فوق دکترا در چین

فوق دکترا در چینارسال در تلگرام

فوق دکترا در چین

کشور چین در سالهای اخیر همگام با سیاست های ملی و در جهت توسعه فرهنگی، سرمایه گذاری زیادی را بر روی بخش آموزش خود انجام داده است و با ارائه بورسیه ها و کمک هزینه های متنوع توانسته است دانشجویان بین المللی بسیاری را برای تحصیل در چین ، متقاعد کند. یکی از مواردی که دولت چین تاکید بسیاری بر آن دارد فرصت تحصیل در مقطع فوق دکترا است که شرایط استثنایی برای دانشجویان خارجی فراهم کرده است.

 

مطلب مرتبط: تحصیل در چین

در مطلب این هفته به بررسی شرایط تحصیل فوق دکترا در چین می پردازیم:

مشخصات دوره

دوره فوق دکترا در چین یک دوره 2 ساله است که برای دانشجویان خارجی به زبان انگلیسی تدریس می شود، همچنین شایان ذکر است که این دوره برای تمامی رشته ها (غیر از زیر شاخه های پزشکی) در دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم ایران در شهرهای پکن و شانگهای برگزار می شود. متقاضیانی که تمایل به تحصیل در این مقطع را داشته باشند باید دارای مدرک دکترا معتبر باشند. این دوره هم یک دوره اکادمیک و هم یک دوره کاملاً عملی به حساب میاید و به عنوان سابقه کار نیز محسوب میگردد.

مزایایی که تحصیل در مقطع فوق دکترا در چین برای دانشجویان بین المللی دارند شامل معافیت از پرداخت شهریه در کل دوره و دریافت حقوق ماهیانه 7000 یوان است که برای اداره یک خانواده سه نفره کافی می باشد. همچنین برای پذیرفته شدگان در مقطع فوق دکترا، امکان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان متقاضی نیز فراهم می باشد.

شرایط اخذ پذیرش

  • داشتن مدرک دکترای مورد تائید وزارت علوم یا دانشگاه آزاد
  • داشتن مقالات بین المللی
  • سابقه کار
  • داشتن نمره زبان تاثیر مثبت دارد اما اجباری نیست

فرآیند اخذ پذیرش

فرآیند فوق دکترا در چین تفاوتهایی با پذیرش در مقاطع دیگر دارد. لذا مراحل کار بشرح زیر است:

1- دریافت رزومه کامل تحصیلی، صرفاً فارغ التحصیلان دکترا تمامی دانشگاه ها (دانشجویان دکترا نمیتوانند برای فوق دکترا در چین اقدام نمایند)
2- بررسی رزومه متقاضی و یافتن موقعیت مناسب، (نکته مهم در مقطع فوق دکترا در چین، زمینه تحقیقاتی متقاضی میباشد و نه صرفاً عنوان مدرک دکترا) به طور مثال متقاضی دارای مدرک دکترای مهندسی مکانیک میباشد اما زمینه تحقیقاتی ایشان مثلا انرژی های تجدید پذیر است. موسسه میبایستی در زمینه انرژی های تجدید پذیر استاد پیدا کند تا متقاضی به عنوان دستیار (Assistant) برای کار و تحقیق پذیرفته شود. این بررسی،  بسته به موضوع و رشته حداکثر تا 14 روز کاری زمان میبرد.
3- بعد از پیدا کردن استاد و زمینه تحقیقاتی متقاضی در دانشگاه، این موضوع به اطلاع داوطلب رسیده و برای عقد قرارداد اقدام میگردد.
4- داوطلب باید آمادگی مصاحبه از طریق اسکایپ را داشته باشد و یا در صورت درخواست استاد، برای ارائه مطالب مورد نیاز به صورت کتبی اقدام کند.
5- بعد از اعزام متقاضی و ثبت نام در دانشگاه، موسسه میتواند برای همراهان دانشجو تقاضای ویزای همراه نماید.
6- در صورت تمایل متقاضی امکان اخذ ویزا توسط موسسه میباشد.
7- اگر به هر دلیل موسسه نتوانست برای متقاضی، پذیرش را اخذ نماید از مبلغ قرارداد فقط 400 هزار تومان بابت هزینه های دفتری کسر و مابقی کامل به داوطلب عودت داده میشود.

نکته 1: برای اخذ پذیرش در مقطع فوق دکترا مهلت زمانی مشخصی وجود ندارد و متقاضیان در هر زمان از سال می توانند فرآیند اخذ پذیرش خود را آغاز کنند.

نکته 2: یکی از راههای افزایش شانس دریافت پذیرش و بورسیه، پس از ارسال مدارک و مکاتبات، پیگیری حضوری در کارگروه مربوطه در دانشگاه مورد نظر است که تا حد زیادی ضامن موفقیت پرونده متقاضی می شود.

سوال خود را در این قسمت مطرح کنید:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 پاسخ
  1. مهدوی
    مهدوی says:

    ممنون از وقتی که گذاشتین و جواب من را دادین. من سوالم در این زمینه است. من پذیرش گرفتم. مشکلم اصل مدرک دکترا است. از دانشجو های دانشگاه مطلع شدم باید بعد از 6ماه باید حتما اصل مدرک را تحویل بدم در غیر این صورت باید برگردم ایران. و از طرفی طی قانون جدید اصل مدرک دکترا یک سال بعد از فارغ التحصیلی میدهند،.استادم در چین هم گفتن تا آبان وقت داری بیای. آیا دانشگاه قبول مبکند که من تا یک سال با مدرک موقت دکترا در دانشگاه تسینگ هوا میداک بخونم؟

    پاسخ دادن
  2. مهدوی
    مهدوی says:

    سلام
    خسته نباشید. من چند وقت پیش به شماره هایی که نوشته اید تماس گرفتم
    و یک آقایی برداشتن. و گفتم من در مورد ویزا گرفتن سوال دارم. ایشون شماره همکارشون رو بهم دادن که تماس بگیرم
    و من تماس گرفتم و گفتم جهت ویزا گرفتن مشاوره میخواستم
    ویزا برای پسداک. و ایشون وسط حرفم قطع کردن
    و من فکر کردم آنتن رفته و باز تماس گرفتم و باز ریجکتم کردن.
    به نظر اصلا رفتارشون درست نبود. و من تصمیم گرفتم جهت مشاوره و انجام کارها به موسسه دیگر بروم

    پاسخ دادن
    • مشاور
      مشاور says:

      سلام وقت بخیر
      اگر با مشاوری صحبت کردید و به هر دلیلی موفق به اتمام مکالمه نشدید ما از شما عذر خواهی میکنیم.
      در صورت تمایل برای انجام امور کاریتون و یا مشاوره میتونید با شماره های دفتر تماس بگیرید.
      هر جا هستید و با هر موسسه ای هم کار میکنید ما براتون آرزوی موفقیت روز افزون میکنیم.

      پاسخ دادن
  3. رضا
    رضا says:

    با سلام زضا هستم…دکترای زبان انگلیسی
    مدرک زبان ..مقاله و سابقه تدریس و…. علاقمند به دریافت پذیرش در مقطع فوق دکترادر چین می باشم.منتظر پاسخ شما میباشم.

    پاسخ دادن