تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریشارسال در تلگرام

تحصیل در اتریش

شرایط تحصیل در اتریش برای متقاضیان بین المللی به نسبت متفاوت است به نحوی که باید مدرک آخرین مقطع تحصیلی دانشجو با مدرک تحصیلی معادل آن دراتریش برابر بوده و همچنین برای ادامه تحصیل در مقطع مشابه در کشور مقصد مناسب باشد. همچنین شما باید تسلط کافی به زبان انگلیسی یا آلمانی بسته به زبان تدریس دوره تحصیلی مورد نظر را داشته باشید که میزان تسلط و نوع مدرک زبان مورد نیاز توسط دانشگاه مربوطه تعیین می شود.

تحصیل در اتریش

دانشگاه تکنولوژی وین – اتریش

دانشگاه های برتر اتریش

از جمله دانشگاه های برتر اتریش که دارای رتبه جهانی هستند می توانیم به :

  • دانشگاه وین University of Vienna با رتبه جهانی 156
  • دانشگاه تکنولوژی وین Vienna University of Technology با رتبه جهانی 246
  • دانشگاه اینزبروک Universität Innsbruck با رتبه جهانی 288 و حضور در 30 دانشگاه برتر دنیا از لحاظ تعداد دانشجویان بین المللی
  • و دانشگاه Karl-Franzens-Universität Graz که با نام دانشگاه گراتز نیز شناخته می شود و دارای رتبه جهانی 411 است اشاره کنیم.

در اتریش بیشتر رشته ها در مقطع کارشناسی به زبان آلمانی ارائه می شود و رشته های تحصیلی به زبان انگلیسی عمدتا در مقطع دکترا و در بعضی رشته ها در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می شوند. همکاران ما شما را در اخذ پذیرش از دانشگاه دلخواه و رشته های به زبان انگلیسی یاری خواهند کرد.

مقاطع تحصیلی مختلف در اتریش

مقطع طول دوره (سال) زبان تدریس پیش نیاز
کارشناسی 4-3 آلمانی پیش دانشگاهی+ قبولی در دانشگاه سراسری یا مدرک کاردانی
کارشناسی ارشد 2-1 آلمانی کارشناسی + B2 آلمانی
دکترا 3 انگلیسی – آلمانی کارشناسی ارشد + B2 آلمانی/ IELTS 6

نکته: برای متقاضیان ایرانی قبولی در کنکور سراسری یا فارغ التحصیلی از دانشگاه سراسری یا پیام نور لازمه ادامه تحصیل در اتریش است.

آخرین مهلت ثبت نام در دانشگاههای اتریش:

دانشگاههای اتریش در طول سال 2 ترم تحصیلی دارند که تا تاریخ های :

  • برای ترم تابستانی تا 1 فوريه (11 بهمن ماه )
  • و برای ترم زمستانی تا 1 سپتامبر (10 شهریور ماه ) مدارک تحصيلی دانشجويان خارجی را می پذيرند .

دانشجویان ایرانی برای تحصیل در اتریش در مقاصع مختلف همچون کارشناسی و یا کارشناسی ارشد باید به این نکته توجه داشته باشند که اخذ پذیرش بین 6 الی 8 هفته بطول می انجامد. بعد از اخذ پذیرش برای دریافت ویزا باید زمان بین 3 -4 ماه را در نظر داشته باشید.

 

سوالات متداول درباره تحصیل در اتریش

مدارک لازم برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش چیست؟

  • گواهی قبولی یا اشتغال به تحصیل در دانشگاه سراسری
  • برای مقطع کارشناسی: مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات
  • برای مقطع کارشناسی ارشد: مدرک دیپلم، پیش دانشگاهی و کارشناسی به همراه ریز نمرات
  • رزومه تحصیلی CV
  • پاسپورت
  •  شناسنامه
  •  عکس
  • مدارک زبان

برای تحصیل در اتریش ترجمه مدارک ثبت نام باید به تایید چه مراکزی برسد؟

ترجمه آلمانی یا انگلیسی مدارک باید ابتدا به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد سپس به سفارت اتریش برای تایید ارائه داده شوند. در نظر داشته باشید برای تایید مدارک در سفارت باید هزینه مربوطه پرداخت شود.

آیا برای درخواست اخذ پذیرش باید هزینه ای پرداخت کرد؟

خیر، دانشگاه های اتریش برای اخذ پذیرش هزینه ای ندارند و تنها هزینه مربوط به ترجمه و پست مدارک می باشد.

آخرین مهلت ارسال مدارک برای تحصیل در اتریش چه زمانی می باشد؟

  • برای ترم تابستان : اول فوریه
  • برای ترم زمستان: اول سپتامبر

آیا برای پذیرش در دانشگاه های اتریش نیاز به مدرک زبان آلمانی می باشد؟

زبان تدریس تا مقطع کارشناسی ارشد آلمانی می باشد و برای ورود به دانشگاه های اتریش نیاز به شرکت در آزمون EDP می باشد (در ایران برگزار نمی شود) به منظور اخذ پذیرش رسمی باید این آزمون را با موفقیت پشت سر بگذارید در غیر این صورت پذیرش غیر رسمی خواهید گرفت که به شما 2 سال فرصت می دهد که در دوره زبان شرکت کنید و سپس در آزمون شرکت کنید (تا 3 بار مجاز به شرکت در آزمون هستید و پس از آن پذیرش شما لغو می شود). همچنین اگر در ایران دوره زبان آلمانی را سپری کرده باشید فقط در آزمون EDP شرکت میکنید و مدرک آن را به دانشگاه ارائه می دهید. در انتها ممکن است در بعضی از دانشگاه ها پس از مصاحبه شفاهی دانشجو دیگر نیازی به شرکت در آزمون نباشد و به منزله قبولی در آزمون تلقی شود.

آیا برای دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در اتریش خوابگاه وجود دارد؟

معمولا در اکثر شهرهای اتریش، خوابگاه های دانشجویی با امکانات مناسب وجود دارد و میانگین اجاره ماهیانه آنها 200 تا 300 یورو می باشد.

آیا ویزای دانشجویی اتریش دارای اجازه کار نیز می باشد؟

خیر، ویزای دانشجویی شامل اجازه کار نمی شود اگرچه در صورت وجود درخواست از سوی یک کارفرما و یا به منظور کارآموزی می توان به صورت نیمه وقت و با سقف درآمد 340 یورو در ماه مشغول به کار شد.

آیا برای دانشجویان متاهل امکان اخذ ویزا برای همسر وجود دارد؟

بله، شما می توانید پس از اخذ پذیرش و ویزا برای همسرتان نیز درخواست الحاق به همسر یا دیدار همسر دهید. در این صورت همسر شما نیز اجازه تحصیل خواهد داشت.