دندانپزشکی در هند

آخرین به روز رسانی: ۱۸ آبان ۱۳۹۷ 5,731 بار نمایش ۴۵ دیدگاه

دندانپزشکی در هند

تعداد متقاضیان تحصیل در رشته دندانپزشکی در هند در دهه اخیر شاهد افزایش چشمگیری بوده است و سالانه تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی برای تحصیل در هند در رشته های داروسازی و دندانپزشکی به این کشور سفر می کنند. در مطلب این هفته به بررسی دلایل محبوبیت دندانپزشکی در هند می پردازیم.

با در نظر گرفتن حجم بالای تقاضا برای تحصیل در رشته دندانپزشکی در خارج از کشور، متقاضیان ایرانی با انتخابهای متنوعی روبرو هستند. به صورت کلی برای تحصیل در رشته دندانپزشکی در کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا باید کیفیت های بالا به همراه عموماً هزینه گزاف برای تحصیل و زندگی در این کشورها داشته باشید، به علاوه این موارد باید برای قبولی در این کشورها در آزمون ورودی شرکت کرد که همین امر باعث چشم پوشی اکثر متقاضیان ایرانی از تحصیل در این کشورها می شود.

» مطلب مرتبط: تحصیل در هند

» مطلب مرتبط:  داروسازی در در هند

 

متقاضیان تحصیل در رشته دندانپزشکی که شرایط تحصیل در کشورهای اروپایی یا آمریکا و کانادا را دارا نیستند می توانند تحصیل در کشورهای آسیایی مانند هند، چین، فیلیپین و ارمنستان را مد نظر قرار دهند. هزینه مقرون به صرفه تحصیل و مخارج زندگی در کشورهای آسیای در کنار تحصیل در دانشگاه های معتبر و مورد تایید وزارت بهداشت و در نهایت نزدیکی به ایران برای رفت و آمد از دیگر مزایای انتخاب کشورهای آسیای برای ادامه تحصیل در رشته دندانپزشکی محسوب می شوند.

» مطلب مرتبط: مقایسه شرایط تحصیل پزشکی در کشورهای مختلف

 

شرایط تحصیل در رشته دندانپزشکی در هند

دندانپزشکی-در-هند

دوره دندانپزشکی در هند (BDS) یک دوره ۴٫۵ تا ۵٫۵ ساله است که در طی آن واحدهای درسی مانند جراحی دندان، آناتومی دندان، مواد دندانپزشکی و … تدریس می شوند و دانشجویان درانتها با گذراندن دوره کار آموزی فارغ التحصیل می شوند و می توانند به عنوان یک دندانپزشک فعالیت کنند.

دوره دندانپزشکی در هند شامل یک دوره ۲ ساله عمومی و یک دوره ۳ ساله تخصصی می باشد و در دوره عمومی واحدهای کلاسی و دانشگاهی مانند آناتومی دندان، پاتولوژی و مواد دندانپزشکی برای آماده سازی دانشجو تدریس می شود و در دوره تخصصی واحدهای اصلی مانند بیماریهای دهان و دندان، پروتز دندان و جراحی عمومی ارائه می شود. پس از اتمام موفقیت آمیز دوره ۵ ساله دانشجو باید در بیمارستان متعلق به دانشگاه خود، دوره ۱ ساله اینترنشیپ (کارآموزی) را سپری کند.

برای متقاضیان ایرانی تحصیل در رشته دندانپزشکی در هند چندین دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت ایران وجود دارند که عبارتند از: دانشگاه مانیپال، دانشگاه دهلی و دانشگاه بمبئی و …

با توجه به این موضوع که دانشگاه های هند به صورت خصوصی اداره می شوند هر دانشگاه برای پذیرش قوانین مختص به خود را دارد. به صورت کلی در بیشتر دانشگاه ها ۸۵ درصد ظرفیت به دانشجویان بومی اختصاص داده می شود و ۱۵ درصد باقیمانده به دانشجویان خارجی تعلق می گیرد که برای آنها پرداخت شهریه و هزینه کمک به دانشگاه الزامی می باشد. با در نظر گرفتن این موضوع و همچنین حجم بالای تقاضا برای دندانپزشکی در هند معمولاً اخذ پذیرش برای دانشجویان خارجی به صورت رقابتی شده که این امر باعث شده هزینه ثبت نام با نزدیک شدن به آخرین مهلت ثبت نام در هر سال افزایش پیدا کند.

به روز رسانی سال ۱۳۹۶: از سال تحصیلی ۲۰۱۷ به بعد برای ورود به رشته های پزشکی و دندانپزشکی در هند باید در آزمون ورودی NEET شرکت کنید که با توجه به ممنوعیت شرکت دانشجویان خارجی در این آزمون، عملاً دیگر امکان تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی در هند برای متقاضیان ایرانی وجود ندارد.

مدارک لازم برای اخذ پذیرش دندانپزشکی در هند

دندانپزشکی-در-هند

  • کپی صفحات پاسپورت
  • کپی مدرک دیپلم و ریز نمرات
  • کپی ترجمه انگلیسی مدرک دیپلم و ریزنمرات (تایید دادگستری، وزارت امورخارجه و سفارت هند)
  • کپی مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات
  • کپی ترجمه انگلیسی مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات (تایید دادگستری، وزارت امورخارجه و سفارت هند)
  • فیش پرداخت دریافت Eligibility Letter از دانشگاه هند
  • ۲ قطعه عکس ۳×۴

با دریافت و ثبت این مدارک در دانشگاه هند Eligibility Letter اخذ شده و برای دانشجو در ایران ارسال می شود تا با مراجعه به سفارت هند و ارائه Eligibility Letter مراحل اخذ ویزا آغاز شود.

نکته مهم: برای پذیرش در رشته دندانپزشکی در هند دانشجو باید پیش دانشگاهی علوم تجربی داشته باشد و نمره دروس تخصصی (شیمی، فیزیک و زیست شناسی) متقاضی در سال آخر متوسطه یا پیش دانشگاهی کمتر از ۵۰% ( کمتر از ۱۰ ) نباشد.

∗ در صورت دارا بودن دیپلم ریاضی در صورت تغییر رشته و اخذ پیش دانشگاهی علوم تجربی تحصیل در رشته پزشکی بلا مانع است.

» فرم متقاضیان تحصیل علوم پزشکی



ارتباط با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر)
۸۸۸۸۳۶۵۳ - ۸۶۰۸۶۵۸۰ - ۸۶۰۸۶۷۲۴
"ملاقات و مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"


در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


همچنین می توانید در پایین همین صفحه سوالات خود را از مشاور بپرسید.


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

  1. جواد صالحی گفت:

    در کدام کشور میشود برای تحصیل در رشته پزشکی یا دندان پزشکی رفت و هزینه سالیانه یا کل تحصیل چقدر هست ؟ سپاس

    1. سلام
      شرایط هزینه ها در هر کشور بسته به کشورش متفاوته، برای اطلاع از شرایط کشور های مختلف به لینک زیر مراجعه کنید:
      مقایسه تحصیلات پزشکی

      1. شعیب گفت:

        سلام بعد میخواهم ازکلاس ۱۳شروع کنم الی دوره لیسانس فارغ تحصیل شوم چقدر هزینه دارد در یک سال اگر در دانشگاه خوبی باشد

        1. سلام
          کلاس ۱۳ ندارین متاسفانه.
          منظورتون چیه ؟

  2. ‌بیژن گفت:

    با سلام. بنده دیپلم تجربی دارم ولی متاسفانه معدل و ریز نمرات دیپلم و پیش خوبی ندارم و به حد نصاب نمیرسه. ضمنا دارای مدرک کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری با معدل ١۶ هستم. میخاستم بدونم آیا با مدرک ارشد میشه اقدام به پذیرش دندانپزشکی در چین کنم یا خیر؟ ممنون اگه ج بدید

    1. مشاور گفت:

      سلام
      ملاک ورود به رشته های پزشکی و دندان فقط دیپلم و پیش دانشگاهی است.
      برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های دفتر ما تماس بگیرید.

نمایش بیشتر ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *