ویزای دانشجویی کانادا

آخرین به روز رسانی: ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ 766 بدون دیدگاه

ویزای دانشجویی کانادا

تحصیل در کانادا با توجه به جایگاه دانشگاه های این کشور و شرایط زندگی در کانادا برای دانشجویان بین المللی جذابیت زیادی دارد. آنها می‌ توانند از طریق تحصیل در کانادا امکان اقامت در کانادا را به صورت موقت به دست آورند و پس از آن برای گرفتن اقامت دائم این کشور یا همان مهاجرت به کانادا اقدام کنند. متقاضیان تحصیل در کانادا پس از اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های این کشور باید برای دریافت ویزای دانشجویی کانادا اقدام کنند. در این مطلب از شرایط لازم برای دریافت ویزای دانشجویی کانادا صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

» مطلب مرتبط: تحصیل در کانادا

آن دسته از متقاضیان تحصیل در کانادا که قصد گذراندن دوره های تحصیلی به مدت بیش از ۶ ماه را در این کشور دارند به ویزای دانشجویی کانادا نیاز دارند. برای دریافت ویزای دانشجویی کانادا هم قبل از هر چیز دیگری، به نامه پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا نیاز است. این دانشگاه باید مورد تأیید اداره مهاجرت و شهروندی کانادا باشد.

ممکن است پذیرش دانشگاه به شرط یا شروطی (مثل گذراندن دوره زبان) وابسته باشد که در این صورت، متقاضی باید تعهد خود را به رعایت شروط پذیرش، به آفیسر اداره مهاجرت اثبات کند و برنامه مشخصی برای آنها داشته باشد.

افرادی که متقاضی تحصیل در استان فرانسوی زبان کبک هستند، با توجه به قوانین متفاوت حاکم بر این استان، علاوه بر نامه پذیرش، به نامه CAQ هم نیاز دارند.

اگر کسی قصد تحصیل در کانادا در مقطع پایین تر از دیپلم را دارد و از مدرسه ای در کانادا پذیرش گرفته، باید ویزای دانش آموزی کانادا را دریافت کند.

نکته دیگر به متقاضیانی مربوط می شود که سنشان کمتر از ۱۸ سال است؛ یک نفر در کانادا باید مسئولیت متقاضی زیر ۱۸ سال تحصیل در کانادا را بر عهده بگیرد و این موضوع را در نامه ای به اداره مهاجرت کانادا رسما اعلام کند.

ویزای دانشجویی کانادا به دارندگان آن مجوز اقامت در کانادا تا پایان دوره تحصیلی را می دهد. پس از تأیید شرایط متقاضی توسط اداره مهاجرت کانادا، متقاضی ابتدا یک ویزای کوتاه مدت و سپس در خاک کانادا ویزای دانشجویی کانادا (استادی پرمیت کانادا) را دریافت می کند. همراه داشتن نامه دریافتی از اداره مهاجرت کانادا (و برای تحصیل در کبک، نامه CAQ) در هنگام ورود به این کشور ضروری است.

آنچه در هنگام ورد به خاک کانادا برای متقاضیان تحصیل در دوره هایی با مدت ۶ ماه به بالا صادر می شود، استادی پرمیت study permit نام دارد که هم مجوز اقامت در کانادا به حساب می آید و هم باید و نبایدهای دانشجو را در هنگام اقامت در کانادا مشخص می کند، باید و نبایدهایی که بی توجهی به آنها جرایمی را در پی دارد.

با توجه به این موضوع که سفارت کانادا در ایران تعطیل است، متقاضیان دریافت ویزای دانشجویی کانادا می توانند به ترکیه (آنکارا) مراجعه کنند و مراحل ثبت مدارک و درخواست ویزا را از طریق سفارت کانادا در ترکیه انجام دهند.

فرآیند دریافت ویزای دانشجویی کانادا ۲ تا ۳ ماه به طول می انجامد، همچنین اخذ پذیرش تحصیلی ۳ تا ۴ ماه طول می کشد. متقاضیان تحصیل در کانادا باید با توجه به این زمان ها، برنامه خود را تنظیم کنند.

ویزای دانشجویی کانادا شامل اجازه کار نمی شود و در صورت تمایل، متقاضی می تواند پس از ورود به کانادا، از طریق اداره مهاجرت کانادا برای اخذ مجوز کار اقدام کند.

برای اخذ ویزای دانشجویی کانادا باید تأییدیه تمکن مالی برای تأمین هزینه تحصیل به صورت کامل و همچنین هزینه زندگی برای طول دوره تحصیلی و هزینه بازگشت به کشور پس از اتمام تحصیلات را ارائه کرد.

نداشتن منابع مالی کافی، ازجمله دلایل مهمی است که می توانند باعث رد شدن یا ریجکت شدن درخواست ویزای دانشجویی کانادا شوند. همچنین قانع کننده نبودن دلایل سفر متقاضی برای آفیسر ویزا (عدم اطمینان از بازگشت به کشور) و نقص در مدارک، از دیگر دلایلی هستند که می توانند فرآیند دریافت ویزای دانشجویی کانادا را به نتیجه نرسانند.

امکان اخذ ویزای همراه برای همسر متقاضی هم وجود دارد و مشروط به مسائلی مانند داشتن توان مالی برای تأمین هزینه های هر دو نفر است، هر چند که این اواخر صدور ویزای همراه برای ایرانیان تا حدودی با سختی مواجه شده است اما در صورت داشتن شرایط لازم، مشکلی برای صدور ویزای همراه وجود نخواهد داشت.

مدارک لازم برای دریافت ویزای دانشجویی کانادا

  • نامه پذیرش از دانشگاه و مرکز آموزشی معتبر
  • نامه CAQ (برای متقاضیان استان کبک)
  • برنامه تحصیلی (Study Plan)

توضیح: برنامه تحصیلی دربرگیرنده دلایل متقاضی برای تحصیل در خارج از کشور، نحوه انتخاب رشته و دانشگاه، برنامه پس از اتمام تحصیلات و… است. ارائه Study Plan مدون و مناسب تأثیر مثبت زیادی در قبولی درخواست ویزای دانشجویی کانادا دارد.ویزای دانشجویی کانادا

  • یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵
  • اسکن صفحه اول گذرنامه و صفحاتی که مهر خورده اند (گذرنامه باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد)
  • اسکن صفحه اول گذرنامه های قبلی و صفحاتی که مهر یا ویزا خورده اند
  • اسکن شناسنامه ترجمه و تأیید شده (همراه اسکن شناسنامه همسر، در صورت تأهل)
  • نامه تمکن مالی
  • اسناد نشان دهنده دارایی شما
  • نامه های سابقه کاری و بیمه کاری
  • فرم های درخواست ویزا
  • پرداخت هزینه های ویزای دانشجویی کانادا

هزینه های ویزای دانشجویی کانادا

اداره مهاجرت کانادا هزینه های زیر را از متقاضیان ویزای دانشجویی این کشور دریافت می کند:

  • ۱۵۰ دلار برای ویزای خود متقاضی
  • ۱۵۵ دلار برای همراه متقاضی (در صورت تأهل)
  • ۱۱۰ دلار برای دریافت CAQ (فقط متقاضیان کبک)
  • ۸۵ دلار برای انگشت نگاری متقاضیان بالای ۱۴ سال

مدارک لازم برای ویزای دانشجویی کانادا در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا

  • ترجمه رسمی شناسنامه که به تأیید وزارت خارجه رسیده باشد
  • فتوکپی صفحاتی از گذرنامه که دارای مهر و ویزا هستند
  • رزومه کامل
  • رشته تحصیلی مورد نظر
  • عنوان تز پیشنهادی در کانادا و تشریح آن
  • نام و مشخصات تماس استاد راهنما در کانادا
  • نام و مشخصات تماس استاد راهنما در ایران
  • لیست مقالات و تحقیقات منتشرشده
  • مشخص نمودن منبع تأمین هزینه تحصیلی متقاضی در کانادا به طور دقیق و کامل

تماس با ما

شماره تماس: (ساعات پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر):
۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۱۰     ۰۲۱-۸۸۶۱۹۳۷۷     ۰۲۱-۸۸۰۳۷۸۶۳
"مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است"

در صورت تمایل برای بررسی شرایط خود می توانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید