ویزای دانشجویی استرالیا

آخرین به روز رسانی: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ 608 بدون دیدگاه

ویزای دانشجویی استرالیا

جاذبه های تحصیل در استرالیا و دیگر جذابیت هایی که این کشور دارد، قطعا خیلی ها را به تکاپو و تلاش برای اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیا و تحصیل در این کشور وامی دارد. برخی از متقاضیان تحصیل در استرالیا شرایط لازم برای اخذ پذیرش را ندارند یا ممکن است از عهده تأمین هزینه تحصیل در استرالیا برنیایند، اما آنهایی که شرایط لازم را دارند و موفق به اخذ پذیرش هم می شوند، باید در قدم های آخر، برای دریافت ویزای دانشجویی استرالیا اقدام کنند. در این مطلب می توانید با شرایط دریافت ویزای دانشجویی استرالیا آشنا شوید.

پیش شرط دریافت ویزای دانشجویی استرالیا

اصولا پیش شرط دریافت ویزای دانشجویی هر کشوری داشتن پذیرش از یک مرکز آموزش عالی معتبر در آن کشور است، اگرچه استثنائاتی هم وجود دارد.

برای گرفتن ویزای دانشجویی استرالیا هم باید از یکی از مرکز آموزش عالی معتبر این کشور، پ‍‍ذیرش یک دوره آموزشی تمام وقت را دریافت کرد.

یک ویزا،  چند دوره تحصیلی

البته متقاضیان تحصیل در استرالیا می توانند در بیش از یک دوره آموزشی هم به صورت همزمان ثبت نام کنند. آنها برای شرکت در این دوره ها نیاز به دریافت تنها یک ویزا دارند. ویزای دانشجویی استرالیا برای این دسته از متقاضیان هم مثل بقیه دانشجویان بین المللی، بیش از ۵ سال اعتبار نخواهد داشت.

بسته به مقطع تحصیلی، ملیت، نوع دوره (که باید تمام وقت یا جزو رشته های ثبت شده باشد) و برخی موارد دیگر ویزای دانشجویی استرالیا شرایط متفاوتی برای دانشجویان بین المللی ایجاد می کند.

ویزای همراه برای والدین، همسر و فرزند

یکی از نکات مثبت در مورد ویزای دانشجویی استرالیا امکان دریافت ویزای همراه برای والدین دانشجویان و همچنین همسر و فرزند دانشجویان متأهل است. دانشجویانی که طول دوره آموزشی شان از ۱۲ ماه بیشتر است، می‌ توانند از این امکان بهره مند شوند.

شرطی برای دانش آموزان زیر ۱۸ سال

متقاضیان تحصیل در استرالیا عموما دانشجو هستند و بالای ۱۸ سال دارند اما اگر کسی با سنی کمتر از ۱۸ سال قصد تحصیل در استرالیا (و مدارس این کشور) را داشته باشد، پیش از شروع تحصیل باید توانایی خود برای تأمین هزینه تحصیل در استرالیا تا رسیدن به سن ۱۸ سالگی را اثبات کند. همراهی والدین یا دریافت تعهدنامه مالی از محل تحصیل در استرالیا که نشان دهنده حمایت مالی و مسکونی از فرد است،‌ می تواند این شرط را محقق کند.

تحصیل و نه مهاجرت

با توجه به اینکه متقاضیان پرشمار مهاجرت به استرالیا از راه های مختلفی می کوشند به این هدف برسند و تحصیل در استرالیا یکی از این مسیرها شناخته می شود؛ متقاضی تحصیل در استرالیا باید بتواند آفیسر سفارت را به این نتیجه برساند که صرفا برای تحصیل در استرالیا قصد حضور در این کشور را دارد و اقامت او موقتی است و به دوران تحصیل محدود خواهد شد.

» مطلب مرتبط: تحصیل در استرالیا

مراحل اخذ ویزای دانشجویی استرالیا

برای دریافت ویزای دانشجویی استرالیا به طور کلی باید مراحل زیر را پشت سر گذاشت:

  • اخذ پذیرش تحصیلی
  • ارائه مدارک لازم برای دریافت ویزا به مؤسسه
  • مدیریت مدارک و ارسال آن به سفارت استرالیا
  • انجام آزمایش های پزشکی
  • پرداخت شهریه ترم اول و دریافت رسید الکترونیکی ثبت نام (eCoE)

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی استرالیا

متقاضیان دریافت ویزای دانشجویی استرالیا باید مدارک زیر را تهیه و به سفارت استرالیا ارائه کنند:

  • فیش سفارت
  • اصل پاسپورت امضا شده معتبر (حداقل به مدت ۶ ماه) به همراه کپی
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه به همراه کپی
  • اصل مدرک زبان انگلیسی (IELTS) به همراه کپی
  • اصل نامه پذیرش (Offer letter) و یا تأییدیه درخواست پذیرش از یک دانشگاه در استرالیا
  • گواهی الکترونیکی ثبت نام (eCoE)
  • ترجمه رسمی ریز نمرات و دانشنامه تحصیلی
  • چهار عدد عکس پاسپورتی

نکته ای در مورد مدرک زبان انگلیسی

بدون داشتن مدرک زبان انگلیسی، دریافت ویزای دانشجویی استرالیا امکان ندارد. البته متقاضیان کار چندان سختی هم برای دریافت مدرک آیلتس مورد نیاز ندارند، چون نمره ۵٫۵ این آزمون، به عنوان حداقل نمره مورد نیاز مشخص شده است که در صورت گذراندن دوره پیش نیاز زبان انگلیسی به مدت ۱۰ یا ۲۰ هفته، به ۵ و ۴٫۵ هم کاهش پیدا می کند.

البته آیلتس تنها مدرک زبان مورد قبول سفارت استرالیا نیست و متقاضیان دریافت ویزا، می توانند تافل paper base با حداقل نمره ۵۲۷، تافل iBT با حداقل نمره ۴۶ و همچنین برخی مدارک معتبر دیگر را به جای آیلتس ارائه کنند.

مدارک مالی مورد نیاز برای دریافت ویزای دانشجویی استرالیاویزای دانشجویی استرالیا

  • مدارکی در مورد سابقه شغلی متقاضی در ایران (گواهی سوابق کاری)
  • رزومه (CV) عکس دار با آدرس پستی به همراه تلفن و آدرس ایمیل متقاضی
  • انگیزه نامه تحصیلی (Statement Of Purpose (SOP
  • ترجمه رسمی کارت پایان خدمت
  • ترجمه رسمی عقدنامه به زبان انگلیسی به همراه کپی
  • تکمیل فرم های اطلاعات متقاضی (این قسمت توسط مجموعه امیدار انجام میگیرد)

مدارک مالی مورد نیاز برای ضمانت نامه مالی

  • ترجمه رسمی شناسنامه ضامن مالی دانشجو
  • ترجمه گواهی محل کسب درآمد ضامن
  • اصل و ترجمه رسمی ضمانت نامه مالی
  • پرینت گردش حساب، سه ماهه منتهی به تاریخ اخذ ویزای ضامن

بیمه سلامت

دانشجویان محصل در استرالیا باید در تمام دوران تحصیل بیمه سلامت داشته باشند. آنها باید پپیش از اقدام برای دریافت ویزای دانشجویی استرالیا برای کل دوره تحصیل در استرالیا بیمه سلامت گرفته باشند و مدارک آن را به سفارت ارائه دهند.

حضور در ۸۰ درصد دوره تحصیلی در استرالیا

دانشجویان بین المللی مشغول تحصیل در استرالیا نمی توانند در بیشتر از ۲۰ درصد مدت تحصیل خود  در استرالیا غیبت داشته باشند. حضور حداقل ۸۰ درصدی در دوره تحصیلی، از شروط مهم اقامت تحصیلی در استرالیا به حساب می آید و رعایت نکردن آن، طی مراحلی منجر به لغو ویزای دانشجو می شود.

کار دانشجویی در استرالیا

ویزای دانشجویی استرالیا اجازه کار دانشجویی در این کشور را به دانشجویان بین المللی می دهد. آنها پس از آغاز دوره تحصیلی خود می توانند به مدت ۴۰ ساعت در ۲ هفته کار کنند. بین دو ترم  و در زمان تعطیلات این محدودیت وجود ندارد.

دانشجویانی که مشغول تحصیل در استرالیا در دوره های پژوهشی کارشناسی ارشد و همچنین دوره های دکترا هستند، می توانند به صورت نامحدود کار کنند.

تمام این شرایط شامل کار کردن همسر دانشجویان متأهل هم می شود.

آدرس و شماره تماس سفارت استرالیا

آدرس: خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)، کوچه ۲۳، پلاک ۲

تلفن: ۸۸۷۲۴۴۵۶

تماس با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر):
۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۱۰     ۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۷۷     ۰۲۱-۸۸۰۳۷۸۶۳
"مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"

در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *