ویزای دانشجویی اتریش

آخرین به روز رسانی: ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ 739 بدون دیدگاه

ویزای دانشجویی اتریش

شمایی که اکنون اینجا هستید و مشغول خواندن این مطلب، حتما پیش از این درباره شرایط تحصیل در اتریش اطلاعاتی که باید را کسب کرده اید و حالا فقط مانده یک موضوع؛ شرایط گرفتن ویزای دانشجویی اتریش که مجوز سفر به اتریش و اقامت در این کشور برای دانشجویان بین المللی محسوب می شود. با ما همراه باشید تا ببینیم دریافت ویزای دانشجویی اتریش به چه مدارکی نیاز دارد و چه مراحلی را باید برای گرفتن این ویزا طی کرد.

پذیرش دانشگاه

هزینه تحصیل در اتریش عاملی است که خیلی ها را از نقاط مختلف دنیا به انتخاب دانشگاه های اتریش برای تحصیل ترغیب می کند اما موضوعی که برخی ها را در همان ابتدای مسیر تحصیل در اتریش متوقف می کند شرایط خاص اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش است. پذیرش دانشگاه های اتریش  مهم ترین مدرکی است که برای دریافت ویزای دانشجویی اتریش به سفارت این کشور ارائه می شود.

زمان

نکته دیگری که برای دریافت ویزای دانشجویی اتریش باید در نظر گرفت، به زمان مربوط می شود. فرایند اخذ ویزای دانشجویی اتریش معمولا ۲ تا ۴ ماه به طول می انجامد. با توجه به زمان شروع کلاس های دانشگاه و همچنین زمانی که برای مستقر شدن در کشور اتریش مورد نیاز است، باید حتما طبق یک برنامه ریزی و زمانبندی حساب شده، فرایند اخذ پذیرش و ویزای دانشجویی اتریش را پیش برد تا دانشجو بتواند در زمان مقرر آماده حضور در اتریش و شروع دوره تحصیلی خود باشد.

» مطلب مرتبط: تحصیل در اتریش

ویزای Type D اتریش

دانشجویان بین المللی برای سفر به اتریش باید ویزای Type D دریافت کنند.

وقت قبلی سفارت

برای ارائه مدارک به سفارت اتریش باید از قبل زمان ملاقات رزرو کرد که این کار به صورت الکترونیکی و از طریق وبسایت سفارت اتریش امکان پذیر است.

ضمنا متقاضی باید شخصا برای گرفتن ویزای دانشجویی اتریش اقدام کند.

ترجمه مدارک

تمامی مدارک باید به زبان آلمانی یا انگلیسی ترجمه شده و به تأیید وزارت دادگستری و امور خارجه رسیده باشد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای دانشجویی اتریش

  • فرم تکمیل شده ویزای Type D با امضای متقاضی (این فرم را باید از سفارت اتریش دریافت و تکمیل کرد.)
  • ۶ قطعه عکس تمام رخ با زمینه سفید
  • پاسپورت با اعتبار بیش از ۶ ماه به همراه فتوکپی تمام صفحات
  • شناسنامه به همراه فتوکپی تمام صفحات
  • گواهی عدم سوء پیشینه و ترجمه آن با تأیید وزارت امور خارجه (گواهی عدم سوء پیشینه به مدت یک ماه معتبر است و باید قبل از اتمام اعتبار یک ماهه آن، ترجمه شود. ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه هم سه ماه اعتبار دارد.)
  • پذیرش از دانشگاه های اتریش (گواهی ای که دانشگاه مورد نظر متقاضی در اتریش برای او ارسال کرده است و زمان حضور در دانشگاه در آن مشخص است.)
  • تأییدیه اجاره مسکن در اتریش

متقاضی دریافت ویزای دانشجویی اتریش باید با استفاده از وبسایت های اینترنتی یا از راه های دیگر، خوابگاه یا خانه ای در اتریش اجاره کرده و تأییدیه پرداخت اجاره بهای آن را به سفارت ارائه کنند. گزینه دیگر برای آنها که دوست یا آشنایی در اتریش دارند، ارائه اظهارنامه ای از آنان است که نشان می دهد متقاضی اجازه سکونت در خانه آنها را به مدت ۲ تا ۴ ماه دارد.

  • بیمه نامه برای ۳ ماه
  • تأییدیه مالی گردش حساب از بانک (بهتر است در چند ماه منتهی به زمان ارائه مدارک به سفارت، با حساب بانکی موردنظرتان مرتبا کار کرده و به آن واریز و از آن برداشت صورت بگیرد)
  • تعهدنامه تأمین مخارج دانشجو توسط یکی از والدین
  • سند ازدواج یا طلاق
  • کپی بلیط سفر به اتریش
  • هزینه صدور ویزا ( برای صدور ویزا باید ۱۰۰ یورو به سفارت اتریش پرداخت کرد.)
  • بنا بر قانون جدید از ۲۰۱۴ به بعد تمام متقاضیان باید آزمایش بیومتریک ارائه دهند ( اثر انگشت هر ۱۰ انگشت)

نکات مهم:

  • بهتر است متقاضی علاوه بر نسخه ای از کپی مدارک که به سفارت اتریش ارائه می کند، یک کپی هم برای خود تهیه کند.
  • حتما قبل از ارائه مدارک به سفارت، از کامل بودن آنها باید اطمینان پیدا کرد. در صورت وجود نقص در مدارک، سفارت از رسیدگی به درخواست متقاضی خودداری می کند.
  • ویزای دانشجویی اتریش علاوه بر اجازه اقامت، اجازه کار دانشجویی در اتریش را هم به دانشجویان می دهد. دانشجویان بین المللی محصل در دانشگاه های اتریش می توانند در هفته به مدت حداکثر ۲۰ ساعت کار کنند. کار کردن برای مدتی طولانی تر نیازمند داشتن مجوز اقامت کاری در اتریش است.
  • اگر دانشجو متأهل باشد، می تواند برای همسر خود هم درخواست ویزای همراه ارائه کند.
  • بعد از اتمام تحصیل در اتریش و پایان مهلت اقامت دانشجویی در اتریش، دانشجویان بین المللی مجبور به ترک فوری اتریش نیستند و ۶ ماه تا ۱ سال برای پیدا کردن کار در اتریش فرصت دارند.

 در صورت پیدا کردن کار، فارغ التحصیلان خارجی موفق به دریافت کارت قرمز سفید قرمز می شوند که به آنها اجازه کار در اتریش معمولا به مدت ۱ سال را می دهد که این مدت تا جایی که در نهایت فرد موفق به دریافت مجوز اقامت و کار دائم در اتریش شود، قابل تمدید است.

 به این ترتیب می توان گفت دریافت ویزای دانشجویی اتریش و تحصیل در اتریش راهی برای مهاجرت به اتریش هم محسوب می شود.

  • برای تمدید ویزا و اقامت دانشجویی در اتریش باید از داخل خاک این کشور و قبل از اینکه اعتبار ویزا به پایان برسد، اقدام کرد.

مدارک لازم برای تمدید اقامت دانشجوییویزای دانشجویی اتریش

  • فرم مخصوص تقاضای تمدید
  • گواهی ثبت نام در دانشگاه
  • ارائه کارنامه تحصیلی هر ترم
  • فتوکپی گذرنامه
  • عکس
  • گواهی معتبر تأمین مالی
  • گواهی و قرارداد مسکن
  • گواهی بیمه

توجه : دانشجویان غیررسمی به جای ارائه کارنامه تحصیلی، باید تنها گواهی ثبت نام در مراکز پیش دانشگاهی را ارائه کنند.

آدرس و شماره تلفن سفارت اتریش در تهران

نشانی: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸

تلفن: ۴۰- ۲۲۷۵۰۰۳۸

نکته پایانی

افزایش اقبال به تحصیل در اتریش به دلیل شرایط مطلوبی که دارد، مراجعه به سفارت اتریش برای دریافت ویزای دانشجویی اتریش را به شکل چشمگیری افزایش داده است و این موضوع شرایط دریافت ویزای دانشجویی اتریش را سخت تر از قبل کرده است.

رعایت نکات و توضیحاتی که در بالا گفته شد، به ویژه در مورد کامل بودن مدارک و اقدام فوری و بدون فوت وقت می تواند متقاضی را در مسیر دریافت ویزای دانشجویی اتریش یاری کند.

تماس با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر):
۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۱۰     ۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۷۷     ۰۲۱-۸۸۰۳۷۸۶۳
"مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"

در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید


شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد:


نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *