تحصیل در هند

تحصیل در هندارسال در تلگرام

تحصیل در هند

آنچه که دنیا از دیرباز شاهد آن بوده است، تعداد انبوه دانشجویان هندی است، که برای  ادامه تحصیل به کشورهایی چون امریکا و انگلستان سفر میکنند. اما با توجه میزان استقبال دانشجویان آسیایی  و بعضاٌ اروپایی در سالهای اخیر برای ادامه تحصیل در هند ، این کشور به یکی از مقاصد جذاب تحصیلات بین الملل در جهان مبدل شده است.

دانشگاه های هند

دوره های پزشکی و دندان پزشکی در هند

جمعیت روز افزون هند (دومین کشور پر جمعیت بعد از چین)، اقتصاد سریع و رو برشد و افزایش تعداد کالج ها و دانشگاه های با سطح استانداردهای بین المللی باعث آن شده که این کشور سالانه میزبان تعداد زیادی دانشجوی بین المللی از سر تاسر دنیا باشد. از جمله مزایای تحصیل در هند را میتوانیم در زیر با هم بررسی کنیم:

  • اعتبار بالای آموزشی مراکز علمی و دانشگاهی در سطوح بین المللی
  • شهریه های نسبتاٌ پایین
  • هزینه زندگی مناسب
  • تدریس دانشگاهی به زبان انگلیسی
  • تنوع در انتخاب رشته و عدم نیاز به مدرک زبان
  • گوناگونی فرهنگ ها، ادیان و سنت ها (تجربه زندگی دانشجویی متفاوت ) و …..

 

مقاطع تحصیلی مختلف در هندوستان -رشته های پزشکی

مقطع

طول دوره (سال) زبان تدریس پیش نیاز

لیسانس داروسازی

4 انگلیسی

پیش دانشگاهی- (تجربی یا ریاضی)

دکترای داروسازی

6 انگلیسی پیش دانشگاهی- (تجربی یا ریاضی)
دکترای دندان پزشکی 5 انگلیسی

پیش دانشگاهی- (تجربی )

دکترای عمومی 5/5 انگلیسی

پیش دانشگاهی- (تجربی )

مقاطع تحصیلی مختلف در هندوستان – رشته های غیر پزشکی

مقطع طول دوره (سال) زبان تدریس پیش نیاز
کارشناسی 4-3 انگلیسی پیش دانشگاهی مرتبط (معدل 14)
کارشناسی ارشد 2-1 انگلیسی کارشناسی مرتبط (معدل 14)
دکترا 5-4 انگلیسی کارشناسی ارشد مرتبط (معدل 15) + خلاصه پروپوزال

تاریخ شروع کلاس ها:
از آنجایی که بیشتر دانشگاه ها خصوصی میباشند، و فقط از نظر استاندارد آموزشی و محتوای امتحانات زیر نظر دانشگاه های مرکزی فعالیت میکنند. زمان شروع کلاس ها بسته به مدیریت دانشگاه ها  متفاوت است.

  • ثبت نام در دانشگاه های هند از فوریه (بهمن ماه) هر سال آغاز میشود و تا پایان تابستان ادامه دارد.
  • تاریخ شروع کلاس ها:    آگوست تا سپتامبر (مرداد / شهریور)

سیستم اخذ پذیرش در دانشگاه ها کاملاٌ بصورت اولویت مراجعه می باشد. این بدین معنی است که  دانشجویانی که زودتر اقدام به تحویل مدارک و رزرو صندلی خود در دانشگاه مقصد میکنند در اولویت هستند. دانشجویان خارجی که پس از اتمام زمان پذیرش و شروع کلاس ها اقدام میکنند ، فقط در صورت عدم تکمیل ظرفیت دانشگاه در آن رشته و آعاز ثبت نام برای امتحانات ترم اول شانس ثبت نام پیدا میکنند.

نکته:  به دانشجویان ایرانی که قصد ادامه تحصیل در هند بخصوص در رشته های  زیر مجموعه پزشکی را دارند، توصیه میشود که حداقل 5-4 ماه زودتر اقدام به اخذ پذیرش نمایند.

 

سوالات متداول درباره تحصیل در هند

آیا مدرک اخذ شده از ایران قابل تایید هند می باشد؟

بله کلیه مدارک دبیرستانی ودانشگاهی ایران که به تایید وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم رسیده باشد برای تحصیل در هند مورد تایید می باشد.

آیا برای تحصیل در هند ارائه مدرک زبان مانند آیلتس الزامی می باشد؟

خیر آشنایی نسبی با زبان انگلیسی و مدرک تایید گذراندن دوره زبان با ساعات مشخصی برای اخذ پذیرش از دانشگاه های هند کفایت می کند.

آیا ویزای دانشجویی هند شامل اجازه کار می شود؟

خیر کشور هند با جمعیت بیش از یک میلیارد نفر و نیاز به کار بیش از حد برای افراد بومی برای دانشجویان بین المللی اجازه کار صادر نمی کند.

مدارک لازم برای اخذ پذیرش از دانشگاه های هند چیست؟

  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات
  • مدرک زبان در صورت وجود
  • رزومه تحصیلی و توصیه نامه در صورت نیاز برای مقاطع ارشد و بالاتر
  • پاسپورت
  • عکس

آیا مدرک اخذ شده از هند مورد تایید کشورهای دیگر می باشد؟

از آنجایی که ایران تقریبا سخت ترین سیستم ارزشیابی مدارک خارج از کشور را دارد بنابراین مدارک اخذ شده از دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم قابل تایید برای بیشتر کشورهای دیگر می باشد.

شرایط بیمه درمانی در طول تحصیل در هند چگونه است؟

شما می توانید با پرداخت بهای بیمه در هند از مزایای خدمات درمانی در سول تحصیل خود بهره مند شوید.

آیا برای تحصیل در هند برای همسر دانشجو ویزای همراه صادر می شود؟

بله ولی فقط در مقطع دکترا می توانید برای همسر خود تقاضای ویزای همراه نمایید در غیر این صورت باید همسر شما نیز به صورت جداگانه در خواست ویزای تحصیلی ارائه دهد.

سوال خود را در این قسمت مطرح کنید:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

32 پاسخ
  1. محمدصادق
    محمدصادق says:

    سلام من دانشجوی رشته مهندسی مکانیک جامدات در مقطع کاردانی هستم میخواستم بدونم در کدوم دانشگاه هند میتونم ثبت نام کنم و شرایطش چیه ممنون

    پاسخ دادن
  2. setare
    setare says:

    سلام خسته نباشید ….میخواستم بدونم برای دوره های زبان در هند (از سطح مبتدی) باید اینجا دوره های زبان بگذرونیم و اینجا برای ورود نیاز به آزمون هست؟آیا اونجا رشته ی تحصیلی دانشگاهی زبان انگلیسی هم دارند یا همین دوره ها هست؟ با تشکر

    پاسخ دادن
  3. امیرحسین
    امیرحسین says:

    سلام
    رشته فیزیوتراپی در مقطع کارشناسی شهریه چقدر است؟کدام دانشگاها این رشته رو دارند؟ایا وزارت بهداشت قبول داره؟
    سپاس فراوان

    پاسخ دادن
  4. الی
    الی says:

    سلام،آیا دندانپزشکی هندموردتائیدایران است؟شرط سن ومعدل دارد یانه؟شهریه دندان هند چنده اون رو ترمی واریز میکنن یا کامل؟

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      در حال حاضر پذیرش رشته های پزشکی و دندان پزشکی برای اتباع خارجی امکان پذیر نیست.
      صرفا مقطع دارو سازی لیسانس و دکترا امکان پذیر است که برای امسال تکمیل شده است.

      موفق باشید

      پاسخ دادن
  5. مهدی رضایی
    مهدی رضایی says:

    سلام من دانشجوی کارشناسی نفت هستم یک سال دیگ درسم تموم میشه
    میخاستم بدونم دوره های ثبت نام کلاس زبان انگلیسی از سطح مبتدی چجوریه

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      دوره ها 6 ماه و 1 ساله هستند. در شهرهای پونا و بنگلور .
      در صورت تمایل برای اطلاع بیشتر از شرایط میتونید با دفتر ما تماس بگیرید.

      موفق باشید

      پاسخ دادن
  6. اسماعیل جمالی
    اسماعیل جمالی says:

    با سلام . چه رشته هایی را میتوان در دانشگاههای هند در مقطع دکترا خوند که با فوق لیسانس مدیریت بازرگانی -تجارت الکترونیک مرتبط باشد . و دوره دکترا چند سال به طول می انجامد و هزینه تقریبی آن همراه با اقامت چقدره؟ . و آیا موقع ورود به ایران باید آزمون داد یا اینکه مدرک فوق را وزارت علوم قبول میکنه. متشکرم

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      1. رشته های مدیریت, بازرگانی، تجارت و امور بین الملل
      2. دوره دکترا 4 الی 5 سال
      3. هزینه تقریبی تحصیل و زندگی به صورت میانگین سالانه 30 میلیون تومان
      4. بعد از تحصیل دوره تطبیقی در ایران ندارد.

      موفق باشید

      پاسخ دادن
  7. نيلوفر نامه
    نيلوفر نامه says:

    سلام من قصد دارم دكتراي ميكروبشناسي باليني بخونم و الان فوق ليسانس ميكروبيولوژي دارم ميخواستم بپرسم امكانش هست و اگه هست اين دوره چقدر طول ميكشه و تاييد وزارت بهداشت هست يا خير مرسي

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      بله میتونید . معدل ارشد بالای 15 + سطح زبان (ایلتس 6) .
      نکته: از آنجایی که لیست دانشگاههای مورد تایید وزارت بهداشت در سال 2017 جدید میباشد.
      اخذ پذیرش در دانشگاههای موجود در این لیست تقریبا با هزینه اروپا تفاوتی نمیکنه.
      به علاوه اینکه زمان تقریبیتون هم زیاده (استاد راهنما+ پذیرش + ویزا + 1 سال ) .پیشنهاد میکنم. کشور دیگه ای رو انتخاب کنید .

      موفق باشید

      پاسخ دادن