ویزای دانشجویی نیوزیلند

آخرین به روز رسانی: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ 983 بدون دیدگاه

ویزای دانشجویی نیوزیلند

تحصیل در نیوزلند شرایطی دارد که قطعا شوق سفری طولانی به این کشور را در بسیاری از دانشجویان بین المللی برمی انگیزد و حتی دورافتادگی نیوزلند هم نمی تواند خیلی ها را از انتخاب تحصیل در نیوزلند منصرف کند. در این مطلب درباره شرایط دریافت ویزای دانشجویی نیوزلند صحبت خواهیم کرد؛ آنچه اجازه سفر به نیوزلند و اقامتی نسبتا طولانی مدت در این کشور را به دانشجویان خارجی می دهد.

در چه شرایطی برای دریافت ویزای دانشجویی نیوزلند باید اقدام کرد؟ اگر شما قصد تحصیل در نیوزلند را دارید و دوره تحصیلی تان هم بیشتر از ۳ ماه به طول می انجامد، ملزم به دریافت ویزای دانشجویی نیوزلند هستید. با این شرایط، همه آنهایی که برای گذراندن دوره های مختلف در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا قصد سفر به نیوزلند را دارند، باید برای دریافت ویزای دانشجویی این کشور اقدام کنند.

 نکته دیگر این است که ویزای دانشجویی نیوزلند برای دانشجویان “دوره های تمام وقتِ” دانشگاه های نیوزلند صادر می شود. البته دانشجویان دوره های پاره وقت هم تحت شرایطی می توانند ویزای دانشجویی نیوزلند را دریافت کنند؛ آنها باید برای یک دوره تحصیلی حداقل ۳ ساله پذیرش گرفته باشند که ضمن آن ملزم به انجام کار عملی به شکل نیمه وقت هم باشند.

» مطلب مرتبط:  تحصیل در نیوزیلند

ویزای دانشجویی نیوزیلند

مدارک لازم برای دریافت ویزای دانشجویی نیوزلند

برای دریافت ویزای دانشجویی به مدارک زیر نیاز دارید:

  • اصل نامه پذیرش (Offer letter) و یا تأییدیه درخواست پذیرش از یکی از دانشگاه های نیوزیلند
  • نامه COE (Confirmation Of Enrollment) یا “نامه تأییدیه  ثبت نام” که در واقع تأییدیه ایست که از سوی دانشگاه پس از پرداخت شهریه صادر می شود.
  • اصل گذرنامه امضا شده با اعتبار (حداقل ۶ ماه تا تاریخ انقضا) به همراه کپی و همچنین گذرنامه همراهان
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه متقاضی و همراهان به همراه کپی
  • اصل و ترجمه رسمی عقدنامه به زبان انگلیسی (در صورت تأهل)
  • ترجمه رسمی ریز نمرات و دانشنامه تحصیلی متقاضی
  • مدارک سوابق شغلی و تحصیلی (رزومه) متقاضی و همراهان
  • اصل مدرک زبان انگلیسی (IELTS) به همراه کپی (به غیر از متقاضیان دوره های زبان و مقطع ارشد تحقیقاتی)
  • مدارک مالی

هر متقاضی برای احراز شرایط ویزا به میزان مشخصی باید مدارک ارائه دهد و این قسمت عمومی نیست.

  • گواهی معاینات پزشکی
  • گواهی عدم سوء پیشینه (صادر شده از سوی پلیس)

نکات قابل توجه در مورد جمع آوری مدارک مورد نیاز:

  • نامه پذیرش باید دربردارنده جزئیات زیر باشد:
  • نام، آدرس دقیق و اطلاعات تماس دانشگاه یا مؤسسه آموزشی محل تحصیل
  • نام رشته و حداقل زمان اتمام آن (طول دوره)
  • رشته ثبت نام شده توسط متقاضی باید حتما به دانشجویان بین الملی ارائه شود و دانشگاه نیز به دانشجویان خارجی آن رشته را ارائه دهد
  • نوع رشته (تمام وقت یا پاره وقت)
  • میزان شهریه سالانه رشته
  • نوع پرداخت شهریه (یعنی اینکه متقاضی بورسیه است یا خودش شهریه دانشگاه را می پ‍ردازد)
  • نوع شهریه پرداختی (شما به عنوان یک دانشجوی بین المللی شهریه می پردازید یا یک دانشجوی بومی )
  • تأمین همه موارد مورد نیاز برای دانشجویان خارجی از سوی دانشگاه
  • نامه COE یا نامه تأییدیه  ثبت نام:

یک نامه  COE یا Confirmation Of Enrollment باید اطلاعات زیر را در بر داشته باشد:ویزای دانشجویی نیوزیلند

  • نام رشته
  • میزان شهریه سالانه
  • نوع رشته (تمام وقت یا پاره وقت)
  • آزمایش های پزشکی و پلیس چک (آزمایش های پزشکی و برگه پلیس چک باید جزئی از مدارک پرونده شما باشد.)
  • مدارک مالی

مدارک مالی جزو مهم ترین مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دانشجویی نیوزلند است. مدارک مالی شامل موارد زیر می شود:

  • مدارکی که توانایی مالی شما را برای پرداخت شهریه دانشگاه در طول تحصیل در نیوزیلند نشان می دهند
  • مدارکی که توانایی مالی شما را برای برای تأمین هزینه زندگی در نیوزیلند نشان می دهند
  • در صورتی که بورسیه دریافت کرده اید، مدارک بورسیه و در صورتی که ضامن مالی یا اسپانسرشیپ دارید، مدارک مربوط به آن

شرایط عمومی  ویزای دانشجویی نیوزلند

دانشجو باید در کلاس های خود حضور داشته باشد

دانشجو باید درطول تحصیل خود سیر صعودی داشته باشد و تنها قبولی در هر ترم (پاس کردن) واحدها کافی نیست

ئانشجو برای کار کردن حین تحصیل در نیوزلند باید در چارچوب قوانین مربوط عمل کند

دانشجو فقط تا زمان اعتبار ویزای خود می تواند در نیوزیلند اقامت داشته باشد

قابل توجه دانش آموزان

مدارس در نیوزیلند به دو دسته دولتی و خصوصی تقسیم می شوند که شرایط متفاوتی برای پذیرش دانش آموزان خارجی دارند.

تمامی مدارس دولتی در نیوزیلند از طرف دولت حمایت مالی می شوند. یعنی تأمین بودجه آنها برعهده دولت نیوزیلند است. این مدارس طبق قوانین، باید ابتدا ثبت نام افراد بومی را تکمیل کرده و در صورت اینکه ظرفیت خالی داشته باشند، می توانند دانش آموزان بین المللی  را هم ثبت نام کنند. شایان ذکر است که  دانش آموزان بین المللی باید برای تحصیل در این مدارس، شهریه کامل بپردازند.

مدارس خصوصی نیوزلند بودجه خود را از ثبت نام دانش آموزان تأمین می کنند و محدودیتی برای ثبت نام دانش آموزان خارجی ندارند. این مدارس به تعداد مساوی دانشجوی خارجی و دانشجوی بومی ثبت نام می کنند.

گاردین یا قیم

اگر متقاضی تحصیل در نیوزلند دانش آموزی در پایه ابتدایی اول تا هشتم است و کمتر از ۱۳ سال سن دارد، به تنهایی اجازه تحصیل در نیوزلند را ندارد و باید قیم داشته باشد. همراهی قیم در پرونده های دانش آموزان زیر ۱۳ سال اجباری است.

دوره های آموزشی زیر ۹ ماه

اگر قصد تحصیل در نیوزلند را دارید و دوره آموزشی مورد نظر شما کمتر از ۹ ماه به طول می انجامد، به مدارک زیر نیاز دارید:

  • به ازای هر ماه زندگی مبلغ ۱۰۰۰ دلار نیوزلند
  • به ازای هر ماه شهریه خوابگاه ۴۰۰ دلار نیوزلند
  • رسید یا نامه پرداخت شهریه دانشگاه و خوابگاه

دوره های آموزشی بالای ۹ ماه

  • به ازای هر ماه زندگی ۱۰۰۰ دلار نیوزلند
  • توانایی مالی لازم برای شهریه دانشگاه (که با ارائه مدارک مالی به صورت پول نقد، حساب بانکی و یا کارت اعتباری مشخص می شود)

ویزای همراه

متقاضیان تحصیل در نیوزلند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه های این کشور و اخذ ویزای دانشجویی نیوزلند می توانند برای همسرشان، درخواست ویزای همراه ارائه کنند تا در طول دوران تحصیل دانشجو در نیوزلند همسر او هم بتواند در این کشور اقامت داشته باشد. والدین دانشجو هم می توانند با اخذ ویزای توریستی، برای دیدن فرزند خود به نیوزلند سفر کنند.

کار دانشجویی در نیوزلند

دانشجویان بین المللی در نیوزلند اجازه کار دانشجویی دارند. آنها می توانند در طول هفته حداکثر ۲۰ ساعت کار کنند. در روزهای کریسمس و تعطیلات، آنها اجازه کار نامحدود و تمام وقت دارند. البته آنها فقط می توانند در فرصت های شغلی دانشجویی، مشغول به کار شوند. رعایت قوانین مربوط به کار دانشجویی در نیوزلند از سوی دانشجویان بین المللی، اهمیت زیادی دارد و بی توجهی به آنها می تواند باعث دیپورت شدن دانشجو شود.

کار در نیوزلند

برخلاف برخی از کشورها که به دانش آموختگان خارجی مؤسسات آموزش عالی خود، اجازه اقامت و فرصتی برای کاریابی پس از پایان تحصیل می دهند؛ اقامت در نیوزلند و کاردر این کشور پس از پایان تحصیل در نیوزلند به دریافت ویزای کار نیوزلند نیاز دارد.

آدرس و شماره تماس سفارت نیوزلند

آدرس: خیابان پاسداران شمالی – ‏خیابان موحدی دانش – ‏خیابان گلستان ‏شمالی (شهید قاسمی) – ‏کوچه سوسن – کوچه ‏پارک دوم – پلاک ۱‏

تلفن: ۲۶۱۲۲۱۷۵

تماس با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر):
۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۱۰     ۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۷۷     ۰۲۱-۸۸۰۳۷۸۶۳
"مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"

در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *