ویزای دانشجویی آمریکا

ویزای دانشجویی آمریکا

برای تحصیل در آمریکا انواع مختلف ویزای دانشجویی وجود دارد که عبارتند از:

  •  ویزای Type F برای تحصیل در دانشگاه ،دوره زبان انگلیسی و مدارس خصوصی
  • ویزای Type M برای تحصیل در هنرستانها
  • ویزای Type B برای گردشگری و تحصیل در دوره های کمتر از 18 ساعت در هفته

برای شروع پروسه اخذ ویزای دانشجویی آمریکا نیاز به دریافت مدرک (SEVP (Student and Exchange Visitor Program از مرکز آموزشی مورد نظر در آمریکا می باشید. همچنین نیاز به فرم SEVIS می باشد که یک سیستم اینترنتی جدید برای ثبت اطلاعات دانشجویان و همراهان آنها است و این اطلاعات از طریق این سیستم در اختیار موسسات آموزشی آمریکا قرار می گیرد. دیگر فرم مورد نیاز فرم I-20 می باشد که از طرف موسسه آموزشی مورد نظر در آمریکا صادر می شود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی آمریکا:

  • فرم I-20A-Bویزای دانشجویی امریکا
  • فرم I-20 از (SEVIS)
  • فرم I-20 امضا شده توسط مسولان مرکز آموزشی مورد نظر
  • Certificate of Eligibility for Nonimmigrant برای متقاضیان تحصیل در دانشگاه ها –  ویزای Type F
  • Certificate of Eligibility for Nonimmigrant برای متقاضیان تحصیل در هنرستانها – ویزای Type M
  • پاسپورت
  • دو قطعه عکس
  • رسید پرداخت هزینه صدور ویزا 140 دلار
  • ترجمه مدارک  و ریز نمرات آخرین مقاطع تحصیلی
  • مدرک TOEFL – SAT – GRE – GMAT و غیره بر حسب نیاز رشته مورد نظر
  • تاییدیه توان مالی برای پرداخت هزینه های تحصیلی و زندگی در طول تحصیل در آمریکا با امضای یکی از والدین
  • برای ویزای همراه، مدرک نسبت همراه با متقاضی اصلی مانند سند ازدواج یا شناسنامه

نکته: سفارت خانه ها و کنسولگری های آمریکا تا 120 روز مانده به تاریخ ثبت نام در دانشگاه پروسه صدور ویزا را آغاز می کنند و در صورت درخوات ویزا قبل از این زمان، پرونده متقاضی تا زمان آغاز صدور ویزا در نزد سفارت یا کنسولگری باقی می ماند. همچنین دانشجویان می توانند حداکثر تا 30 روز قبل از شروع دوره تحصیلی وارد آمریکا شوند و در صورت تمایل به ورود آمریکا، زودتر از زمان تعیین شده باید درخواست ویزای ویزیت نمایند.