تحصیل در استرالیا

آخرین به روز رسانی: ۱۷ آبان ۱۳۹۷ 405 بار نمایش بدون دیدگاه

تحصیل در استرالیا

با توجه سیاست های تشویقی دولت، داشتن دانشگاههای برتر  و سطح زندگی و رفاه اجتماعی بالای استرالیا ، میتوانیم به جرات کشور استرالیا را یکی از بهترین و مطلوبترین مقاصد تحصیلی و حرفه ای برای دانشجویان بین المللی  بدانیم. طبق آخرین آمار بدست آمده از سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD)  نزدیک به ۷ % از کل دانشجویان بین الملی مشغول به تحصیل در استرالیا میباشند. این کشور  بعد از امریکا و انگلستان در رتبه سوم ایستاده است. البته این آمار در مورد درصد دانشجویان بین المللی مشغول به تحصیل در دانشگاه های استرالیا به ۲۲% میرسد که بعد از لوکزامبورگ بیشترین درصد را دارد. از آنجایی که بعد از فروش ذغال سنگ و صنعت توریست ، دانشجویان بین الملی بیشترین نرخ ورود سرمایه به استرالیا را دارند، دانشگاههای استرالیا به بین المللی کردن جامعه دانشجویی اشتیاق بسیار زیادی نشان میدهند.

» مطلب مرتبط: هزینه تحصیل در استرالیا

تحصیل در استرالیا

محیط چند ملیتی و تنوع نژادی (ایرانیها، امریکایی ها، فرانسوی ها و… ) در استرالیا این امکان را به همه میدهد که بتوانند جامعه مردم کشور خود را در استرالیا داشته باشند. اگرچه دانشجویان همیشه میتوانند با تلفیق فرهنگ خود و فرهنگ استرالیایی به بهترین نحو ممکن از فضای دوستانه و جهانی برای ارتقا توانایی ها و مهارت های شخصی خود استفاده کنند.

نکته ای که دانشجویان باید بدان توجه داشته باشند این است که اکثر دانشگاههای استرالیا هزینه اندکی بابت فرم مقدماتی ثبت نام (Application fees)  دریافت میکنند. این مبلغ بابت بررسی مدارک متقاضی ، استعلامات مورد نیاز و تایید احراز صلاحیت علمی دانشجو میباشد و هیچ گونه ضمانت پذیرش نیست و این مبلغ قابل برگشت نخواهد بود.

 

 

 

مقاطع تحصیلی مختلف در استرالیا

مقطع طول دوره (سال) زبان تدریس پیش نیاز
کارشناسی ۴-۳ انگلیسی پیش دانشگاهی (معدل ۱۵) + ۶٫۵ IELTS
کارشناسی ارشد ۲ انگلیسی کارشناسی مرتبط (معدل ۱۵) + ۶ IELTS
دکترا ۴-۳ انگلیسی کارشناسی ارشد مرتبط (معدل ۱۶) +   خلاصه پروپوزال + ۷ IELTS

تاریخ شروع کلاس ها

در استرالیا دانشگاه ها معمولا یک تاریخ مشخص برای ثبت نام و شروع کلاس ها دارند، این تاریخ  به شرح زیر میباشد:

  • شهریور ماه -October Intake که  پایان خرداد هر سال آخرین زمان ارسال مدارک به دانشگاه برای ورودی شهریور است.

هزینه تحصیل در استرالیا

تصور اینکه استرالیا کشوری ارزان برای ادامه تحصیل شماست، کاملا اشتباه است. هزینه تحصیل در استرالیا و همچنین هزینه های زندگی در این کشور برابر با کشورهایی چون امریکا و انگلستان است. آنچه که تحصیل در استرالیا را نسبت به کشورهایی ذکر شده متمایز میکند ، سیاست های  اشتغال و جذب متخصصین خارجی بعد از تحصیل آنهاست. به زبان ساده یعنی اینکه اگر شما قصد اشتغال و یا اقامت دائم در کشور قصد خود را دارید، به طور قطع استرالیا برای سرمایه گذاری بر روی آینده خود و یا فرزندانتان از بهترین گزینه ها است.

هزینه زندگی در استرالیا برای دانشجویان به صورت زیر میباشد:

متوسط هزینه زندگی دانشجوی مجرد

۱،۵۰۰ دلار در ماه

متوسط هزینه زندگی دانشجوی متاهل

۲،۱۰۰ دلار در ماه

متوسط هزینه زندگی دانشجوی متاهل بهمراه یک فرزند

۲،۴۰۰ دلار در ماه

هزینه تحصیل در استرالیا

مدارس دولتی

 ۵،۰۰۰    تا ۱۸،۰۰۰   دلار در سال

مدارس خصوصی

۱۷،۰۰۰   تا ۶۰،۰۰۰  دلار در سال

 پیش دانشگاهی (۱ تا ۲ ساله)

۱۴،۰۰۰ تا ۳۰،۰۰۰   دلار در سال

دوره های کارشناسی (۲٫۵ تا ۵ ساله)

۱۴،۰۰۰ تا ۳۵،۰۰۰   دلار در سال

دوره های کارشناسی ارشد (۱ تا ۳ ساله)

۱۴،۰۰۰ تا ۳۵،۰۰۰   دلار در سال

دوره های دکترا (۲٫۵ تا ۵ ساله)

۱۴،۰۰۰ تا ۳۵،۰۰۰   دلار در سال

دوره های پزشکی و دندان پزشکی (۴ تا ۷ ساله)

۳۵،۰۰۰ تا ۶۰،۰۰۰ دلار در سال

دوره های آموزش زبان

از ۳۰۰ دلار در هفته

بیمه دانشجویی استرالیا –OSHC  (الزامی)

دانشجوی مجرد سالانه ۳۷۴ دلار

 برای یک خانواده سالانه ۷۴۸ دلار

* هزینه ها بر طبق دلار استرالیا محسوب شده است

نکته: دانشجویانی که بنا به رشته تحصیلی خود نیاز به استفاده از امکانات آموزشی اختصاصی زیر را دارند، میباستی در برخی دانشگاهه ها این هزینه ها را جدا از شهریه پرداخت نمایند:

  • آزمایشگاه
  • امکانات ورزشی و گردشگری
  • تجهیزات لازم (در رشته های معماری و عکاسی)
  • خرید نوشت افزار عمومی مورد نیاز و کتب درسی

سوالات متداول درباره تحصیل در استرالیا

آیا ویزای دانشجویی استرالیا شامل اجازه کار می شود؟

بله، دانشجویان بین المللی پس از اخذ ویزای دانشجویی استرالیا می توانند برای اجازه کار تا ۲۰ ساعت در هفته و به صورت تمام وقت در تعطیلات اقدام کنند.

 

آیا برای تحصیل در استرالیا مدرک زبان مورد نیاز است؟

بله برای تحصیل در استرالیا در مقاطع کارشناسی و بالاتر نیاز به ارائه مدرک آیلتس دارید و در صورت عدم کسب نمره لازم می توانید با رزرو جایگاه خود در رشته مورد نظر، ابتدا در دوره های متنوع زبان انگلیسی در استرالیا شرکت کنید و پس از کسب حد نصاب مورد نیاز تحصیلات خود را به صورت رسمی آغاز نمایید.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیا چیست؟

  • ترجمه مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات
  • مدرک زبان
  • پاسپورت
  • سابقه کار در صورت وجود

 

برای تحصیل در استرالیا چه مسائلی را باید در نظر گرفت؟

موارد متعددی وجود دارند که در پروسه اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیا تاثیر دارند مانند:

  • معدل کسب شده در دوره های تحصیلی قبل
  • نوع دانشگاه و محل تحصیل گذشته
  • دانشگاه و رشته انتخابی در استرالیا
  • فاصله بین فراغت از تحصیل و اقدام برای ادامه تحصیل
  • توان مالی برای هزینه های تحصیلی

 

آیا مدرک تحصیلی اخذ شده از ایران در استرالیا معتبر می باشد؟

بسیاری از دانشگاه های استرالیا مدرک کارشناسی اخذ شده از دانشگاه های غیر دولتی و مراکز غیرانتفاعی را کافی نمی دانند و متقاضیان تحصیل در استرالیا در مقطع کارشناسی ارشد می توانند در دوره های تکمیلی ۱ تا ۲ ساله شرکت کنند و مدرک کارشناسی استرالیا را اخذ کنند. برای مقطع دکترا دانشجویان می توانند با شرکت در دوره یک ساله کارشناسی یا کارشناسی ارشد تحقیقاتی خود را برای شرکت در دوره دکترا آماده نمایند.

 

مدرک مالی برای اخذ ویزای دانشجویی شامل چه مواردی می شود؟

برای ویزای دانشجویی مدارک مالی شامل هزینه ۱٫۵ سال تحصیل و ۱٫۵ سال زندگی در استرالیا (۱۸۰۰۰ دلار) و هزینه بلیت رفت و برگشت می شود که این مبلغ باید به مدت ۳ ماه قبل از ارائه گردش مالی به سفارت باید در حساب بانکی باقی بماند. در صورت پرداخت شهریه ترم اول به دانشگاه در هنگام ثبت نام مقدار شهریه از هزینه ۱٫۵ سال تحصیل کسر می شود.

 

آیا امکان اخذ ویزای همراه برای همسر متقاضی وجود دارد؟

بله، شما می توانید برای همسر خود تقاضای ویزای همراه نمایید و با ویزای دانشجویی شما همسرتان می تواند در یک رشته تحصیلی ۳ ماهه ثبت نام کند و برای تحصیل به مدت بیش از ۳ ماه نیاز به اخذ ویزای دانشجویی جداگانه برای همسر می باشد. همچنین همسر شما اجازه کار تا ۲۰ ساعت در هفته خواهد داشت.

 



ارتباط با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر)
۸۸۸۸۳۶۵۳ - ۸۶۰۸۶۵۸۰ - ۸۶۰۸۶۷۲۴
"ملاقات و مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"


در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


همچنین می توانید در پایین همین صفحه سوالات خود را از مشاور بپرسید.


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *