ویزای دانشجویی ایتالیا

آخرین به روز رسانی: ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ 3,610 بدون دیدگاه

ویزای دانشجویی ایتالیا

برای اخذ ویزای دانشجویی ایتالیا باید در سفارت ایتالیا تشکیل پرونده داده و مدارک زیر را ارائه دهید:

۱- فرم درخواست ویزا؛ توجه فرمایید در صفحه سوم میبایست دو امضا به همراه تاریخ میلادی و محل تکمیل فرم درج شود. (برای افراد زیر ۱۸ سال، امضای والدین الزامی میباشد)

۲- دو قطعه عکس پرسنلی ۳٫۵×۴ مربوط به ۶ ماه اخیر با زمینه سفید بدون روتوش

۳- پاسپورت با اعتبار حداقل ۹۰ روز از تاریخ در نظر گرفته شده جهت خروج از محدوده شنگن با حداقل دو برگ سفیدویزای دانشجویی ایتالیا

۴- دعوت نامه برروی سربرگ دانشگاه و یا موسسه ایتالیایی دعوت کننده به همراه اطلاعات مکفی از هدف سفر

۵- رزرواسیون هتل که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.

۶- کپی صفحه اول پاسپورت و کپی ویزاهای شنگن، آمریکا و انگلستان (در صورت دارا بودن)

۷- ترجمه اجازه خروج محضری با مهر دادگستری و وزارت امورخارجه (فقط برای افراد زیر ۱۸ سال که در لحظه تشکیل پرونده با یکی از والدین درخواست ویزا داده باشد)

۸- ترجمه مدارک تحصیلی یا شغلی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی:

  • گواهی اشتغال به تحصیل یا کار
  • مدارک کاری موثق اعم از: سابقه بیمه حداقل ۶ ماه اخیر و یا حکم کارگزینی معتبر

۹- مدارکی دال بر تمکن مالی فرد: پرینت ریز حساب جاری بانکی مربوط به ۳ ماه اخیر یا حساب سپرده به انگلیسی با مهر و امضای بانک (اختیاری: سند ملکی)

۱۰- ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه به زیان ایتالیایی یا انگلیسی

۱۱- کپی بیمه مسافرتی معتبر که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.

۱۲- کپی رزرو بلیط هواپیما و یا بلیط خریداری شده

» مطلب مرتبط: تحصیل در ایتالیا

نکات مهم

توجه داشته باشید اطلاعات ذیل غیر قابل تغییر می باشند.

  • شماره گذرنامه
  • نام متقاضی
  • ایمیل متقاضی
  • شماره موبایل متقاضی
  • تاریخ تولد

فرم درخوست ویزا می بایست به زبان انگلیسی تکمیل گردد.

شماره پاسپورت و کلیه اطاعات مندرج در نامه تعیین وقت، می بایست دقیق و کاملا منطبق با اطلاعات مندرج در پاسپورت فرد متقاضی باشد.

تمامی متقاضیان درخواست ویزا، ملزم به تعیین قرار ملاقات می باشند.

تمامی اعضای خانواده ملزم به تعیین قرار ملاقات جهت درخواست ویزا در مرکز درخواست ویزا می باشند.

توجه داشته باشید متقاضیانی که مشخصاتشان با مشخصات پاسپورت آنان همخوانی نداشته باشد پذیرفته نخواهند شد.

متقاضیان بدون وقت قبلی پذیرفته نخواهند شد.

آدرس و شماره تماس سفارت ایتالیا:

نشانی: تهران، بلوار آفریقا، خ مهیا، پلاک ۱۳

تلفن: ۲۲۰۴۷۸۰۲

تماس با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر):
۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۱۰     ۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۷۷     ۰۲۱-۸۸۰۳۷۸۶۳
"مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"

در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *