مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

۰۱ مهر ۱۳۹۴ 46 بار نمایش بدون دیدگاه

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

برای افرادی که به دنبال سرمایه گذاری در یک کشور مناسب با هدف اخذ اقامت دائم هستند، مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با در نظر گرفتن قوانین و مقررارت کشور استرالیا یکی از ایده آل ترین مقاصد در دنیا می باشد. در حال حاضر بیش از ۱۸۰۰۰ شرکت خارجی در استرالیا مشغول به فعالیت هستند که این آمار میتواند گواه خوبی برای شرایط خوب سرمایه گذاری در استرالیا باشد. ( بر اساس آمار منتشرشده از سوی بانک جهانی در سال ۲۰۱۳، استرالیا از نظر سهولت در راه اندازی یک تجارت در رتبه دوم قرار گرفته است.)

» مطلب مرتبط: مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری دارای یک ویزای موقت ۴ ساله می باشد و شامل همسر و فرزندان متقاضی نیز می شود که متقاضی پس از پایان ۴ سال و انجام تمام تعهدات تعیین شده می تواند برای ویزای دائم درخواست نماید. همچنین در صورت اینکه در پایان مهلت ۴ ساله نتواند تعهدات خود را اجرا کند و نیازمند زمان بیشتر باشد این ویزا برای مدت ۲ سال دیگر قابل تمدید می باشد. اقدام برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری ابتدا از طریق یکی از استانهای استرالیا و سپس با تاییدیه استرالیا امکان پذیر می باشد. با دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا فرد متقاضی متعهد می شود تا زمان دریافت ویزای دائمی در استان مربوطه زندگی کند و تجارت خود را در همان استان راه اندازی کرده و در روند مدیریتی آن حضور مستمر داشته باشد.

شرایط لازم برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری:

  • سن متقاضی کمتر از ۵۵ سال باشد.
  • دریافت حداقل ۶۵ امتیاز در سیستم امتیاز بندی
  • دریافت تاییدیه از یک استان استرالیا
  • فروش و گردش مالی حداقل یک میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومان در سال
  • حداقل ۳۰ درصد سهام در یک یا دو تجارت
  • حداقل ۲ سال سابقه مدیریتی در تجارت های اعلام شده
  • حداقل ۲ میلیارد سرمایه شامل ملک، تجارت و حساب بانکی

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری:

  • مدرک ترجمه شده شناسنامه
  • کپی برابر اصل پاسپورت
  • مدرک ترجمه شده کارت پایان خدمت یا معافی
  • مدرک ترجمه سند ازدواج
  • اساسنامه و مدرک ثبت شرکت یا مجوز کسب
  • روزنامه رسمی به همراه تغییرات شرکت
  • صورتهای مالی ۲ سال گذشته
  • گواهی از بانک برای حساب بانکی بلند مدت
  • چارت سازمانی
  • مالیات های پرداخت شده
  • لیست بیمه
موارد امتیاز آور امتیاز
سن ۱۸ تا ۲۴ سال ۲۰
۲۵ تا ۳۲ سال ۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال ۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال ۲۰
۴۵ تا ۵۴ سال ۱۵
مدرک زبان IELTS حداقل نمره ۵ در هر مهارت امتحان IELTS ۵
حداقل نمره ۷ در هر مهارت امتحان IELTS ۱۰
مدارک دانشگاهی داشتن حداقل مدرک لیسانس ۵
داشتن مدرک لیسانس در علوم و تکنولوژی و یا بیزینس ۱۰
سابقه مدیریتی و مالکیت تجارت داشتن حداقل ۴ سال سابقه مدیریتی و مالکیت ۱۰
داشتن حداقل ۷ سال سابقه مدیریتی و مالکیت ۱۵
ارزش کل دارایی های شخصی و مربوط به بیزینس (مجموع دارایی های خود و همسر) ۲ میلیارد تومان ۵
۳ میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومان ۱۵
۴ و نیم میلیارد تومان ۲۵
۵ میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومان ۳۵
گردش مالی تجارت فرد متقاضی در یکسال اخیر (شامل میزان درآمد و هزینه و یا بطور کلی فروش آن تجارت) ۱ میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومان ۵
۲ میلیارد و نیم میلیون تومان ۱۵
۳ میلیارد و هفتصد و پنجاه میلیون تومان ۲۵
۵ میلیارد تومان ۳۵
نوآوری علامت ثبت شده مرتبط با تجارت ۱۰
اختراع ثبت شده و استفاده انحصاری آن مرتبط با تجارت ۱۵
مدارک مربوط به صادرات کالاهای تجارت فرد متقاضی ۱۵
شرکت های با رشد سریع ۱۰
امتیاز ارائه شده توسط ایالت ۱۰

هزینه مربوط به ویزای سرمایه گذاری در استرالیا:

موارد مبلغ
هزینه قانونی فرد متقاضی ۴۰۶۵ $
هزینه قانونی هر یک از وابستگان پرونده بالای ۱۸ سال ۲۰۳۵ $
هزینه قانونی هر یک از وابستگان پرونده زیر ۱۸ سال ۱۰۱۵ $
هزینه زبان فرد متقاضی ۸۵۲۰ $
هزینه زبان هر یک از افراد داخل پرونده و بالای ۱۸ سال ۴۲۵۰ $



ارتباط با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر)
۸۸۸۸۳۶۵۳ - ۸۶۰۸۶۵۸۰ - ۸۶۰۸۶۷۲۴
"ملاقات و مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"


در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


همچنین می توانید در پایین همین صفحه سوالات خود را از مشاور بپرسید.


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *