مدارک و شرایط متقاضیان دریافت ارز تحصیلی

آخرین به روز رسانی: ۱۷ آبان ۱۳۹۷ 386 بار نمایش بدون دیدگاه

ارز دانشجویی

در این مطلب به بررسی شرایط و مدارک مورد نیاز متقاضیان دریافت ارز تحصیلی دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاههای معتبر خارج از کشور می پردازیم.

منبع: مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت

  • معتبر بودن دانشگاه از نظر وزارت بهداشت
  • دیپلم متوسطه در رشته علوم تجربی یا ریاضی- فیزیک
  • گواهی پایان دوره پیشدانشگاهی در رشته علوم تجربی یا ریاضی- فیزیک

تبصره ۱ : دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاههای معتبر مشروط ( در لیست دانشگاههای مورد تایید ۲۰۱۶ و قبل از آن) بایست دارای دیپلم متوسطه و گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی – سال تحصیلی ۱۷ در رشته های علوم تجربی یا ریاضی- فیزیک با مجموع میانگین معدل ۱۶ به بالا باشند به شرط اینکه هر یک از معدل ها کمتر از ۱۴ نباشد.

تبصره ۲ : جهت دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و بالاتر) ارائه مدرک دانشگاهی مقطع قبلی الزامیست.

» مطلب مرتبط: چگونگی دریافت ارز دانشجویی
  • تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت برای دانشجویان ذکور یا برگه معافیت تحصیلی برای مشمولین
  • تصویر اقامت دانشجویی
  • تصویر کارت ملی
  • تصویر صفحه اول شناسنامه
  • تصویر صفحات اول و دوم گذرنامه
  • تبصره: در گذرنامه لازم است محل اقامت دانشجو در کشور ایران قید شده باشد
  • گواهی اشتغال به تحصیل ترم جاری با ذکر رشته تحصیلی و مقطع تحصیلی و طول دوره با تایید سفارت.

تبصره: دانشجویان میبایست گواهی اشتغال به تحصیل و گواهی شهریه و ریز نمرات و سایر مدارک خواسته شده خود را جهت تائید سفارت یا سرکنسولگری در “سامانه تاک وزارت امور خارجه” اسکن کرده و کد رهگیری دریافت کنند. سپس چند روز بعد مجدداً وارد سامانه تاک قسمت “بررسی صحت مدارک” شده، کد رهگیری و کد ملی خود را وارد نمایند. در صورتیکه سفارت گواهی را تائید کرده باشد تائید سفارت روی گواهی حک خواهد شد. با دریافت گواهی از سامانه تاک، وارد سایت مرکز خدمات آموزشی، سامانه تسهیلات ارزی و غیر ارزی شده و گواهی خود را بارگذاری نمایند.

  •  اسکن مدرک I2O -10 در خصوص دانشجویانی که در کشور آمریکا شاغل به تحصیل می باشند
  • گواهی کالج و ریز نمرات آن، برای دانشگاههایی که قبل از ورود به دانشگاه دارای دوره کالج میباشند


ارتباط با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر)
۸۸۸۸۳۶۵۳ - ۸۶۰۸۶۵۸۰ - ۸۶۰۸۶۷۲۴
"ملاقات و مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"


در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


همچنین می توانید در پایین همین صفحه سوالات خود را از مشاور بپرسید.


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *