنگن با حداقل دو برگ سفید

۴- دعوت نامه برروی سربرگ دانشگاه و یا موسسه ایتالیایی دعوت کننده به همراه اطلاعات مکفی از هدف سفر

۵- رزرواسیون هتل که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.

۶- کپی صفحه اول پاسپورت و کپی ویزاهای شنگن، آمریکا و انگلستان (در صورت دارا بودن)

۷- ترجمه اجازه خروج محضری با مهر دادگستری و وزارت امورخارجه (فقط برای افراد زیر ۱۸ سال که در لحظه تشکیل پرونده با یکی از والدین درخواست ویزا داده باشد)

۸- ترجمه مدارک تحصیلی یا شغلی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی:

  • گواهی اشتغال به تحصیل یا کار
  • مدارک کاری موثق اعم از: سابقه بیمه حداقل ۶ ماه اخیر و یا حکم کارگزینی معتبر

۹- مدارکی دال بر تمکن مالی فرد: پرینت ریز حساب جاری بانکی مربوط به ۳ ماه اخیر یا حساب سپرده به انگلیسی با مهر و امضای بانک (اختیاری: سند ملکی)

۱۰- ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه به زیان ایتالیایی یا انگلیسی

۱۱- کپی بیمه مسافرتی معتبر که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.

۱۲- کپی رزرو بلیط هواپیما و یا بلیط خریداری شده

 

ویزای تجاری

۱- فرم درخواست ویزا؛ توجه فرمایید در صفحه سوم میبایست دو امضا به همراه تاریخ میلادی و محل تکمیل فرم درج شود.

۲- دو قطعه عکس پرسنلی ۳٫۵×۴ مربوط به ۶ ماه اخیر با زمینه سفید بدون روتوش

۳- پاسپورت با اعتبار حداقل ۹۰ روز از تاریخ در نظر گرفته شده جهت خروج از محدوده شنگن با حداقل دو برگ سفید

۴- دعوت نامه تجاری بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی به همراه کپی کارت شناسایی دعوت کننده و گواهی ثبت شرکت ایتالیایی در اتاق بازرگانی (تحت عنوان Visura Camerale ) .مدرک مذکور باید مربوط به ۶ ماه اخیر باشد.

دانلود نمونه دعوت نامه ویزای تجاری

اختیاری: مدارکی دال بر وجود معاملات تجاری حقیقی با شرکت ایتالیایی (از جمله بازگشایی اعتبار نامه، پروفرما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و غیره)

۵- رزرواسیون هتل که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد. (به غیر از مواردی که در دعوت نامه قید شده باشد)

۶- کپی صفحه اول پاسپورت و کپی ویزاهای شنگن، آمریکا و انگلستان (در صورت دارا بودن)

۷- اصل معرفی نامه بر روی سربرگ شرکت/ سازمان ایرانی محل اشتغال متقاضی

۸- مدارکی دال بر وجود و فعالیت شرکت ایرانی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی. مدارک مورد قبول بسته به نوع شرکت و سمت متقاضی، عبارتند از:
الف) مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت:
– روزنامه رسمی آگهی تأسیس شرکت به همراه نام ثبت شده متقاضی در آن
– آگهی تغییرات شرکت ایرانی
– در صورت عدم وجود آگهی تغییرات شرکت مذکور مربوط به ۳ سال اخیر، شخص متقاضی موظف به ارائه گواهی معتبر از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علیرغم عدم ثبت تغییرات، میباشد .

ب) مشاغل آزاد:
– پروانه کسب معتبر/ کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی معتبر

ج) کارمندان:
– سابقه بیمه حداقل ۶ ماه اخیر یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه یا حکم کارگزینی معتبر
– در ضمن کارمندان موظف به ارائه مدارک مربوطه مبنی بر فعالیت شرکت ایرانی (آگهی تأسیس و تغییرات) میباشند.

۹- مدارکی دال بر تمکن مالی فرد: پرینت ریز حساب جاری بانکی مربوط به ۳ ماه اخیر یا حساب سپرده به انگلیسی با مهر و امضای بانک (اختیاری: سند ملکی)

۱۰- ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه به زیان ایتالیایی یا انگلیسی

۱۱- کپی بیمه مسافرتی معتبر که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.

۱۲- کپی رزرو بلیط هواپیما و یا بلیط خریداری شده

تماس با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر):
۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۱۰     ۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۷۷     ۰۲۱-۸۸۰۳۷۸۶۳
"مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"

در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *