تحصیل در چین

تحصیل در چینارسال در تلگرام

تحصیل در چین

دانشگاه های مدرن در چین در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم تاسیس شده اند ولی سابقه آموزش در چین به قرن هفتم میلادی باز می گردد. امروزه  جمعیت رو به رشد کشور چین باعث ایجاد یک جامعه دانشجویی عظیم شده و هم اکنون بیش از شش میلیون نفر در 2000 کالج و دانشگاه مشغول به تحصیل در چین هستند. همچنین هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان بین المللی برای ادامه تحصیل در چین به این کشور سفر می کنند به طوری که در حال حاضر بیش از سیصد هزار دانشجو از سرتاسر جهان مشغول به تحصیل در چین می باشند. تعداد زیادی از رشته های تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه های چین به زبان انگلیسی ارائه می شود به همین دلیل برای تحصیل در چین ارائه مدرک زبان انگلیسی ضروری می باشد.

در سال 2012 میلادی چین در جایگاه پنجمین کشور مورد علاقه دانشجویان امریکایی قرار داشته است. در مقابل دانشجویان چینی بزرگترین جامعه دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در امریکا را تشکیل میدهند. وبسایت China.org.cn  یکی از منابع رسمی این کشور اعلام کرده که فقط در سال تحصیلی 2012 نزدیک به 320،000 دانشجو بین المللی چین را به عنوان مقصد تحصیلی خود انتخاب کرده اند. این رقم  رشد55،000  هزار نفری را نسبت به سال 2010  نشان میدهد.

دولت چین در نظر دارد این عدد را تا سال 2020 به حدود 500،000 هزار نفر یعنی نزدیک به نیم میلیون دانشجو بین الملی در سال برساند. از این رو برای دستیابی به این هدف اقدام به تخصیص بورسیه های متنوع تحصیلی به  50،000 دانشجوی بین المللی تا سال  2015 کرده است.

بورسیه های تحصیلی چین:

دولت چین به منظور تشویق دانشجویان بین المللی برای ادامه تحصیل در چین و افزایش بار علمی مراکز آموزش عالی، بورسیه های متنوعی را فراهم کرده است. برای مثال 1087 بورسیه تحصیلی در سال 2013 به دانشجویان 27 کشور اروپایی اعطا شد.

همکاران ما با امکان اخذ پذیرش و بورسیه های تحصیلی برای متقاضیان واجد شرایط تحصیل در چین در بیش از 50 دانشگاه ممتاز در 20 شهر چین (مورد تایید وزارت علوم ایران) آماده ارائه خدمات می باشند.
همکاران ما در شهرهای مختلف چین با تخصص و سالها تجربه در زمینه تحصیلات بین المللی به دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی، به طور مستقیم با دانشگاه ها در ارتباط هستند و فرآیند اخذ پذیرش تحصیلی چین و بورسیه های متنوع تحصیلی را برای متقاضیان تحصیل در چین فراهم می کنند.

همچنین گروه مشاوران امیدار با هدف اطلاع رسانی دقیق آماده ارائه خدمات مشاوره ای و تحصیلی می باشد:

  • سرعت در اخذ پذیرش
  • اطلاعات بروز در مورد بورسیه های تحصیلی
  • آشنایی کامل با موقعیت های تحصیلی و شغلی
  • ارائه خدمات در بدو ورود به چین

مقاطع تحصیلی در چین

مقطع طول دوره (سال) زبان تدریس پیش نیاز
کارشناسی 4-3 انگلیسی- چینی پیش دانشگاهی مرتبط (معدل 14)
کارشناسی ارشد 2-1 انگلیسی- چینی کارشناسی مرتبط (معدل 14)
دکترا 5-3 انگلیسی- چینی کارشناسی ارشد مرتبط (معدل 15) + خلاصه پروپوزال + 5.5  IELTS

تاریخ شروع کلاس ها:

در چین دانشگاه ها معمولا یک تاریخ مشخص برای ثبت نام و شروع کلاس ها دارند، این تاریخ  به شرح زیر است:

  • شهریور ماه -September Intake که  پایان خرداد هر سال آخرین زمان ارسال مدارک به دانشگاه برای ورودی شهریور است.
  • لازم به ذکر است که برای مقطع دکترا درخواست ها در طول سال پذیرفته میشود.

سوالات متداول درباره تحصیل در چین

آیا برای تحصیل در چین نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی است؟

خیر شما می توانید بدون ارائه مدرک زبان انگلیسی برای تحصیل در چین اقدام کنید و تعهد دهید تا قبل از آغاز ترم اول سطح زبان خود را تقویت کنید و در صورت تمایل دوره زبان انگلیسی 6 ماهه در کشور چین شرکت کنند و پس از آن تحصیلات رسمی خود را آغاز کنید.

تحصیل در چین در مقطع دکترا به زبان انگلیسی مقدور می باشد؟

تحصیل در چین در مقطع دکترا به زبان چینی تقریبا رایگان می باشد ولی در صورت تمایل برای تحصیل به زبان انگلیسی باید شهریه تحصیلی معادل 10 تا 15 میلیون تومان سالانه پرداخت نمایید.

برای اخذ پذیرش از دانشگاه های چین چه مدارکی لازم است؟

  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات
  • 2 توصیه نامه استاد (برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا)
  • مدرک زبان (در صورت وجود)
  • کپی پاسپورت
  • 3 قطعه عکس

آیا با ویزای دانشجویی چین اجازه کار نیز صادر می شود؟

خیر ویزای دانشجویی چین شامل اجازه کار برای دانشجویان نمی باشد ولی در صورت تمایل می توانید با انجام کارهایی مانند تور لیدری، مترجمی، راهنمای نمایشگاه های تجاری یا شرکت هایی که با ایران تجارت می کنند با دردسر کمتر درآمدی هم کسب کنید.

آیا امکان ادامه تحصیل در چین در رشته پزشکی وجود دارد ؟

بله با در دست داشتن مدرک دیپلم متوسطه و بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی در هنگام پذیرش می توانید در دوره های پزشکی، دندانپزشکی یا داروسازی شرکت نمایید شهریه تحصیلی در دوره های پزشکی در چین متناسب با دانشگاه و شهر محل تحصیل به صورت میانگین 6000 دلار در سال می باشد.

آیا امکان صدور ویزای همراه برای دانشجویان وجود دارد؟

بله پس از ثبت نام قطعی دانشجو و دریافت اجازه اقامت از اداره پلیس می توانید برای همسر و فرزندان خود تقاضای ویزای همراه نمایید.

سوال خود را در این قسمت مطرح کنید:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

36 پاسخ
  1. alighb1999
    alighb1999 says:

    سلام با تشکر از سایت خوبتون من 16سالمه و سال بعد میخواهم برای تحصیل به چین بروم سوال من اینه که اگه برم تو کالج چین ثبت نام کنم باید چه گریدی (چه کلاسی ) برم ایا باید مثل انگلستان دوباره اون سال تحصیلی رو که تو ایران گذروندمو بگذرونم یا میتونم برم کلاس بالاتر که همه سن های من هستنو بخونم؟؟
    اگه میشه جواب بدید خیلی مهمه اگه دو سال باشه هزینش زیاد میشه و نمیتونم برم
    ممنون

    پاسخ دادن
  2. فاطمه
    فاطمه says:

    سلام وقت بخیر
    مدتی است که فرم را ارسال کردم اما هنوز جوابی داده نشده، هربارهر تماس میگیرم ،فردی هستند که میگویند بعدا تماس گرفته شود یا شما درجلسه هستید و خود شما تماس میگیرید. متشکر میشوم اگر پاسخگوباشید

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام
      معذرت خواهی ما را بخاطر تاخیر در پاسخگویی بپذیرید.
      بخاطر تعداد کثیر فرم های دریافتی و تماس ها مجبوریم با این روند رسیدگی کنیم.
      در آینده نزدیک با افزایش تعداد کادرمون این مشکل رو برطرف میکنیم.

      پاسخ دادن
  3. زهرا
    زهرا says:

    سلام وقتتون بخیر
    من کارشناس پرستاری هستم
    و مدرک طب سوزنی مقدماتی از دانشگاه پیام نور رو دارم ، میخوام زبان چینی رو هم کامل یاد بگیرم و تو ازمون hsk شرکت کنم ، با وجود این شرایط میتونم تو چین دوره طب چینی که شامل (طب سوزنی ، ماساژ ، گیاه شناسی و.. ) هست رو بگذرونم ؟
    و شهریه رایگان هست یا خیر؟
    ممنون

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      در صورتی که مدرک زبان HSK بگیرید میتونید .
      شهریه های دوره های زبان چینی رایگان نیست اما در مقابل دوره های زبان انگلیسی پایین تره .

      موفق باشید

      پاسخ دادن
  4. Mohadeseh
    Mohadeseh says:

    سلام
    من لیسانس مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه ملی دارم و قصد دارم برای لیسانس مجدد و در رشته ی زبان چینی و یا مطالعات چین در کشور چین بورسیه بگیرم. ایا امکان گرفتن فول فاند برای من وجود داره یا خیر ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      برای مقطع کارشناسی خیر . حتی اگر زبان چینی بلد باشید فقط شهریتون رایگان میشه و دانشجو باید بتونه هزینه زندگی حداقل ماهی 500 دلار رو خودش پرداخت کنه.

      موفق باشید

      پاسخ دادن
  5. hooman
    hooman says:

    سلام ..من برای دکترا رشته میکروبیولوژی میخوام اقدام کنم 2 مقاله ISI و 4 تالیف دارم برا بورسیه کامل شانسی دارم؟…..باید زبان چینی حتما بلد باشیم؟…با تشکر

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      بله میتونید امیدوار باشید برای گرفتن بورس کامل .
      برای اطلاعات بیشتر میتونید با شماره های دفتر ما تماس بگیرید.

      موفق باشید

      پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      فرم مشاوره ها در صورتی که متقاضی واجد شرایط برای کشور درخواستی باشند، کمتر از 72 ساعت.
      اما فرم ها تخصصی هر کشور به هر حال تا 24 ساعت پاسخ مثبت یا منفی ارزیابی رو دریافت میکنید.

      موفق باشید

      پاسخ دادن
      • MAH
        MAH says:

        ببخشید 72 ساعت از فرم مشاوره من گذشته. عدم پاسخ به این معناست که واجد شرایط نیستم. درسته؟ امکانش هست از طریق ایمیل علت رو پاسخ دهند یا راهنمایی کنند که کدام کشور برای شرایط من مناسب تر است؟ من در فرم کشور چین یا کره رو انتخاب کردم اما آیا در کشوری دیگر مثل مالزی واجد شرایط هستم یا خیر!

        پاسخ دادن
  6. نازنین
    نازنین says:

    سلام.من میخوام بدونم واقعا دوره کالج برای پزشکی هست در چین یا نه؟و اینکه شما فرستادین برای کالج پزشکی در چین؟

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      بله دوره پیش پزشکی (کالج) برای رشته پزشکی عمومی هستش و در بهمن ماه شروع خواهد شد.

      برای اطلاعات بیشتر با شماره های دفتر تماس بگیرید.

      موفق باشید

      پاسخ دادن
  7. المیرا
    المیرا says:

    سلام،من دندان روسیه اقدام کرده بودم ولی بخاطر تمام شدن ظرفیت پذیرشم درست نشد،میخام برای مهرماه سال آینده پذیرش دندان چین بگیرم زمان تحویل مدارک ازکی هست که دوباره ظرفیت چین پرنشه؟مدارک لازم چی بیارم برای بستن قرارداد

    پاسخ دادن
  8. باران
    باران says:

    سلام مدرك تأفل دارمً كارشناسي پرستاري دارمً با يه سال سابقه كار كدوم كشور ميتونم واسه ارشد اقدام كنم به نحوي كه بورسيه كامل بشم و بعد از پايان تحصيلات امكان داشته باشه كه بتونم همونجا بمونم و كار كنم كدوم كشور اين شرايط رو داره؟ممنون ميشم

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      برای رشته های زیر مجموعه پزشکی اکثر دانشگاهها شهریه دارند و از دانشجوی خارجی شهریه میگیرند .
      حداقل من جایی رو براتون سراغ ندارم که بورسیه بده.

      موفق باشید

      پاسخ دادن
  9. باران
    باران says:

    سلام من مدرك تأفل دارمً كارشناسي پرستاري هستم با يكسال سابقه كار تو بيمارستان تو دوران دبيرستان هم دوسال شانگهاي چين زندگي كردم ميتونم براي گرفتن بورسيه كامل مقطع ارشد اقدام كنم امكان پذيرش با شرايطم به چه شكلي است؟

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      برای بورس کامل در مقطع ارشد، مدرک زبان چینی لازم دارید.
      با ایلتس میتونید دانشگاه زبان انگلیسی اقدام کنید با شهریه پایین ولی بورس، خیر.

      موفق باشید

      پاسخ دادن
  10. فاطمه حجازیان
    فاطمه حجازیان says:

    سلام خسته نباشید. میخواستم بدونم برای تحصیل در مقطع دکتری اموزش زبان احتمال هست که بتونم بورس کامل بگیرم. معدل ارشدم16.59یک کتاب که اسم دوم هست دارم بهمراه دو مقاله که اسم اول هستم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      در رشته آموزش زبان خیر .
      اما در رشته های همچون زبان شناسی، تاریخ هنر و .. میتونید، اگر مقاله ISI معتبر داشته باشید .
      موفق باشید

      پاسخ دادن
  11. سامان
    سامان says:

    سلام
    بنده علاقه دارم تو چین برای مفطع کارشناسی تو یکی از رشته های مدیریت گردشگری، جامعه شناسی، مددکاری اجتماعی ادامه تحصیل بدم.
    به دلیل این که دیپلمم کار و دانش بود دوره پیش دانشگاهی را نگذروندم، ولی فوق دیپلم رشته مدیریت گردشگری رو از دانشگاه علمی کاربردی با معدل 17.55 دارم.
    سوالم اینه که با این شرایط چجوری میتونم تو یککی از دانشگاه های مورد تایید ایران ادامه تحصیل بدم ؟ آیلتس 6 هم دارم و معاف از خدمت هستم.
    با تشکر.

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      میتونید فوق دیپلمتون رو جایگزین پیش دانشگاهی کنید و برای پذیرش اقدام کنید.
      در صورت تمایل برای اطلاع بیشتر از شرایط میتونید با دفتر ما تماس بگیرید.

      موفق باشید

      پاسخ دادن
  12. .
    . says:

    سلام میخواستم بدونم شما اطلاعاتی درمورد بورس تخصص پزشکی دارید؟
    اصلا چه دانشگاه هایی مورد قبول هست و آزمون ورودی اون به چه شکل هست؟

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      تحصیل رایگان در چین با داشتن یکی از شرایط زیر امکان پذیر است:
      1. در صورت دریافت بورسیه های دولتی
      2. در صورت تسلط به زبان چینی
      3. اکثرا در مقاطع دکترا با دریافت بورس از دانشگاه

      موفق باشید

      پاسخ دادن
  13. نعمت الله یلمه
    نعمت الله یلمه says:

    سلام
    یکی از دوستانم در چین یک کمپانی داره
    در شهر چینداهو
    میخاستم بدونم که آیا در اونجا هم دانشگاهی هیت یا خیر.
    من مدرک زبان ندارم ولی زبان رو خیلی خوب یاد گرفتم، آیا تحصیل در چین نیاز به مدرک زبان دارد

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      بله . شما میتونید برای اموزش زبان چینی اقدام کنید.
      برای اینکه بتونید در چین اقامت داشته باشید، موسسه میتونه براتون از طرق مختلف ویزا بگیره
      برای اطلاعات بیشتر میتونید با مشاوران ما تماس بگیرید.
      موفق باشید

      پاسخ دادن